gersi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος
Δεν έχω πάρει την ύλη από κανένα μάθημα..Ούτε καν το πρόγραμμα των ενδοσχολικών δεν έχω! Ας έρθει πρώτα ο καιρός και μετά το βρίσκουμε..Εμάς νομίζω 2-3 πρωτότυπα μας έχουν. Ιστορία σχετικά βγαίνουν.
Κοινωνιολογία ας μην σχολιάσω ούτε εγω.
Πάντως ιστορία μας έβαλαν γύρω στις 90 σελίδες απ'ότι άκουσα!Ελεεινοί..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Σήμερα δεν ξέρω πως το κατάφερα (και απο χθες βασικά) και εχω κάποια όρεξη να διαβάσω..
Μάλλον φταίει που τα πολιτικά ποτέ δεν ήταν το φόρτε μου και είπα να ασχοληθώ κάποτε και με αυτά :p
Αν και φέτος θα πέσει πρωταγορας.. Διαίσθηση...
Τελικά όπως το είχα προβλέψει, θεωρία έκθεσης θα διαβάσω την παραμονή και την προπαραμονή, δε βαριέσαι...
Ακόμα και με σπασμένα φτερά ή θα πετάξω ή θα γκρεμοτσακιστω δε παει στο καλό του..;..
Μη μου πείτε ότι δε συγκινήθηκατε τελευταία μέρα στο σχολείο!!!
Εγώ προσωπικά ναι, είδα συμμαθητές, καθηγητές ( ) με αγχωσαν βέβαια καλα καλα αλλά τελος πάντων...
Α μας έδωσαν ύλη και για ενδοσχολικές. Εδω γελάμε πολύ. Πααααααρα πολύ. Όταν διαβάζω φυσικη, μαθηματικά, ιστορία, κοινωνιολογία θα είμαι κάπως έτσι https://static.indianexpress.com/m-images/Sat Oct 19 2013, 16:34 hrs/M_Id_430933_Modi_UP_Rally.jpg
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
SuperSquirrel
Εκκολαπτόμενο μέλος
με πηρε τηλεφωνο ο φυσικος μου τη στιγμη που διαβαζα αυτο το μηνυμα
θανατος στην εισαγωγη του πρωταγοραα.....
και αντι να πω γεια σου τι κανεις οπως οι φυσιολογικοι ανθρωποι ειπα "θανατος στην εισαγωγη του πρωταγορα"
talk to me about embarrassment
dimidimi
Νεοφερμένος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Εγώ έχω χάσει όλα τα βιβλία μου των γενικής επειδή το σχολείο μου είναι εκλογικό κέντρο.Ωραία!
Ωχ . Και εμένα μαλλον. Τα είχα ξεχάσει εντελώς.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
sparkling
Εκκολαπτόμενο μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
ελα μη μασατε!!!!!! 7 μερες (κι αν βγαλετε τη σημερινη 6)
Αρχίζω να αγχώνομαι στα πίσω πίσω και δε το θέλω.
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω προσωπικα θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στην καθηγητρια μου που τοσα χρονια μου εμαθε πολλα πραγματα και με βοηθησε σε ολες τις δυσκολες στιγμες μου!!
καλη επιτυχια σε ολους και να ειστε σιγουροι οτι οι προσπαθειες μας θα ανταμειφθουνν...ελπιζω τελη ιουνιου να ανακοινωνουμε ολοι τα καλα αποτελεσματα μας.....ενας κυκλος τελειωνει και ενας νεος αρχιζειιι...
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλά σκέψου πως μετά τις πανελλήνιες δεν θα αγχώνεσαι πια όπως τώραΑρχίζω να αγχώνομαι στα πίσω πίσω και δε το θέλω.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Αλλά σκέψου πως μετά τις πανελλήνιες δεν θα αγχώνεσαι πια όπως τώρα
Ντάξει , μη το λες. Θα έχουμε αλλα... Τουλάχιστον θα απολαύσουμε το καλοκαίρι.
Απλά για πρώτη φορά αρχίζω κ σκέφτομαι τι θα κάνω αν δε γράψω όσο περιμένουν οι άλλοι κ γω από τον εαυτό μου. Λογικό όσο πλησιάζει ο καιρός αλλά κ πάλι.
Θέλω να πιστεύω πως θα πάνε όλα καλα.
axenik
Νεοφερμένος
Ελπίζω να ισχύει () δεν έχω ακούσει τίποτα πάντως.γεια σας παιδια! ακουγετε πως φέτος έχουν δηλώσει πολύ λίγα άτομα ΑΟΘ και μαθηματικά γενικής, γεγονός που συνεπάγεται(πιστεύω) με την πτώση των βάσεων στο 5ο επιστημονικο πεδιο! εσείς γνωρίζετε τίποτα? έχετε κάποια προσωπική αποψη?
Δηλαδή έχουμε
-περισσότεροι εισακτέοι
-δυσκολα θέματα
-λιγότεροι υποψήφιοι για 5ο πεδίο
Προβλέπω μεγάλη βουτιά στις βάσεις του 5ου πεδίου,καλύτερα για εμάς
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Ντάξει , μη το λες. Θα έχουμε αλλα... Τουλάχιστον θα απολαύσουμε το καλοκαίρι.
Απλά για πρώτη φορά αρχίζω κ σκέφτομαι τι θα κάνω αν δε γράψω όσο περιμένουν οι άλλοι κ γω από τον εαυτό μου. Λογικό όσο πλησιάζει ο καιρός αλλά κ πάλι.
Θέλω να πιστεύω πως θα πάνε όλα καλα.
Καλα θα τα παμε αν ειμαστε συγκεντρωμενοι. Δυστυχως σε πολλες περιπτωσεις μεγαλη ζημια κανουν οι γονεις(αθελα τους) και συγγενεις οταν σου λενε π.χ "Περιμενουμε πολλα απο σενα" η "Ξερω ξερω, θα τα πας πολυ καλα, αριστα θα γραψεις!", επιφορτιζοντας με ευθυνες τον υποψηφιο. Ακομα και χαλια να γραψουμε δεν χαθηκε ο κοσμος, θα υπαρξουν κι αλλες ευκαιριες.
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος
γεια σας παιδια! ακουγετε πως φέτος έχουν δηλώσει πολύ λίγα άτομα ΑΟΘ και μαθηματικά γενικής, γεγονός που συνεπάγεται(πιστεύω) με την πτώση των βάσεων στο 5ο επιστημονικο πεδιο! εσείς γνωρίζετε τίποτα? έχετε κάποια προσωπική αποψη?
Η αλήθεια είναι ότι το επέλεξαν πολύ λίγοι φέτος το ΑΟΘ και τα μαθηματικά γενικής..Στο σχολείο μου είμαστε μόνο 5 άτομα που θα το δώσουμε πανελλαδικά(από τα 93 σύνολο)!Λογικά θα υπάρξει μια πτώση αν σκεφτούμε ότι οι βάσεις των σχολών διαμορφώνονται όχι μόνο από τα γραπτά των μαθητων αλλά και από τη ζήτηση που έχει η κάθε σχολή στα μηχανογραφικά..Γενικά ακούγεται ότι φέτος θα πέσουν παλούκια στην βιολογία γενικής αλλά αυτό μου φαίνεται λίγο περίεργο γιατί αν έχεις διαβάσει γράφεις στο συγκεκριμένο!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 36 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.