Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SuperSquirrel
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chili_pepper
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eγω πριν κανα 2ωρο τελειωσα την εισαγωγη και αυριο πρωι θα βγαλω και τις ενοτητες. Το καλο ειναι οτι ειναι μονο 3.πολιτεια...θα το ξενυχτησουμε σημερα...!
Καλο δυναμη και μην ξενυχτας πολυ τωρα που φτανουμε προς το τελος,χρειαζομαστε καθαρο μυαλο και ξεκουραση
Emilouko
Περιβόητο μέλος
chili_pepper
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ κάνω Πρωταγόρα σήμερα.Είπα να διαβάσω κυρίως σχόλια από το study4exams που δεν είχα διαβάσει όλη τη χρονιά.Θα κάνω και μια προσπάθεια για την εισαγωγή...
Και γω υποτιθεται θα διαβαζα σημερα τα σχολια των Ηθικων απο αυτο το σαιτ,αν και τα εχω ξαναδιαβασει, αλλα το ξεχασα τελειως
Ισως αυριο
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
Filippos14
Εκκολαπτόμενο μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Σπίτι μου δεν μπορούσα να διαβάσω με τίποτα.Mόνο εγώ δεν μπορώ να διαβάσω;
Αυτή τη στιγμή είμαι σε Internet Cafe . Έχω βάλει τέρμα μουσική στα ακουστικά και έτσι μπόρεσα και συγκεντρώθηκα στα σχόλια.
chili_pepper
Εκκολαπτόμενο μέλος
Oχι,μην ανησυχεις εγω το τελευταιο καιρο διαβαζω αλλα με πολυ χαλαρους ρυθμουςMόνο εγώ δεν μπορώ να διαβάσω;
SuperSquirrel
Εκκολαπτόμενο μέλος
εμενα γιατι μου φαινεται οτι ο χρονος περναει με το ρυθμο που κινειται μια κουτση χελωνα?
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάμε γερά αλάνια
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Παιδιά , στον Πρωταγόρα μαθαίνετε και τα μικρά σχόλια του βιβλίου με το α,β,γ,δ; Τύπου θυμός, φυσις .
Στο σχολείο μας είπανε ότι είναι και σος αλλά τι μπούρδες είναι αυτές..
Μόνο στο σχόλιο με το λόγο έμαθα 2-3 ερμηνείες δε θα τρελαθώ κιόλας.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Στο σχολείο μας είπανε ότι είναι και σος αλλά τι μπούρδες είναι αυτές..
Μόνο στο σχόλιο με το λόγο έμαθα 2-3 ερμηνείες δε θα τρελαθώ κιόλας.
Εμάς στο σχολείο σε μερικά μας υπογράμμιζε τα μισά. Αλλά κ πάλι. Θα τα μπερδέψω στο τελος. Κ γω τον λόγο έχω μάθει κ λίγο την δίκη.
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Εμάς στο σχολείο σε μερικά μας υπογράμμιζε τα μισά. Αλλά κ πάλι. Θα τα μπερδέψω στο τελος. Κ γω τον λόγο έχω μάθει κ λίγο την δίκη.
Άσε και έχω ένα προαίσθημα ότι θα πέσει Πρωταγόρας φέτος γιατί παντού τον βλέπω μπροστά μου..
Εξάλλου τα σχόλια ποτέ δε θα χρειαστεί να τα γράψουμε εντελώς απέξω, κάπως θα τα ενσωματώσουμε σε ερωτήσεις και πάλι όχι όλα γιατί θα βγει τεράστια απάντηση.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Άσε και έχω ένα προαίσθημα ότι θα πέσει Πρωταγόρας φέτος γιατί παντού τον βλέπω μπροστά μου..
Εξάλλου τα σχόλια ποτέ δε θα χρειαστεί να τα γράψουμε εντελώς απέξω, κάπως θα τα ενσωματώσουμε σε ερωτήσεις και πάλι όχι όλα γιατί θα βγει τεράστια απάντηση.
Ναιι. Εγω διαβάζω μόνο από το σχολικό απέξω. Από το βοηθητικό πλέον τα κάνω πάρα πολλή καλή ανάγνωση. Ξέρω να τα διατυπώσω. Οχι αυτολεξεί. Κ δεν νομίζω οτι χρειάζεται τόσο .
Ωραία θα 'ταν να έπεφταν Ηθικά... Αλλα δε νομίζω.
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Ναιι. Εγω διαβάζω μόνο από το σχολικό απέξω. Από το βοηθητικό πλέον τα κάνω πάρα πολλή καλή ανάγνωση. Ξέρω να τα διατυπώσω. Οχι αυτολεξεί. Κ δεν νομίζω οτι χρειάζεται τόσο .
Ωραία θα 'ταν να έπεφταν Ηθικά... Αλλα δε νομίζω.
Αχ ναι κι εγώ το εύχομαι για ηθικά αλλά μπα....
Χαχα ποιο αυτολεξεί; Το νόημα πιάνω και αναπτύσσω μόνη μου κι ο Θεός βοηθός.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Αχ ναι κι εγώ το εύχομαι για ηθικά αλλά μπα....
Χαχα ποιο αυτολεξεί; Το νόημα πιάνω και αναπτύσσω μόνη μου κι ο Θεός βοηθός.
Μερικές κοπέλες στο σχολείο τα λενε παπαγαλία όλα από το βοηθητικό. Εγώ μόνο Ιστορία λεω αυτολεξεί.
Γνωστό κ λογοτεχνία ούτε καν...:Ρ αλλά νιώθω έτοιμη. Θα δείξει στο τέλος.
chili_pepper
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω τα μαθαινω,αλλα σιγουρα παντα ξεχναω κατι (ειδικα στο "λογος"). Και στο σχολειο και η καθηγητρια στα ιδιαιτερα μου λενε οτι πρεπει να τα ξερουμε οπωσδηποτε ολα ,ακομα και αυτα που ειναι βλακειες (δυστυχως). Αυτο που θελουν να δουν στις απαντησεις ειναι το σχολιο και μετα ολα τα αλλα δικα μας. Αν δεν εχουμε γραψει το σχολιο του βιβλιου μπορει να μας κοψουν απο τις 15 μοναδες π.χ τις 8. Τραγικο.Παιδιά , στον Πρωταγόρα μαθαίνετε και τα μικρά σχόλια του βιβλίου με το α,β,γ,δ; Τύπου θυμός, φυσις .
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Εγω τα μαθαινω,αλλα σιγουρα παντα ξεχναω κατι (ειδικα στο "λογος"). Και στο σχολειο και η καθηγητρια στα ιδιαιτερα μου λενε οτι πρεπει να τα ξερουμε οπωσδηποτε ολα ,ακομα και αυτα που ειναι βλακειες (δυστυχως). Αυτο που θελουν να δουν στις απαντησεις ειναι το σχολιο και μετα ολα τα αλλα δικα μας. Αν δεν εχουμε γραψει το σχολιο του βιβλιου μπορει να μας κοψουν απο τις 15 μοναδες π.χ τις 8. Τραγικο.
Θα καθίσω να τα μάθω τότε. Ευτυχως υπάρχουν κυρίως μόνο στον Πρωταγόρα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.