Dr. Thrax
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Τι εχετε να πειτε για το Δ στα μαθηματικα κατ ; ( στον οεφε )
Υπήρξαν κάποια παιδιά στο φροντ μου (όχι πολλά, αλλά υπήρξαν) που είδαν ότι ήταν ΘΜΤ και οι υπόλοιποι είχαμε μείνει. Το Δ4 μου φάνηκε πιο δύσκολο από το Δ3. Αλλά εκτός από αυτά, τα υπόλοιπα θέματα δεν είχαν κατι το ιδιαίτερο.. Έκαψαν και την εφαπτομενη από εξωτερικό σημείο :/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dr. Thrax
Νεοφερμένος
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
Dr. Thrax
Νεοφερμένος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
Pavlos13
Δραστήριο μέλος
Έκαψαν και την εφαπτομενη από εξωτερικό σημείο :/
Πες τα χρυσοστομη ...
Γενικά αν εξαιρέσει κανείς το Δ3 απο το Δ' εντάξει , ήταν ενα καλό διαγώνισμα , δεν το λες εύκολο δεν το λες άλυτο , ένα αντιμετοπίσημο .
Muxu Su
Διάσημο μέλος
Κυριολεκτικά όμως. Δεν ξερω για εσάς αλλα εγω όποιον γνωστό συναντάω στο δρόμο μου λέει:
Βρε πως μεγαλώσες εσυ ετσι; Φετος δεν τελειωνεις; Καλη επιτυχία να εχεις. Ευχαριστω να στε καλα λέω, κατεβάζω το κεφαλι το κουνάω οπως κουναει τα πλοκάμια του ενα χταπόδι και παω στο μαθηματακι μου. Εγω δεν παίζει, θα εξαφάνιστω μετα το πέρας των ενδοσχολικων. Δεν θα το αντέξω να περνάω απο τον κεντρικό την ημέρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Σοβαρά ρε φίλε,όλοι αυτό ρωτάνε!Παίζει να με ρωτάνε τα ίδια άτομα κάθε βδομάδα το ίδιο πράγμα...View attachment 56704
Κυριολεκτικά όμως. Δεν ξερω για εσάς αλλα εγω όποιον γνωστό συναντάω στο δρόμο μου λέει:
Βρε πως μεγαλώσες εσυ ετσι; Φετος δεν τελειωνεις; Καλη επιτυχία να εχεις. Ευχαριστω να στε καλα λέω, κατεβάζω το κεφαλι το κουνάω οπως κουναει τα πλοκάμια του ενα χταπόδι και παω στο μαθηματακι μου. Εγω δεν παίζει, θα εξαφάνιστω μετα το πέρας των ενδοσχολικων. Δεν θα το αντέξω να περνάω απο τον κεντρικό την ημέρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.
Μόλις βγαίνουν τα αποτελέσματα εδώ στο χωριό όλοι με αυτό ασχολούνται. Σχολιάζουν όλα τα παιδιά.
nPb
Επιφανές μέλος
Pavlos13
Δραστήριο μέλος
Σοβαρά ρε φίλε,όλοι αυτό ρωτάνε!Παίζει να με ρωτάνε τα ίδια άτομα κάθε βδομάδα το ίδιο πράγμα...
Μόλις βγαίνουν τα αποτελέσματα εδώ στο χωριό όλοι με αυτό ασχολούνται. Σχολιάζουν όλα τα παιδιά.
Παντού το ίδιο γίνεται . Το πιο τραγικό φαινόμενο όμως είναι το να παίρνει θέση ο κάθε άσχετος και ο καθένας που δεν είχε ιδεα απο σχολές - πανεπηστίμια και τριτοβάθμια και να σε κρίνουν για τις επιλογες σου!
Στην περιοχή μου πχ αυτος που θα μπει ΣΜΥ ενα ποσοστο 40-50% πιστευει πως έχει γράψει καλύτερα και είναι πολύ καλύτερος απο αυτόν που έχει περάσει πολυτεχνείο .. Προκαταληψεις ..
nPb
Επιφανές μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Είναι πολύ βλακεία να κρίνει ο κάθε άσχετος όμως.Παντού το ίδιο γίνεται . Το πιο τραγικό φαινόμενο όμως είναι το να παίρνει θέση ο κάθε άσχετος και ο καθένας που δεν είχε ιδεα απο σχολές - πανεπηστίμια και τριτοβάθμια και να σε κρίνουν για τις επιλογες σου!
Στην περιοχή μου πχ αυτος που θα μπει ΣΜΥ ενα ποσοστο 40-50% πιστευει πως έχει γράψει καλύτερα και είναι πολύ καλύτερος απο αυτόν που έχει περάσει πολυτεχνείο .. Προκαταληψεις ..
Η γιαγιά μου δηλαδή μου λέει "Σε Πανεπιστήμιο θα πας.Τα ΤΕΙ δεν είναι καλά " Ό,τι να 'ναι...
Εφόσον δεν έχουν ιδέα,γιατί μιλάνε;
Καλά δε σχολιάζω το άλλο το τραγικό "Έλα να δεις τα παιδάκια στις εφημερίδες." Πλύση εγκεφάλου από το γυμνάσιο.
Δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει να επαινείται ΜΟΝΟ ο μαθητής του 19 (ο οποίος φυσικά και μπορεί να το αξίζει) κ όχι π.χ ο μαθητής που έβγαλε 17, που επίσης μπορεί να κατέβαλλε ανάλογη προσπάθεια. Anyway,αυτό είναι άλλο θέμα. Ας μην το προεκτείνω
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Θέλω να βρώ τα f'(1) και f'(0).
Με τα δεδομένα που μου δίνει η εκφώνηση της άσκησης μπορώ να τα βρώ με fermat. Αυτό που ρωτώ είναι: Μπορώ να λύσω ως προς f^2(x) { Εφ στο τετράγωνο του χ) Και να παραγωγίσω; Αν το κάνω το z θα φύγει ή όχι; Θεωρείτε δηλ. σταθερά;
PeterTheGreat
Πολύ δραστήριο μέλος
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
Δίνεται ο μιγαδικός: z = 1 + f^2(x) + 2f(x^2)i
Αν το κάνω το z θα φύγει ή όχι; Θεωρείτε δηλ. σταθερά;
Nope.
Ο μιγαδικός z είναι στην πραγματικότητα συνάρτηση. Παραγωγίζοντας της σχέση θα βρεις την παράγωγο z'(x), όποια και αν είναι αυτή.
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν μας έχει μάθει κανείς να παραγωγίζουμε με μιγαδικούς, δίνει άλλα δεδομένα η άσκηση?
Όπως έγραψα και πριν ξέρω πως να την λύσω μιας και μου δίνει κατάλληλα δεδομένα από την εκφώνηση και από προηγούμενα ερωτήματα. Απλά μου ήρθε αυτή η απορία και ήθελα να την εκφράσω απλά και όχι να μου δώσετε την λύση που ήδη έχω βρεί.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.