glykeria_
Νεοφερμένος
Μόνο εγώ δεν έχω δει τίποτα, το ζώον;
ουτ ' εγω εχω δει μην αγχωνεσαι, παντα πεφτω ξερη αυτες τις μερες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Muxu Su
Διάσημο μέλος
Το γνώθι σαυτόν ειναι πολυ σπουδαίο πραμα.. Πολλα φιλιά πις!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
χαχα εγω σποραδικα βλεπω κατι ακυρα με πανελλαδικες αλλα γενικα οχι οποτε μην αγχεσαι
ivilinia_new
Νεοφερμένος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
artemis1996
Νεοφερμένος
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
Δηλαδή ότι δουλειά θα κάνουμε εξαρτάται από το τι θα γράψουμε σε 3 ώρες?
Τέλος το σχολείο?
Έρχεται καλοκαίρι?!
Yeahhhhhhh
Ανάμεικτα συναισθήματα..
Καλημέρα.
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
Μουξου, γκετ ε λαιφ σε παρακαλώ.Το γνώθι σαυτόν ειναι πολυ σπουδαίο πραμα.. Πολλα φιλιά πις!
Το ωάριο που χρησιμοποιείται στην κλωνοποίηση δεν είναι γονιμοποιημένο. Όταν εισάγεται ο διπλοειδής πυρήνας υφίσταται ηλεκτρική διέγερση, σαν σήμα ότι γονιμοποιήθηκε. Μπορείς να το δεις στην εικόνα που έχει στην ίδια σελίδα. Τώρα, ως κοινά σημεία μπορείς να αναφέρεις ότι χρησιμοποιούνται ωάρια του ζώου (ανεξάρτητα αν είναι γονιμοποιημένα ή όχι) και το ότι και στις δύο περιπτώσεις το νέο ζώο κυοφορείται σε μήτρα θετής μητέρας. Δεν μπορώ να βρω άλλα.Για όσους κάνετε βιολογία κατεύθυνσης.... Τι απανταμε στην ερώτηση " Ποιες είναι οι κοινές διαδικασίες δημιουργίας διαγονιδιακων ζώων και κλώνων -ζώων?" Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αν το ωάριο που χρησιμοποιείται στο εργαστήριο στη κλωνοποίηση είναι γονιμοποιημενο.... Όποιος μπορεί ας απαντήσει ..
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
SuperSquirrel
Εκκολαπτόμενο μέλος
κι εγω ειδα οτι εδινα στο σαλονι μου.. 2-3 μαθηματα μαζι. με επιτηρουσε ενας καθηγητης που ειχα στο λυκειο.
κι ενω δεν εχω κανενα αγχος για τις πανελληνιες, το ονειρο ηταν πολυ αγχωτικο.. δεν ειχα διαβασει τιποτα και τα πηγα χαλια..
Και εγώ έχω δει ότι έδινα στο σαλόνι μου! Έδινα έκθεση και καθομουν στον καναπέ και έλυνα τα θέματα εκεί ενώ η μαμα μου έβλεπε τηλεόραση. Κάποια στιγμή με ρωτάει πώς είναι τα θέματα και της λέω εύκολα, αλλά να χαμηλώσει λίγο την τηλεοραση, γιατι παραείναι δυνατά! Ελεος!!
τι φαση αυτο το σαλονι??
μαλλον αλλαζουμε χωρο διαβασματος στον υπνο μας,
γιατι ολη μερα μεσα στο δωματιο...
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
Επιτέλους, έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ.
Πάμε να βγάλουμε και την ΑΕΠΠ τώρα.
Η απάντηση για όποιον πιστεύει ότι το Α.Ο.Δ.Ε είναι δύσκολο.Όποιος έχει θέληση το μαθαίνει.
Τα θερμά μου συγχαρητήρια φίλε μου..
methexys
Τιμώμενο Μέλος
τι φαση αυτο το σαλονι??
μαλλον αλλαζουμε χωρο διαβασματος στον υπνο μας,
γιατι ολη μερα μεσα στο δωματιο...
Μπα, εγώ πάντα στο σαλόνι διαβάζω, οπότε μάλλον γι'αυτο είδα το όνειρο..!
DumeNuke, μπράβο!! Και εγώ διαβάζω θεωρία ΑΕΠΠ τώρα. Πήρα το καρτελάκι σήμερα..!
novemberrain
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μακαρι να τα καταφερω, ΗΜΜΥ στο ΑΠΘ
Κι εγώ το ίδιο Μακάρι να τα πούμε εκεί το φετινό φθινόπωρο!
alexandkonst
Νεοφερμένος
Theodoraxrl
Νεοφερμένος
αυτο ακουγεται γενικοτερα αλλα δεν μπορεις να εισαι σίγουρος..παιδια να ρωτησω λιγο, ισχυει οτι οταν κατι πεφτει στον οεφε για τον αοδε μετα δεν πεφτει πανελληνιες?
Dream Theater
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτο ακουγεται γενικοτερα αλλα δεν μπορεις να εισαι σίγουρος..
Kριμα... Θα γουσταρα τα μαλα να πεφτε φυσικη κατι σαν το Δ5 οεφε και στις πανελληνιες
Trolling Stones
Νεοφερμένος
Επειδή είχες αναφερθεί και πιο πάνω στο αγαπημένο σου ΑΟΔΕ και βλέπω ότι τελικά δεν το είπες για πλάκα, λέω να πω κι εγώ μια άποψη. Αρχικά, να διευκρινίσω ότι το ζήτημα δεν έγκειται στο συγκεκριμένο αντικείμενο - όποιος θέλει να γίνει στέλεχος επιχειρήσεων, μπράβο του και καλή σταδιοδρομία στο σεβαστό επάγγελμα που επέλεξε. Κανείς δεν είπε ότι το ΑΟΔΕ είναι δύσκολο ως αντικείμενο και συμφωνώ ότι όποιος έχει τη θέληση το μαθαίνει (προσωπικά, το έβγαλα Μεγάλο Σάββατο και τώρα είμαι στα μισά της επανάληψης). ΟΜΩΣ υπάρχει το εμπόδιο του πρόχειρου τρόπου με τον οποίο είναι γραμμένο το βιβλίο, καθώς και το θέμα με τον τρόπο αξιολόγησης, δηλαδή την παπαγαλία. Ως μαθητής δεν χρειάστηκε ποτέ να αποστηθίσω οτιδήποτε, καθώς θεωρώ ότι μπορώ να εκφραστώ επαρκώς στη μητρική μου γλώσσα και, όταν κατέχω κάτι, να το αποδώσω με σαφή τρόπο και χωρίς παραλείψεις, πλην όμως με δικά μου λόγια. Θεωρώ τουλάχιστον φαιδρό να κρίνεται η εισαγωγή οποιουδήποτε μαθητή, οποιασδήποτε κατεύθυνσης, από την «ικανότητα» να επαναλαμβάνει κατά γράμμα ό,τι διαβάζει. Σαφώς και αντιλαμβάνομαι πως πρέπει να αποδείξουμε ότι γνωρίζουμε συγκεκριμένα πράγματα. Αν όμως η απάντησή μου είναι σωστά διατυπωμένη, σε σωστά ελληνικά και καλύπτει κάθε λεπτομέρεια σε όλο το εύρος του χωρίου που μου ζητήθηκε, ε, δεν δέχομαι τη λογική ότι θα πάρω μικρότερο βαθμό, επειδή δεν τα είπα αυτολεξεί όπως το βιβλίο – και μάλιστα, ξαναλέω, ένα τόσο κακογραμμένο βιβλίο. Να χάσω τη σχολή που θέλω και που είναι άσχετη με επιχειρήσεις, γιατί δεν έλυσα ακόμα και την πιο εξεζητημένη άσκηση Μαθηματικών ή Φυσικής ή Πληροφορικής, να το δεχτώ. Αλλά να μείνω εκτός επειδή δεν ήμουν καλό μαγνητοφωνάκι, ε, όχι ρε φίλε.Η απάντηση για όποιον πιστεύει ότι το Α.Ο.Δ.Ε είναι δύσκολο.Όποιος έχει θέληση το μαθαίνει.
tweetyslvstr
Δραστήριο μέλος
Πάμε δυνατά, και θα τα καταφέρουμε
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 33 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.