Λοιπόν, αν μπεί η βάση του 10, τότε αναγκαστικά πρέπει να έχεις ΓΒΠ >= 10 (μέσο όρο γραπτών βαθμολογιών με τον συνυπολογισμό των προφορικών βαθμών) η >= 10.000 μόρια και στα Γαλλικά >= 10
Αν δεν μπεί, περνάς σίγουρα αφού είσαι πολύτεκνη.
Φαντάσου φέτος η γενική σειρά είχε 9,273 στην Αθήνα και 6,595 στην Θεσσαλονίκη (όπου έμειναν 51 κενές θέσεις- πέρασε μαθητής με ΓΒΠ 1,95).
Κάθε χρονιά οι θέσεις των πολυτέκνων δεν καλύπτονται επομένως περνάς και ας έχεις γράψει 0 στα μαθήματα και 10 στα Γαλλικά!
ΑΜΑ ΦΤΙΑΞΕΙς ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΑΚΥΡΩΝΕΣΑΙ Η ΒΓΑΖΕΙς ΜΟ 0
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
ΑΜΑ ΦΤΙΑΞΕΙς ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΑΚΥΡΩΝΕΣΑΙ Η ΒΓΑΖΕΙς ΜΟ 0
Ακυρώνεσαι νομίζω.
Πρέπει να γράψεις σε όλα τα μαθήματα και ας γράψεις χάλια.
Κοίτα, αν θες σοβαρά γαλλική, ξανα προσπάθησέ το και φέτος.
Αν δεν μπεί η βάση του 10 ,
μόνο με ένα 10 στην Έκθεση πας αυτόματα στα 1,400 μόρια + κάτι απο δώ κάτι απο εκεί το 4χίλιαρο το έχεις.
Γράφεις και στα Γαλλικά πανω απο 10 και πέρασες!
Αν μπεί πρέπει να γράψεις τουλάχιστον 10.000 μόρια η ΓΒΠ πάνω από 10.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
triantafullaki :)
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νομίζω ότι παίρνεις 0 σε όλα αν δεν παρουσιαστείς να γράψεις, βέβαια δεν είμαι σίγουρη 100 % . Γνωρίζω περιπτώσεις όπου για σοβαρούς λόγους δεν έδωσαν το Μάη εξετάσεις, αλλά είχαν τα κατάλληλα δικαιολογητικά και έδωσαν στις επαναληπτικές πανελλήνιες αρχές Ιούλη.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Φιλικά σε συμβουλεύω να μην το κάνεις. Στο γνωστό αν έχεις διαβάσει και έχεις ευχέρεια λόγου γενικότερα γράφεις αρκετά καλά. Το άγνωστο , όμως , είναι θέμα εξάσκησης αποκλειστικά.Άγνωστο μου φαίνεται ότι θα το παραμελήσω πολύ φέτος.Είμαι καλή αλλά θέλω λίγο παραπάνω εξάσκηση.Δε ξέρω αν θα προλαβαίνω μέσα στη χρονιά.Και στο φρο θα κάνουμε μία φορα την εβδομάδα.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Οκ..Θα προσπαθήσω να ασχοληθώ πιο πολύ.Εξάλλου προτιμω το άγνωστο από το γνωστό.Φιλικά σε συμβουλεύω να μην το κάνεις. Στο γνωστό αν έχεις διαβάσει και έχεις ευχέρεια λόγου γενικότερα γράφεις αρκετά καλά. Το άγνωστο , όμως , είναι θέμα εξάσκησης αποκλειστικά.
Το θέμα είναι ότι και η καθηγήτρια στο σχολείο που την έχουμε και φέτος μας ξεκαθάρισε από πέρυσι ότι πιο πολύ θα ασχοληθεί με το γνωστό.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Βασικά ο βαθμός στα αρχαία(το άριστα απο το μέτριο) θα κριθεί από το αδίδακτο κείμενο. Δυστυχώς δεν έχω κάποια θεματογραφία να σου προτείνω, επειδή όταν έδινα μου έφερνε σε φωτοτυπίες ο καθηγητής μου τα κείμενα.Οκ..Θα προσπαθήσω να ασχοληθώ πιο πολύ.Εξάλλου προτιμω το άγνωστο από το γνωστό.
Το θέμα είναι ότι και η καθηγήτρια στο σχολείο που την έχουμε και φέτος μας ξεκαθάρισε από πέρυσι ότι πιο πολύ θα ασχοληθεί με το γνωστό.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Και μας φωτοτυπίες μας τα βγάζει.Αλλά αυτό που μας λέει είναι να τελειοποιήσουμε το γνωστό για να έχουμε το δώδεκα σίγουρο και μετά να κάνουμε ότι μπορούμε στο αγνωστο.Βασικά ο βαθμός στα αρχαία(το άριστα απο το μέτριο) θα κριθεί από το αδίδακτο κείμενο. Δυστυχώς δεν έχω κάποια θεματογραφία να σου προτείνω, επειδή όταν έδινα μου έφερνε σε φωτοτυπίες ο καθηγητής μου τα κείμενα.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Την είχα πληροφορηθεί κι εγώ από άλλους αυτή τη τακτική. Εξαρτάται από τους στόχους. Αν το 12 αρκεί για να εισαχθείς στη σχολη, ίσως επωφεληθείς από την τακτική του καθηγητή σου. Αν στοχεύεις για 17+, ίσως να πρέπει να ζητήσεις περισσότερο υλικό για προσωπική σου εξάσκηση.Και μας φωτοτυπίες μας τα βγάζει.Αλλά αυτό που μας λέει είναι να τελειοποιήσουμε το γνωστό για να έχουμε το δώδεκα σίγουρο και μετά να κάνουμε ότι μπορούμε στο αγνωστο.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Ούτε καν δε στοχεύω για 12.Αλλά στα αρχαία με ένα 16+ θα ήμουν ευχαριστημένη.Την είχα πληροφορηθεί κι εγώ από άλλους αυτή τη τακτική. Εξαρτάται από τους στόχους. Αν το 12 αρκεί για να εισαχθείς στη σχολη, ίσως επωφεληθείς από την τακτική του καθηγητή σου. Αν στοχεύεις για 17+, ίσως να πρέπει να ζητήσεις περισσότερο υλικό για προσωπική σου εξάσκηση.
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Μην το αφήσεις το άγνωστο ούτε για λίγο...
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστώ πολύ.Αν είναι θα το παραγγείλω.Πάρε τη θεματογραφία του Σαχπεκίδη από Ελληνοεκδοτική και θα με θυμηθείς.
Μην το αφήσεις το άγνωστο ούτε για λίγο...
Nadiawow
Εκκολαπτόμενο μέλος
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
To αντίστροφο.το αγνωστο πιανει 12 και το γνωστο 8 ή το αντιστροφο γιατι μπερδευτηκα :Ρ
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Γνωστό: 12
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολύ καλά. Αρχαία εχω βγάλει εισαγωγή και απο βιβλία Πολιτεία και Πρωταγόρα.Τώρα μπήκα Ηθικά Νικομάχεια.
Ιστορία 2ο κεφάλαιο.Λογοτεχνία είμαι στο Αμάρτημα της Μητρός μου.
εσείς;
καλα μωρε.. μ χει μεινει ενα μαθημα ιστοριας να διαβασω κ δεν μπορωωωωωωωωω !!!
εχω τελειωσει λατινικα ολη την γραμματικη που χουμε μαθει μεχρι τωρα + τα μαθηματα 21 και 23
αγνωστο διαβασα πολυ γραμματικη συντακτικο ψιλοπηγαινα με τον ρυθμο μ αλλα μ πηρε 5 μερες .. πφφ πολυ κουραστηκα...
μ χει μεινει λογοτεχνια εκθεση για διαβασμα αλλα σιγα μην τα βγαλω τωρα..γνωστο κ βιολογια εχω κενο καποιες μερες πριν γραψουμε στο φροντ και θα τα μαθω τοτε..
αγχος με εχει πιασει γαμωτο :/
εγω ειμαι στα λατινικα στο μαθημα 30
στην ιστορια τελειωσα το πρωτο κεφαλαιο και γραφω διαγωνισμα..εχω κανει και δυο μαθηματα απο το δευτερο κεφαλαιο
στο γνωστο γραφω διαγωνισμα στην εισαγωγη και στον πρωταγορα ειμαι στην τεταρτη ενοτητα
στο αγνωστο βελτιωθηκα πολυ γιατι αυτο το καλοκαιρι εκανα γυρω στα 40 αγνωστα
στην εκθεση εχω κανει συλλογισμους και ανθρωπισμο και παιδεια
στη λογοτεχνια τελειωσα τον κρητικο και γραφω διαγωνισμα
αυτααα....!
γενικα αν εχεις μεγαλους στοχους πρεπει να διαβασεις πολυ... τι να κανουμε .. διαβαζουμε οσο μπορουμε για το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα
και προπαντων χωρις ΑΓΧΟΣ
Καλη συνεχεια σε ολους!!
Emilouko
Περιβόητο μέλος
εγω ειμαι στα λατινικα στο μαθημα 30
στην ιστορια τελειωσα το πρωτο κεφαλαιο και γραφω διαγωνισμα..εχω κανει και δυο μαθηματα απο το δευτερο κεφαλαιο
στο γνωστο γραφω διαγωνισμα στην εισαγωγη και στον πρωταγορα ειμαι στην τεταρτη ενοτητα
στο αγνωστο βελτιωθηκα πολυ γιατι αυτο το καλοκαιρι εκανα γυρω στα 40 αγνωστα
στην εκθεση εχω κανει συλλογισμους και ανθρωπισμο και παιδεια
στη λογοτεχνια τελειωσα τον κρητικο και γραφω διαγωνισμα
αυτααα....!
γενικα αν εχεις μεγαλους στοχους πρεπει να διαβασεις πολυ... τι να κανουμε .. διαβαζουμε οσο μπορουμε για το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα
και προπαντων χωρις ΑΓΧΟΣ
Καλη συνεχεια σε ολους!!
Έκθεση και μεις κάναμε θεωρία. Και απο θέματα βγάλαμε λαικισμό και τώρα επικοινωνιακό πλαίσιο.Είχαμε κάνει πολλά και πέρσι. 4-5 μαθήματα έχω κάνει ως ωρας.
Όντως δε χρειάζεται άγχος.
Εγώ αγνωστα δεν έβγαλα πολλά αυτό το καλοκαίρι. :/
Είχα βγάλει μέσα στη χρονιά που πέρασε.Απλά αγχώνομαι μήπως είναι πολύ δύσκολο το κείμενο που θα μπει.Γιατί σε ορισμένα δυσκολεύομαι ενώ άλλα μου φαίνονται πολύ εύκολα.
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
ΕστωΠαιδιά βοήθεια! Αν το μέτρο του μιγαδικού Ζ1 είναι 1, όπως και το μέτρο του μιγαδικού Ζ2, να δείξουμε ότι το πραγματικό μέρος του
Εστω
οποτε
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.