ΜΠΡΑΒΟ ρε συ!!!Mόλις έμαθα και τις τελευταίες σελίδες που μου είχαν μείνει και έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ!! Finally
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
δεν μου ειπαν οτι θα με παρουν τηλ, μου ειπαν μετα το πασχα να περασω οποια μερα θελω αν ειμαι κοντα ή να παρω τηλ.
ωστοσο παρακολουθω και ανακοινωσεις.
Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
Mόλις έμαθα και τις τελευταίες σελίδες που μου είχαν μείνει και έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ!! Finally
ΟΛΕ!!!
jasonosaj
Νεοφερμένος
SuperSquirrel
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παίδες έχω μια οφτοπικ ερώτηση.
Όταν γυρίσατε από πενθήμερη, πόσο καιρό σας πήρε να μπειτε φουλ πρόγραμμα?
Μετά την πενθήμερη υπήρξε κάποια αλλαγή στις διατροφικές σας συνήθειες?
εγω γυρισα αρρωστη..οποτε μια βδομαδα χρειαστηκε για να επανελθω εντελως
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
μια απορια σχετικα με την ΑΟΔΕ. Tις σελιδες 30("οπως...αναπτυξης" και 34(απο "ολοκληρο...συστημα περιβαλλον" τις εχετε μαθει εξησου καλα με το υπολοιπο ?
Μόνο στη σελίδα 30, δεν είχα μάθει τις πρώτες 2 παραγραφούλες. "Όπως κάθε.. επιχείρησης".
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Έχω και μια εντύπωση ότι θα μας μπιπ στα θέματα ιδιαίτερα γνωστό το οποιο ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ!!!
Αλλά πανελλήνιες δεν ξαναδινω με την καμία, εξωτερικό θα πάω αν δεν περάσω..
Αλλά κατσε- τι; 10 μήνες διαβάσματος άχρηστοι θα πάνε; Ό
χι κάτι θα γράψω.
Ελπιζω.
Νομίζω :-/
Ίσως
Αχ. Κάτι μου λέει ότι αυτό το Πάσχα θα είναι τραγελαφικό : "Χριστός Ανέστη!" κι εγώ θα απαντώ: "Οι ραγδαίες εξελίξεις που γνώρισε ο σύγχρονος κόσμος......" :-P
uncensored
Νεοφερμένος
Λιγοστεύει ο καιρός... Και θα δείτε που θα επιτύχουμε τους στόχους μας!!
Πάω να κάνω τώρα μια επανάληψη στον Ιωάννου....
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Πρωτη φορα και εγω χτες..εγραψα του '13..ΓΕΛΟΙΑ!! Μονο 1,2 λεπτομερειουλες ξεχασα!! Αχ να πεσουν ευκολα φετοςςςςςςς!!! Αν και το χω στην Ιστορια!!Εγώ έγραψα Διαγώνισμα Ιστορίας πρώτη φορά σε όλο το βιβλίο και δεν είμαι και τόσο ευχαριστημένη.Έχασα πολλές λεπτομέρειες.
Εχω ΜοσχουλαΨυχραιμία και όλα θα γίνουν!!
Λιγοστεύει ο καιρός... Και θα δείτε που θα επιτύχουμε τους στόχους μας!!
Πάω να κάνω τώρα μια επανάληψη στον Ιωάννου....
ΧχαχαχαχαΑχ όσο πλησιάζουν οι μέρες το άγχος φτάνει στα ύψη γιατί δεν θα θυμάμαι τίποτα, είμαι σίγουρη..
Έχω και μια εντύπωση ότι θα μας μπιπ στα θέματα ιδιαίτερα γνωστό το οποιο ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ!!!
Αλλά πανελλήνιες δεν ξαναδινω με την καμία, εξωτερικό θα πάω αν δεν περάσω..
Αλλά κατσε- τι; 10 μήνες διαβάσματος άχρηστοι θα πάνε; Ό
χι κάτι θα γράψω.
Ελπιζω.
Νομίζω :-/
Ίσως
Αχ. Κάτι μου λέει ότι αυτό το Πάσχα θα είναι τραγελαφικό : "Χριστός Ανέστη!" κι εγώ θα απαντώ: "Οι ραγδαίες εξελίξεις που γνώρισε ο σύγχρονος κόσμος......" :-P
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Πρωτη φορα και εγω χτες..εγραψα του '13..ΓΕΛΟΙΑ!! Μονο 1,2 λεπτομερειουλες ξεχασα!! Αχ να πεσουν ευκολα φετοςςςςςςς!!! Αν και το χω στην Ιστορια!!
Εχω Μοσχουλα
Χχαχαχαχα
Εγώ έγραψα του ΟΕΦΕ του 2009. Ήταν εύκολα αλλά ορισμένα μαθήματα δεν τα είχα κάνει καλά επανάληψη. Γύρω στο 17 έγραψα
Κ γω τη Μοσχούλα πάω να κάνω τώρα. Τη γράφω το απόγευμα.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
μια απορια σχετικα με την ΑΟΔΕ. Tις σελιδες 30("οπως...αναπτυξης" και 34(απο "ολοκληρο...συστημα περιβαλλον" τις εχετε μαθει εξησου καλα με το υπολοιπο ?
Εγώ τα έχω μάθει όλα... Αν σε ρωτήσουν "Ποιοι οργανισμοί θεωρούνται υποσυστήματα;" τι θα γράψεις; Σε ένα φροντιστήριο που πάνε πολλοί φίλοι μου είχαν γράψει διαγώνισμα και τους έβαλε αυτήν την ερώτηση και δεν την ήξερε κανένας τους,επειδή το κομμάτι αυτό το θεωρούν εισαγωγή και δεν το είχαν μάθει.
50 ημέρες ακόμα
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Φαντάσου κανέναν άσχετο το πρωί των εξετάσεων στα μαθηματικά να ρωτάει "ωχ είχαμε και θεωρία;;"
Αυτό είναι το πρόγραμμα του ΟΕΦΕ: https://oefe.keystone.gr/files/2014-program_new.pdf
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Όχι ακόμα.Ξερετε αν ο οεφε εχει βγαλει θεματα για θεωρητικη;
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Καλή δύναμη.Παμε γ επαναληψη λατινικα 31-40
Εγώ ψάχνω ακόμα κουράγιο να ανοίξω τον Πρωταγόρα.
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτη η εισαγωγη.... κουραγιοοΚαλή δύναμη.
Εγώ ψάχνω ακόμα κουράγιο να ανοίξω τον Πρωταγόρα.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Βασικά την εισαγωγή την έβγαλα.Σχόλια και μεταφράσεις βαριέμαι.Αυτη η εισαγωγη.... κουραγιοο
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 31 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.