Emilouko
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Oύτε σε εμάς έχουν πει τίποτα για τους κωδικούς... για τις φωτογραφίες μας είχαν πει από τα χριστούγεννα, γιατί αν περίμεναν τελευταία στιγμή..δεν θα φέρναμε τίποταOχι, λεω για τους κωδικους που πρεπει να βαλουμε για να κανουμε το μηχανογραφικο μετα. Επισης και για τα καρτελακια, τωρα δεν ειναι η εποχη τους;
buffon85
Δραστήριο μέλος
Oχι, λεω για τους κωδικους που πρεπει να βαλουμε για να κανουμε το μηχανογραφικο μετα. Επισης και για τα καρτελακια, τωρα δεν ειναι η εποχη τους;
μην αγχωνεσαι βρε, οταν ερθει η ωρα το λενε στο λυκειο και για μας τους εκτος το υπουργειο βγαζει ανακοινωση.
το εχω ξαναπει εδω βγαινουν ολες οι ανακοινωσεις σχετικα με τις πανελληνιες, το τσεκαρω καθε 2-3 μερες για να ειμαι σιγουρη οτι δεν θα χασω κατι
https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-panellhnies/panellhnies.html
περισυ παντως για τους κωδικους ειχαν πει μεσα-τελος απριλη και τελικα δοθηκε παραταση μεχρι τελος ιουνιου, δηλαδη χαλαροτατα
Σ' ευχαριστώ πολύ για το θέμα, δεν το έβρισκα πουθενά. Καλά αποτελέσματα.Η εκθεση στον ΟΕΦΕ μας Γ(^&*ε.... ευελσπιστω σε ενα 75-80 :/ κατα τα αλλα ωραιο κειμενακι, ευκολη αναπτυξη, μετρια περιληψουλα και τσιμπημενες ασκησεις.
Όχι, Em.Ο κωδικός δεν ηταν στο χαρτί που πήραμε το Φεβρουάριο;
Δεν έχω ιδέα . Κάτι μας είχαν πει για φωτογραφία την οποία πρέπει να πάμε αλλα δεν έχουν αναφέρει κάτι από τότε.
Κι εμάς, μετά τα Χριστούγεννα το ανακοίνωσαν για τις φωτογραφίες. Τις έχω πάει.Oύτε σε εμάς έχουν πει τίποτα για τους κωδικούς... για τις φωτογραφίες μας είχαν πει από τα χριστούγεννα, γιατί αν περίμεναν τελευταία στιγμή..δεν θα φέρναμε τίποτα
Κωδικούς πέρσι ανακοίνωσαν 15 Απριλίου. Πρέπει να κοντεύει κι αυτό.
tweetyslvstr
Δραστήριο μέλος
Καλησπέρα φιλαράκια, 50 μερούλες μείνανε, υπομονή..μην αγχώνετε κανένας, όποιος διαβάζει θα ανταμειφθεί σίγουρα. Keep calm and succeed in panellinies 2014
χαχαχα φίλε αυτό έχω βάλει ως φοντο στην επιφάνεια εργασίας ""Keep calm and succeed in panellinies 2014""
αντε να περνάνε ημέρες να γραψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να περάσουμε στις σχολές που επιιθυμούμε
Emilouko
Περιβόητο μέλος
tweetyslvstr
Δραστήριο μέλος
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ. αντε γεια.
έβγαλε τα θέματα η οεφε????
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
buffon85
Δραστήριο μέλος
Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω - τους απόφοιτους κυρίως - αν σας έχουν πάρει τηλέφωνο από το σχολείο για να πάτε φωτογραφίες για τα καρτελάκια. Μου είπαν θα με πάρουν τηλέφωνο και ακόμα τίποτα...
δεν μου ειπαν οτι θα με παρουν τηλ, μου ειπαν μετα το πασχα να περασω οποια μερα θελω αν ειμαι κοντα ή να παρω τηλ.
ωστοσο παρακολουθω και ανακοινωσεις.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
χαχαχα φίλε αυτό έχω βάλει ως φοντο στην επιφάνεια εργασίας ""Keep calm and succeed in panellinies 2014""
Εγώ έχω την παραλία στο Πήλιο, όπου θα περάσω το καλοκαίρι μου
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
έβγαλε τα θέματα η οεφε????
Σήμερα Έκθεση, την άλλη Κυριακή Γενικής, Μ. Τετάρτη ΑΟΔΕ, μετά την Τετάρτη Φυσική, Παρασκευή ΑΕΠΠ, Κυριακή Μαθηματικά...
Και την άλλη Κυρακή, όλα τα αλάνια που δίνουν ΑΟΘ!
tweetyslvstr
Δραστήριο μέλος
Σήμερα Έκθεση, την άλλη Κυριακή Γενικής, Μ. Τετάρτη ΑΟΔΕ, μετά την Τετάρτη Φυσική, Παρασκευή ΑΕΠΠ, Κυριακή Μαθηματικά...
Και την άλλη Κυρακή, όλα τα αλάνια που δίνουν ΑΟΘ!
καλησπέρα φίλε!!! τι θέμα έκαψε η οεφε έκθεση γιατί δεν έχω ιδέα
Ζουν ανάμεσά μας.
Το έχει απαντήσει στην προηγούμενη σελίδα:καλησπέρα φίλε!!! τι θέμα έκαψε η οεφε έκθεση γιατί δεν έχω ιδέα
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ.
Απλώς αστειευόμουν με τα παλούκια που είδα σήμερα. Δεν υπήρχε link. Το έκανα unbold για να μη μπερδευτεί κι άλλος.δε τις εμφανιζει
methexys
Τιμώμενο Μέλος
SonnY
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όταν γυρίσατε από πενθήμερη, πόσο καιρό σας πήρε να μπειτε φουλ πρόγραμμα?
Μετά την πενθήμερη υπήρξε κάποια αλλαγή στις διατροφικές σας συνήθειες?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.