Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Τοτε τι σοι ελευθερες ειναι???
Μην τα θελετε ολα δικα σας και προσπαθηστε να διεκδικειτε κατι με την αξια σας!! Ελευθερες σημαινει χωρις ποσοτικο κριτηριο σε καθε σχολη αρα χωρις περαιτερω κριτηρια!! Αν οντως καποιος ειναι γιος πολυτεκνου οπως πχ εσυ "υποτιθεται"πως θα πας καπου κοντα στον τοπο σου γιατι δεν εχεις πολλα λεφτα να σπουδασεις!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
Εμάς όταν πηγαίναμε να βάλουμε τον κωδικό μας έδιναν ένα χαρτάκι να γράψουμε τον κωδικό και εκεί για να μη τον ξεχάσουμε. Περιττό να πω ότι τον έγραψα σε βιβλία/τετράδια/τοίχο για να είμαι σίγουρη ότι δεν θα τον ξεχάσωΧαχαχαχ θυμάμαι είχαμε πάει με την κολλητή μου στο γραφείο να ρωτήσουμε κάτι και μας λέει ο υποδιευθυντής " Ααα εσείς δεν δίνετε φέτος? Όνομα- ημερομηνία γέννησης πείτε μου. " Του τα λέμε και μας λέει ότι η ημερομηνία γέννησης σας είναι και ο κωδικός σας. Κάθε χρόνο λέει βάζουν για κωδικό κάτι του στυλ αδξννσξφδ και μετά το ξεχνάνε οπότε από φέτος τον κωδικό σας θα σας τον ορίζει η φύση.
Αξέχαστες στιγμές!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Εμάς όταν πηγαίναμε να βάλουμε τον κωδικό μας έδιναν ένα χαρτάκι να γράψουμε τον κωδικό και εκεί για να μη τον ξεχάσουμε. Περιττό να πω ότι τον έγραψα σε βιβλία/τετράδια/τοίχο για να είμαι σίγουρη ότι δεν θα τον ξεχάσω
Πολύ καλύτερο από το να φοβάσαι ότι κάποιος θα βρει την ημερομηνία γέννησης σου απο το φβ και θα σε στείλει στην ανωτάτη σχολή Κολοπετινίτσας
Gate4
Επιφανές μέλος
buffon85
Δραστήριο μέλος
Τον κωδικό τον βάζεις εσύ. Λογικά θα σε ειδοποιήσουν..
δεν νομιζω να ειδοποιουν τον καθενα ξεχωριστα. το καλυτερο ειναι ο καθενας να παρακολουθει τις ανακοινωσεις.
artemis1996
Νεοφερμένος
VeeM
Εκκολαπτόμενο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Στο σχολείο που πήγα εγώ είπαν ότι θα μας ειδοποιήσουν.δεν νομιζω να ειδοποιουν τον καθενα ξεχωριστα. το καλυτερο ειναι ο καθενας να παρακολουθει τις ανακοινωσεις.
Οκ ανάλογα το σχολείο μπορεί να είναι..
VeeM
Εκκολαπτόμενο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
tweetyslvstr
Δραστήριο μέλος
Ενα εχω να πω για φετος: στη φυσικη ετσι και πεσει τεταρτο θεμα κυμα αντι για στερεο θα κλαψουνε μανουλες..
γιατί το λεσ αυτό???
γιατί στο στερεό δεν υπάρχουν δύσκολες ασκήσεις???
πιστεύω ότι αν έχεις κατανοήσει, διαβάσει πάρα πολύ καλά την θεωρία,λύσει βασικές ασκήσεις και τις έχεις καταλάβει τότε άνετα μπορείς να γράψεις σε όποιο θέμα και να σου πέσει.
Βέβαια αυτό εξαρτάται από το εκάστοτε άτομο. αλλά εγώ έτσι δουλεύω και μέχρι στιγμής στα διαγωνίσματα φροντιστηρίου και σχολείου γράφω τέλεια
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
Θεωρώ οτι τα κυματα ειναι το πιο κατανοητο κεφαλαιο απο όλα. 5 πραγματα πρεπει να ξερεις και λυνεις ολες τις ασκησεις. Οχι 55 που θελει το στερεο.
Εγω πάλι θέλω 3ο θέμα καμια φθινουσα-ηλεκτρικη ταλαντωση και 4ο Συμβολη με στασιμο μαζι για να γουστάρουμε!
VeeM
Εκκολαπτόμενο μέλος
γιατί το λεσ αυτό???
γιατί στο στερεό δεν υπάρχουν δύσκολες ασκήσεις???
πιστεύω ότι αν έχεις κατανοήσει, διαβάσει πάρα πολύ καλά την θεωρία,λύσει βασικές ασκήσεις και τις έχεις καταλάβει τότε άνετα μπορείς να γράψεις σε όποιο θέμα και να σου πέσει.
Βέβαια αυτό εξαρτάται από το εκάστοτε άτομο. αλλά εγώ έτσι δουλεύω και μέχρι στιγμής στα διαγωνίσματα φροντιστηρίου και σχολείου γράφω τέλεια
Θεωρω τουλαχιστον για μενα οτι το στερεο εχει μια βασικη μεθοδολογια που βασιζεται απο τις κινησεις που μαθαινες απο πρωτη λυκειου και αμα ξερεις αυτην λυνεις αν οχι ολες τις περισσοτερες ασκησεις . Ενω κυματα δεν ειναι τοσο απλο.
Mα καλα σας δυσκολεύουν τα κυματα και οχι το Στερεό; Μαλλον κατι κανω λαθος εγώ.
Θεωρώ οτι τα κυματα ειναι το πιο κατανοητο κεφαλαιο απο όλα. 5 πραγματα πρεπει να ξερεις και λυνεις ολες τις ασκησεις. Οχι 55 που θελει το στερεο.
Εγω πάλι θέλω 3ο θέμα καμια φθινουσα-ηλεκτρικη ταλαντωση και 4ο Συμβολη με στασιμο μαζι για να γουστάρουμε!
Μα στο στερεο αμα ξερεις να λυνεις μια ασκηση τοτε μπορεις ολες. Ενω στα κυματα τουλαχιστον σε εμενα υπαρχουν πολλες παγιδες .
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Εγώ προσωπικά δεν πηγαίνω κάποιες μέρες την εβδομάδα γιατί δεν προλαβαίνω.Στο φροντιστήριο έχουμε συνέχεια επαναλήψεις και ταυτόχρονα διαβάζω και αυτά που μας βάζουν επανάληψη για το σχολείο.Το πρωί το διάβασμα είναι ποιοτικότερο από αυτό που κάνω το βράδυ νυσταγμένη,κουρασμένη κ.ο.κ .Ερώτηση προς αυτούς που ξεκίνησαν να μη πηγαίνουν σχολείο: το χρόνο που κερδίζετε απλά διαβάζετε τα μαθήματα του φροντιστηρίου λίγο πιο άνετα ή κάνετε επαναλήψεις την ύλη? Γιατί μου φαίνεται άσκοπο το να κάθεται κάποιος από το σχολείο και να διαβάζει για το φροντιστήριο , κάτι που ούτως ή άλλως έκανε και πριν και παίρνει και απουσίες....
Με τους καθηγητές του σχολείου έχουμε καθορίσει τις μέρες που θα κάνουμε επανάληψη και τις άλλες δεν πατάει κανένας στην κατεύθυνση.Πόσο μάλλον στα γενικής.Οπότε στο σχολείο κάτω από αυτές τις συνθήκες νιώθω ότι χάνω το χρόνο μου.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Σχετικά με τις απουσίες, εγώ ακόμα πάω κανονικά στο σχολείο γιατί δεν θέλω να κάνω πάνω από 114 (αν και θα φέρω δικαιολογητικό από γιατρό) γιατί δεν εμπιστεύομαι και πολύ τους καθηγητές, άλλοι λένε ότι πρέπει το χαρτί να είναι από νοσοκομείο, άλλοι λένε ότι γίνεται συμβούλιο, σιγα μην το διακινδυνέψω. Ας έχω το κεφαλάκι μου ήσυχο. Εξάλλου δεν έχω κενά στην ύλη, οπότε θα κάνω καλές επαναλήψεις το Πάσχα και όλες τις απουσίες τον Μάιο.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.