Gate4
Επιφανές μέλος
Ψυχολογικοί λόγοι.(Και εγώ σας έχω ικανούς να κάνετε ολόκληρο θέμα και για αυτό!!! ) Το λογικό θα ήταν να ανακοινωθεί το πρόγραμμα λιγες μέρες πρίν...αν το ξέρατε πχ απο σήμερα θα άλλαζε κάτι???? Για την ημερομηνία έναρξης το καταλαβαίνω,γιατί θέλετε να κατανέμετε τις επαναλήψεις σας,αλλά και για το πρόγραμμα? (απλώς ρωτάω!δεν σας ''μαλώνω'' )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Όταν δίνεις ειδικά μαθήματα είναι σημαντικό να ξέρεις το πρόγραμμα Εγώ για παράδειγμα δίνω ειδικά μαθήματα,και θέλω να ξέρω πόσο χρόνο θα έχω για να προετοιμαστώ και επίσης, θέλω να ξέρω αν θα έχουμε τελειώσει τουλάχιστον την πρώτη εβδομάδα του ιουλίου (εεε,έχουμε και διακοπές να κανονίσουμε δεν μπορώ να τους ακούω όλους να λένε ότι μετά το τελευταίο μάθημα θα είναι όλη μέρα έξω, μετά θα πάνε διακοπές εκεί,εδώ, και εγώ να έχω 2 μαθήματα ακόμα!!)
Πες τα για να μην τα πω εγω!!! ΜΥΚΟΝΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
buffon85
Δραστήριο μέλος
Oι εκλογές πότε θα γίνουν; Σε ποιες ημερομηνίες;
Πιο συγκεκριμένα, οι ευρωεκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 25 Μαΐου μαζί με τον δεύτερο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών, ενώ την Κυριακή στις 18 Μαΐου θα γίνει ο πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών
https://www.neolaia.gr/2014/02/13/eurwekloges-autodioikhtikes-2014/#ixzz2x6kyDV98
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Σαν σήμερα σε 2 μήνες θα γράφουμε !
Κατά λάθος σήμερα αντί για 27/3 έγραψα 27/5, ούτε που ξέρω γιατί. Το κοιταξα,κατάλαβα τι έγραψα και ..
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Δε με βοηθάει και καθόλου η ατμόσφαιρα στο φροντιστηριο. Είναι πολύ τεταμένη. Κάτι έχει γίνει με τα οικονομικα κάποιου παιδιού στο τμήμα και ο καθηγητής έχει αλλάξει εντελώς συμπεριφορά στο μάθημα επειδή έχει οικονομικά προβλήματα. Νιώθω λες και πηγαίνω σε εκτελεστικό απόσπασμα.
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Δεν γίνεται να αλλάξεις τμήμα; Για να σου πω την αλήθεια, και εγώ πιστεύω ότι δεν είναι σωστή συμπεριφορά αυτή. Και οι δικοί μου καθηγητές αντιμετωπίζουν προβλήματα με κάποια παιδιά που χρωστάνε χρήματα, αλλά δεν την πληρώνει ολόκληρο το τμήμα. Ένας καθηγητής μου είχε μαλώσει με τους γονείς ενός παιδιού, αλλά δεν άλλαξε καθόλου τη συμπεριφορά του απέναντι στο παιδί. Ίσως θα μπορούσες να πεις στους γονείς σου να μιλήσουν με τον καθηγητή και να του πουν για παράδειγμα ότι τώρα τελευταία νιώθεις έντονο άγχος και να ρωτήσουν αν όλα πάνε καλά στο τμήμα και αν έχει συμβεί κάτι, να μην μπουν απευθείας στο θέμα δηλαδή αν πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει παρεξήγηση.Εδώ και μέρες είναι απότομος,μιλάει μονολεκτικά,καθυστερεί τις επαναλήψεις σε ορισμένα μαθήματα,άλλα μας τα ακυρώνει...Με φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση,γιατί ξέρω ότι οι συμμαθήτριες μου μπορεί να έχουν οικονομικά προβλήματα (όπως όλοι μας) και για αυτό να μην είναι τυπικές στις υποχρεώσεις τους.Βασικά αυτός είχε μια αντιπαράθεση με τον πατέρα της μιας κοπέλας στο θέμα των χρημάτων και τώρα μάλλον περιμένει να πληρωθεί.Μου είπε ότι δεν πρόκειται να κάνει μάθημα κανονικά αν δεν πάρει τα χρήματα του από τις άλλες.Είναι δύστροπος ,κακόκεφος και δεν γίνεται να κουβεντιάσεις μαζί του.Μου πρότεινε αργότερα να πηγαίνω να γράφω διαγωνίσματα κρυφά από τις άλλες.Ό,τι να ναι...Ξέρω ότι χρωστάει και ότι δεν είναι καλά οικονομικά αλλά αυτή δεν είναι συμπεριφορά καθηγητή.Με την μια κοπέλα ,που είναι η κολλητή μου είμαστε στο συγκεκριμένο τμήμα μαζί εδώ και 2 χρόνια. Εγώ δεν πρόκειται να πω ψέματα σε κανέναν και ήμουν ξεκάθαρη σε αυτό το θέμα.Με παίρνει από κάτω η όλη κατάσταση και φοβάμαι μην συνεχίσει ως το τέλός.Με τι ψυχολογία θα δώσω εξετάσεις;Κάθε μέρα φοβάμαι μην πούμε κάτι και στραβώσει και γίνει καβγάς.60 μέρες έμειναν.Να σταματήσω το φροντιστήριο δεν παίζει,γιατί σε χωριό μένω.Δεν έχω άλλες επιλογές.Στη φίλη μου δε θέλω καν να το κουβεντιάσω το θέμα για να μην την φέρω σε δύσκολη θέση.Οπότε δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να ανεχτώ την όλη κατάσταση,ελπίζοντας ότι θα αλλάξει.
Εγώ έχω νιώσει έντονο άγχος και έχω υποστεί "σοκ" 3 φορές ως τώρα. Μία όταν ανακοινώθηκε η ημερομηνία των εξετάσεων τα χριστούγεννα, άλλη μία στις αρχές του φεβρουάριου όπου δεν ήθελα να δώσω πανελλήνιες και ήμουν χάλια ψυχολογικά και άλλη μία πριν λίγες μέρες, όταν συνειδητοποίησα ότι οι περισσότεροι αρχίζουν να κάνουν απουσίες και μένουν μόνο 2 μήνες..... πάντως καλά είμαι τώρα,για αργότερα δεν ξέρω!
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Δεν πρόκειται να καταλάβει και δε θέλω να μπλέξω τους γονείς μου.Δε θέλω να αλλάξω τμήμα.2 τμήματα έχει. Αλλά σε αυτό είμαι με την κολλητή μου.Τι ακριβώς να της πω;Αυτός έχει θυμώσει επειδή και καλά ο πατέρας της έχει χρήματα και δεν του δίνει.Δεν θέλω να κάνω κάτι γιατί δε μπορώ να βελτιώσω την κατάσταση. Όταν του είπα ότι με αγχώνει αυτό το πράγμα μου είπε να μεταδώσω το άγχος και στη φίλη μου μπας και φιλοτιμηθεί ο πατέρας της να του τα δώσει.Πάμε καλά; Γενικά ήξερα ότι είναι περίεργος άνθρωπος αλλά τα 2 πρώτα χρόνια παλευόταν... Απλά θέλω να περάσει ο καιρός και να τελειώσουμε .Μόνο αυτό.Επαναλήψεις κάνω και μόνη μου σπίτι. Έβαλα πρόγραμμα για να μην μείνω πίσω. Εγώ κρυφά μάθημα δεν πρόκειται να κάνω.Δεν γίνεται να αλλάξεις τμήμα; Για να σου πω την αλήθεια, και εγώ πιστεύω ότι δεν είναι σωστή συμπεριφορά αυτή. Και οι δικοί μου καθηγητές αντιμετωπίζουν προβλήματα με κάποια παιδιά που χρωστάνε χρήματα, αλλά δεν την πληρώνει ολόκληρο το τμήμα. Ένας καθηγητής μου είχε μαλώσει με τους γονείς ενός παιδιού, αλλά δεν άλλαξε καθόλου τη συμπεριφορά του απέναντι στο παιδί. Ίσως θα μπορούσες να πεις στους γονείς σου να μιλήσουν με τον καθηγητή και να του πουν για παράδειγμα ότι τώρα τελευταία νιώθεις έντονο άγχος και να ρωτήσουν αν όλα πάνε καλά στο τμήμα και αν έχει συμβεί κάτι, να μην μπουν απευθείας στο θέμα δηλαδή αν πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει παρεξήγηση.
Εγώ έχω νιώσει έντονο άγχος και έχω υποστεί "σοκ" 3 φορές ως τώρα. Μία όταν ανακοινώθηκε η ημερομηνία των εξετάσεων τα χριστούγεννα, άλλη μία στις αρχές του φεβρουάριου όπου δεν ήθελα να δώσω πανελλήνιες και ήμουν χάλια ψυχολογικά και άλλη μία πριν λίγες μέρες, όταν συνειδητοποίησα ότι οι περισσότεροι αρχίζουν να κάνουν απουσίες και μένουν μόνο 2 μήνες..... πάντως καλά είμαι τώρα,για αργότερα δεν ξέρω!
Απλά είχα καιρό να αγχωθώ και τώρα κάπως μου φαίνεται.Ηρεμία ήθελα τους 2 τελευταίους μήνες.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
buffon85
Δραστήριο μέλος
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Άπειρες φορές έχω σκεφτεί να σταματήσω το φροντιστήριο φέτος λόγω της συμπεριφοράς του.Όχι τόσο απέναντί μου αλλά γενικότερα.Τώρα μπήκαμε στην τελική ευθεία και νιώθω ότι δεν μπορώ.Συζήτησα με τη φίλη μου και της είπα όσα με προβληματίζουν.Και αυτή ηταν χάλια και δεν έχει καμια διάθεση να έρχεται φροντιστήριο.Στην ουσία ο καθηγητής λέει και πράγματα για τον πατέρα της που δεν ισχύουν.Δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της πραγματικά...Νιώθει ότι δε θα την βοηθήσει καθόλου ο συγκεκριμένος και ότι δε θα γράψει στο τέλος.Και είναι κρίμα να προσπαθεί αυτός να ακυρώσει όλη την προσπάθεια που έχουμε κάνει.
Το θέμα είναι ότι δε θέλω να πάμε πίσω στα μαθήματα.Φοβάμαι να πω κάτι τύπου "Γιατί μας κάνεις μια βδομάδα λατινικά και δεν κάνουμε κάτι άλλο;" .Σκέφτομαι μόνο το γεγονός ότι σε 60 μέρες τελειώνουμε...Αυτό.Έχω όρεξη για διάβασμα πλεον.Κρίμα που συνοδεύεται από άγχος.Στους γονείς μου δε θέλω να πω κάτι.Μπορεί να περάσει η όλη κατάσταση.Δε θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα.
Τέλος πάντων.Απλά θα προσπαθήσω να μην το σκέφτομαι και να το πάρω όσο πιο χαλαρά γίνεται...
methexys
Τιμώμενο Μέλος
challenger
Επιφανές μέλος
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
Πραγματικά, τρομακτικό..!
Έλα, πλακίτσα είναι, μην μασάτε αλάνια...πάμε γερά.!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.