SonnY
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλα σημερα διαβαζω με κεφι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tweetyslvstr
Δραστήριο μέλος
Λίγο έμεινε!!!::
καλή επιτυχία σε όλους
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Και εγώ έχω γενικά μια ιδέα για τους βαθμούς που μπορεί να πάρω, αλλά δεν παίρνω κι όρκο γιατί φοβάμαι μην με πιάσει άγχος εκείνη τη στιγμή..αλλά θα προσπαθήσω να μην το αφήσω να με κυριεύσει και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό,δεν θα αφήσω τόση προσπάθεια να την καταστρέψει το άγχος! (ελπίζω... )
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
έβαζα σε πρόγραμμα υπολογισμού μορίων του βαθμούς που πίστευα ότι θα γράψω και έβλεπα μετά το αποτέλεσμα...
Αξέχαστες εποχές!
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Χαχα,αυτό κάνουμε κι εμείς τώραΘυμάμαι τέτοιο καιρό πέρσι που έκανα υπολογισμούς μορίων...
έβαζα σε πρόγραμμα υπολογισμού μορίων του βαθμούς που πίστευα ότι θα γράψω και έβλεπα μετά το αποτέλεσμα...
Αξέχαστες εποχές!
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
Οντως αυτό συμβαίνει εγώ τους το έχω ξεκαθαρίσει.Μην με ρωτάτε αν τελειωσα το διάβασμα γιατί δεν ξέρω τι να σας απαντήσω.Μπορεί να ειναι 11 η ώρα το βραδυ και ενώ έχω τελειώσει το διάβασμα ξαφνικά να μου ρθει η κάβλα να πάω να λύσω ασκήσεις μαθηματικών.Μου αρέσει που με ρωτάνε οι γονείς μου μερικές φορές αν "τελείωσα το διάβασμα". Λες και το διάβασμα τελειώνει ποτέ!!!
Το πότε θα μπει ο Απρίλιος και θα αρχίσουν να μειώνονται οι μέρες και θα γίνουν κάτω από 50 ούτε που θα το καταλάβουμε...
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
Είμαι ο μόνος που αρχίζει το διάβασμα στις 11;;.Μπορεί να ειναι 11 η ώρα το βραδυ και ενώ έχω τελειώσει το διάβασμα ξ
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Έχει πλακα.
Μπορώ να πω πως σήμερα διάβασα με πολλή όρεξη. Άλλαξα χώρο. Πήγα σε δωμάτιο χωρίς wi fi και τηλεόραση και δεν έμπαινα στον πειρασμό να χρησιμοποιώ το κινητό . Με βοήθησε αρκετά. Έγραψα και λίστα με τους λόγους για τους οποίους πρέπει να διαβάσω. Παιδιάστικο μεν αλλά επίσης με βοήθησε.
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Είμαι ο μόνος που αρχίζει το διάβασμα στις 11;;
Oχι αραξε!!! Το καλο το διαβασμα το βραδυ γινεται!!! Και εγω πριν τις 12 δε μπορω να διαβασω
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
Μπα μην σου πω οτι ανήκεις στην πλειοψηφία απλά εγώ στις 10 το αργότερο τα παραταω.Είμαι ο μόνος που αρχίζει το διάβασμα στις 11;;
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
SteliosIoa
Εκκολαπτόμενο μέλος
βεβαια ο καθενας παει με τους ρυθμους του. δηλωνω υπερηφανα πρωινος τυπος !
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
ειναι αποδεδειγμενο παντως οτι το πρωι ο εγκεφαλος εχει μεγαλυτερη πνευματικη διαυγεια. και οσο περναει η μερα η αποδοση πεφτει.
βεβαια ο καθενας παει με τους ρυθμους του. δηλωνω υπερηφανα πρωινος τυπος !
Και εγώ πρωινός τύπος είμαι (όχι ακραίος όμως, να ξυπνάω για παράδειγμα στις 6 για να διαβάζω!)
Πάντως σήμερα δεν μπορώ να διαβάσω τίποτα... Σε καμιά ωρίτσα μπορεί να πιάσω κανένα βιβλίο... άντε,και αύριο θα παραπονιέμαι ότι δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα
SteliosIoa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγώ πρωινός τύπος είμαι (όχι ακραίος όμως, να ξυπνάω για παράδειγμα στις 6 για να διαβάζω!)
Πάντως σήμερα δεν μπορώ να διαβάσω τίποτα... Σε καμιά ωρίτσα μπορεί να πιάσω κανένα βιβλίο... άντε,και αύριο θα παραπονιέμαι ότι δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα
και γω μια απ τα ιδια . ισως σε καμια ωρα
εγω σκεφτομαι τι θα κανω οταν θα ερθουν οι πανελληνιες γιατι εχω αλλαξει το προγραμμα μου και κοιμαμαι 1-2 και ξυπναω 9-10 και θα πρεπει να σηκωθω απο τις 8 και θα ειμαι σαν zombie
tweetyslvstr
Δραστήριο μέλος
Λοιπόν
Όταν η τιμή μειωθεί και αυξηθούν απεριόριστα οι πωλήσεις, η ζήτηση είναι άπειρα ελαστική
Giannis207
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.