Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993
Περιβόητο μέλος

Θα συμφωνήσω με το σχόλιο του tebeli. Όταν δίνεις ξανά πανελλήνιες ή μετά το πρώτο πτυχίο ή όντας φοιτητής σε μία σχολή - για παράδειγμα η δική σου σχολή ( διόρθωσε με αν κάνω λάθος, αλλά έχω καταλάβει ότι είσαι φοιτητής στο ΟΠΑ ) έχεις την ωριμότητα, τη σοβαρότητα να σημειώσεις μεγάλες επιδόσεις στις πανελλήνιες που δίνεις για δεύτερη φορά ;-) .Μάλιστα στη δική σου περίπτωση, δεδομένου ότι είσαι φοιτητής σε υψηλόβαθμο τμήμα, προφανώς ήσουν επιμελής μαθητής και ήδη την πρώτη φορά που έδωσες είχες ένα αξιόλογο αποτέλεσμα :-D .Άρα,δεν είχες κενά στα μαθήματα που εξετάστηκες πανελλαδικά,επομένως μπορείς προσπαθώντας για δεύτερη φορά να σημειώσεις μία μεγάλη επιτυχία και να πετύχεις τον στόχο σου :-) !!Καλή επιτυχία :-) !!!
Ναι, σωστά έχεις καταλάβει. Φοιτητής στο Ο.Π.Α είμαι!
Απλά, το προσπαθώ αυτό με καθαρά δική μου προσπάθεια (Χωρίς ιδιαίτερα, φροντ) και αυτό με αγχώνει γιατί και ο στόχος είναι αρκετά υψηλός.
Ευχαριστώ πάρα πολύ για το σχόλιό σου! Είναι πολύ ενθαρρυντικό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orange crush
Δραστήριο μέλος

Α δηλαδή θα ανοίξω τα βιβλία μόνο για τις ενδοσχολικές.. Που δεν το έχω κάνει ποτέΥγεία
![]()
Ακριβώς ! Το θέμα είναι να προσέχεις στην τάξη( και να συμμετέχεις λίγο )

Filippos14
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δυστυχώς δεν θα προλάβω να πάρω το acc μου στο LOL platinum,αλλά δεν πειράζει ahhaha

triantafullaki :)
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι, σωστά έχεις καταλάβει. Φοιτητής στο Ο.Π.Α είμαι!
Απλά, το προσπαθώ αυτό με καθαρά δική μου προσπάθεια (Χωρίς ιδιαίτερα, φροντ) και αυτό με αγχώνει γιατί και ο στόχος είναι αρκετά υψηλός.
Ευχαριστώ πάρα πολύ για το σχόλιό σου! Είναι πολύ ενθαρρυντικό![]()
Καλημέρα chris :-) ,αν προσπαθήσεις θα τα πας πολύ καλά, να είσαι σίγουρος :-) !!Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και εγώ θα ξαναδώσω πανελλήνιες μαζί με τη μαθήτρια μου :-) φέτος.Στόχος μου είναι η εργοθεραπεία και θα προετοιμαστώ all alone μέσω θεωρητικής

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Γεια σας και από εμένα λοιπόν,σχετικά με την ύλη μαθηματικών: 2 Σεπτεμβρίου μπαίνω όρια.Φυσική Κατευ/Τελειώσαμε Α.Α.Τ(αρκετά πίσω ε?).Επιλογής θα πάρω Βιολογία αφού είναι easy peasy lemon squeezy.Θα δουλέψω για μεγάλο βαθμό Μαθηματικά,στοχεύω πάνω από 18,και θέλω να περάσω Μαθηματικό Αθήνας/Θεσσαλονίκης.Με 16.000 μόρια είμαι κομπλέ,δηλαδή και με μέτριους(13,14) στα κατεύθ είμαι οκ αλλά δεν καθησυχάζομαι.
Δυστυχώς δεν θα προλάβω να πάρω το acc μου στο LOL platinum,αλλά δεν πειράζει ahhaha![]()
Μην νομίζεις ότι το 18 στα μαθηματικά το ποιάνεις....και να ξ€σκΙσ+εί στο διάβασμα είναι σχεδόν "ακατόρθωτο"
dimitra9.4
Νεοφερμένος

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Μιας και η θερινή προετοιμασία των περισσότερων έχει τελειώσει το παρόν νήμα κλειδώνεται.
Η συνέχεια της συζήτησής σας μπορεί να γίνει στο νέο θέμα "Πανελλήνιες 2014"
Καλή σας Επιτυχία!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...