Chris1993
Περιβόητο μέλος

Οικονομικό θέμα δεν υπάρχει αφού τα χρήματα είναι τα ιδία είτε κάνω σε φροντιστήριο είτε ιδιαίτερα..
Απλώς δεν ξέρω τι μάθημα κάνει ο συγκεκριμένος, αν είναι καλός, αποδοτικός, με μεταδοτικοτητα..
Αξίζει πάντως έτσι? Αν είναι να μη ρωτησω τσαμπα παιδιά που έχουν κάνει μαζί του..
Θεωρητική είμαι :-/
Ιδιαίτερα να κάνεις μόνο Αρχαία Ελληνικά. Τα άλλα βγαίνουν μια χαρά με φροντιστήριο και προσωπικό διάβασμα.
Προσωπική άποψη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_Shadow
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σε εμενα παλι τα ιδιαιτερα ειχαν το ακριβως αντιθετο αποτελεσμα.
Εγώ έδινα 3η φορά όμως

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niek
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στην αρχή μπορείς να κάνεις και κάποια μαθήματα δοκιμαστικά, να δεις αν ο καθηγητής είναι καλός, αν σε καλύπτει και αν έχει μεταδοτικότητα.
_catalonia_
Δραστήριο μέλος

Εεε τοτε παω πασο! Τριτη φορα ομως...;;; Μια εδωσα και δεν αντεξα!Εγώ έδινα 3η φορά όμως![]()

Johnnys
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλησπέρα...Θα ήθελα να μου προτείνεται ότι καλύτερο υπάρχει σε βοήθημα Μαθηματικών και Φυσικής Κατεύθυνσης!!!

Antpal
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλησπέρα...Θα ήθελα να μου προτείνεται ότι καλύτερο υπάρχει σε βοήθημα Μαθηματικών και Φυσικής Κατεύθυνσης!!!
Για Μαθηματικά.

Για Φυσική :

Από τα βιβλία που κυκλοφορούν λιγότερο στην αγορά, με πολύ καλές ασκήσεις διαφόρων επιπέδων.Και τα βιβλία που προτάθηκαν παραπάνω είναι πάρα πολύ καλά, αλλά χιλιοδουλεμένα.Ολη η Ελλάδα αυτά κάνει.Εάν θες κάτι διαφορετικό ρίξε μια ματιά σε αυτά.
Johnnys
Εκκολαπτόμενο μέλος

Με πηγαίο κώδικα φαίνονται αυτά που προτείνει:antpal δεν μου εμφανίζονται τα βιβλία που λες...Μόνο του jonas είδα

anwnymos
Δραστήριο μέλος

Dark_Shadow
Εκκολαπτόμενο μέλος

chester20080
Διακεκριμένο μέλος

Συμφωνώ για την ποιότητα του site,που είναι από τα καλύτερα για τη φυσική,αλλά πιστεύω πως η αυξημένη δυσκολία στις ασκήσεις του δρα πολύ θετικά(ασφαλώς όχι για κάποιον που τώρα αρχίζει την ύλη),αφού προωθεί ένα αναβαθμισμένο και περιεκτικό γνωστικό υπόβαθρο και λύνοντας μερικές τέτοιας δυσκολίας ασκήσεις(που προετοιμάζουν και με το παραπάνω για τις πανελλήνιες) ουσιαστικά "ξεσκονίζεις" όλην την ύλη.Ακόμα,περιέχει και αρκετές εξεζητημένες και ακραίες περιπτώσεις, που όμως σε κάνουν να κατανοήσεις σφαιρικά την ύλη και να εμβαθύνεις,αποκομίζοντας τον κατάλληλο τρόπο σκέψης....ενα πολυ καλο ειναι το υλικο νετ που με μια πρωτη ματια φαινονται ψιλο ακυρες οι ασκησεις για πανελληνιες ( λογω δυσκολιας ) αλλα να που φετος το τεταρτο θεμα ηταν αυτουσιο απο εκει
Johnnys
Εκκολαπτόμενο μέλος

chester20080
Διακεκριμένο μέλος

Αυτό του Μαθιουδάκη πιστεύω ότι είναι το καλύτερο πάντως.Έχει αρκετά λυμένα ανά κεφάλαιο και ανά είδος ασκήσεων,με μεθοδολογία,θεωρία και ασκήσεις ανά θέμα αντίστοιχα (1ο-4ο) και με πλήρεις απαντήσεις.Α και είναι 2 οι τόμοι...Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά

Johnnys
Εκκολαπτόμενο μέλος

NikosDim
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ψάχνοντας στη βιβλιοθήκη μου ανακάλυψα ένα βοήθημα φυσικής,που μου είχε χαρίσει η ξάδερφη μου πριν 2 χρόνια...Δεν νομίζω να είναι καλό όμως..Να το κρατήσω ή να πάρω ένα του μαθιουδάκη?![]()
Παλόγλου-Ποντικού και Μαθιουδάκη ο καλύτερος συνδυασμός !Αυτά χρησιμοποιώ εγώ.
crusader
Νεοφερμένος

Εγώ θέλω το βοήθημα να έχει πολλές λυμένες ασκήσεις...Δηλαδή να έχει όλων των μορφών τις ασκήσεις,ώστε αν δυσκολεύομαι σε μία άσκηση,να ανατρέχω στο βοήθημα,να βλέπω πως λύνει μία παρόμοια και να λύνω και γω τη δικιά μου..Πιστεύω πως έτσι γίνεται πολύ καλή δουλειά
Φίλε θα σου πρότεινα του Αντώνη Παλόγου τα βοηθήματα(εκδόσεις γκρίτζαλης)(πολύ προσεγμένα με εξαιρετικά επιστημονικό τρόπο προσέγγισης της ύλης και πολύ ελκυστική δομή ασκήσεων)όπως αναφέρει και το άλλο παιδί από πάνω μου...αλλά λαμβάνοντας υπ' όψει το παραπάνω σου μήνυμα...έχεις φύγει για Μαθιουδάκη. Υπερνικά τα υπόλοιπα βοηθήματα στο τομέα των λυμένων ασκήσεων.
Με το να δουλέψεις όμως αυτό το βοήθημα,απαραίτητη είναι η επανάληψη(μέσα Μαρτίου και πέρα)από ένα επαναληπτικό βοήθημα,όπως τα παρακάτω:
-Καλοδουλεμένη επανάληψη που καλύπτει όλο το φάσμα ασκήσεων:

-Πολύ ανεβασμένη επανάληψη για μαθητές με υψηλές απαιτήσεις:

-"Για άτομα που...έχουν γεννηθεί για να διαβάζουν φυσική,πέρα από τα τετριμμένα θέματα....που η δυσκολία τους δεν συγκρίνεται με αυτή των άλλων βοηθημάτων και.."ξεφεύγει":

Το να δουλέψεις από ένα επιπλέον βοήθημα το επισημαίνω από προσωπική εμπειρία καθώς το Δ2 ερώτημα δεν υπήρχε στο βιβλίο του Μαθιουδάκη...αλλά στο πρώτο από τα τρία που σου προτείνω για επανάληψη υπήρχε και ευτυχώς το είχα δει πριν τις εξετάσεις.
Johnnys
Εκκολαπτόμενο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.