Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

εγώ είμαι θεωρητική κατεύθυνση και έχω επιλέξει ως μάθημα γενικής παιδείας μαθηματικά και αοθ για να έχω περισσότερες επιλογές σχολών αλλά η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι τ μαθηματικά θα προσπαθήσω πολύ και ότι γίνει..βέβαια έχω και ένα άλλο πρόβλημα. ο γραφικός μου χαρακτήρας δεν είναι καλός και η καθηγήτρια μου μ λέει συνέχεια ότι πρέπει να τον διορθώσω όσο μπορώ γιατί θα έχω μεγάλο πρόβλημα...όσο και την ορθογραφία μου γιατί ενώ κάνω λάθη ορισμένες φορές όλοι γυρνάνε και μου λένε είσαι και της θεωρητικής και κάνεις και ορθογραφικά λάθη απαράδεκτο!!!!!!τι να κάνω γ αυτό ??????κάποια βοήθεια????
![]()
Αν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τον γραφικό χαρακτήρα και με τα ορθογραφικά λάθη, μπορείς να πας στις προφορικές. Σε άτομα που γίνεται διάγνωση για δυσγραφία, δυσορθογραφία κ.λπ. έχουν την δυνατότητα να εξεταστούν προφορικά.
Καλή σου επιτύχια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shanks7
Νεοφερμένος

Peace_
Τιμώμενο Μέλος

Η βιολογία είναι πολύ ωραία, αλλά δύσκολη στην αποστήθιση...Θετικη
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Θετικη
Είπα και εγώ!! Γιατί είμαι θεωρητική και είναι πανεύκολη η Γενικής 8)
SteliosIoa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Pantelis_P
Νεοφερμένος

Μια χαρα εκανε κι εβγαλε την υλη. Εγω τη ζηλευω, γιατι θα εχει χρονο να κανει πολλες επαναληψεις.Επειδή κι εγώ έχω συναναστραφεί με τέτοια άτομα, αυτό που έχω διαπιστώσει είναι πως φταίει το περιβάλλον που έχουν μεγαλώσει ή έχουν περάσει το μεγαλύτερο μέρος της μέχρι τώρα ζωής τους. Προσωπικά δεν κατηγορώ αυτά τα άτομα που απλώς εκδηλώνουν τις συμπεριφορές που τους έχουν καλλιεργήσει, αλλά τους άμεσα υπαίτιους. Απλώς παρέθεσα την προσωπική μου γνώμη, επειδή σε μικρότερες και επαρχιακές περιοχές είναι κάτι συνηθισμένο και η μόνη λύση, τουλάχιστον αυτήν έχω επιλέξει, είναι η αδιαφορία.![]()

Shanks7
Νεοφερμένος

Ποσο εγραψες?Ε μέχρι να τελειώσει η χρονια και να είσαι έτοιμος να δώσεις την έχεις κανει τουλάχιστον 5 φορές επαναληψη( αχαετα που εγω την είχα βγάλει 10 φορές :Ρ)
Αγγελική!!!
Δραστήριο μέλος

Να την κρατάς για τον εαυτό σου εφόσον δεν με ξέρεις και δεν σε ξέρω![]()
Off: Νομίζω πως μπορώ να λέω τη γνώμη μου δημόσια αν θέλω! Δεν χρειάζεται να παίρνω την άδεια κανενός!
Ευχαριστώ
Peace_
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ αναγκαστικά πρέπει να τη μάθω παπαγαλία γιατί πάω για 95 και...Είναι τόσο σπαστικό πίστεψέ με...Δε την παλευει η βιολογια κατ!Ειναι ωραια και ενδιαφερουσα,αλλα δεν αντεχω να κατσω να τη μαθω παπαγαλια
τι εννοείς ακριβώς;Βιολογία Κατεύθυνσης πόσο σας παίρνει εσάς να μάθετε ένα μάθημα (1-1,5 σελίδα)?
Shanks7
Νεοφερμένος

εμεις δηλαδη δε παμε για καλο βαθμο?Εγώ αναγκαστικά πρέπει να τη μάθω παπαγαλία γιατί πάω για 95 και...Είναι τόσο σπαστικό πίστεψέ με...

Peace_
Τιμώμενο Μέλος

fisher96
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άντε μωρέ αμέσως...Απλά δεν ξέρω σε ποιο βαθμολογητή θα πέσω, και άμα τύχει κανένας στραβός που θέλει να τα γράψεις όπως στο βιβλίο...Πού στοχεύεις;
Απο 3 βαθμολογητές θα περάσει το γραπτό σου.
Δεν μπορεί να είναι και οι τρεις στραβοί και ανάποδοι.

SteliosIoa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δε την παλευει η βιολογια κατ!Ειναι ωραια και ενδιαφερουσα,αλλα δεν αντεχω να κατσω να τη μαθω παπαγαλια
Ποσο εγραψες?
Δυστυχώς 18.2 γιατι έκανα μια χαζομαρα στο 4ο και μου στοίχισε...μπορούσα άνετα να γράψω 100 αλλα εκείνη τη στιγμη που σου μένει ενα 20 λεπτο για 3 ερωτηματα απο ενα θεμα δεν σκέφτεσαι και τόσο καθαρα :Ρ
evangelina96
Νεοφερμένος

Peace_
Τιμώμενο Μέλος

από 2 θες να πεις..Απο 3 βαθμολογητές
Αγγελική!!!
Δραστήριο μέλος

Εγώ αναγκαστικά πρέπει να τη μάθω παπαγαλία γιατί πάω για 95 και...Είναι τόσο σπαστικό πίστεψέ με...
τι εννοείς ακριβώς;
Τι εννοώ... Πόση ώρα σας παίρνει να μάθετε ένα μάθημα! Πόση ώρα περνάει μέχρι να το αποστηθίσετε?
SteliosIoa
Εκκολαπτόμενο μέλος

sydney96
Δραστήριο μέλος

Τι εννοώ... Πόση ώρα σας παίρνει να μάθετε ένα μάθημα! Πόση ώρα περνάει μέχρι να το αποστηθίσετε?
Μία σελίδα γεμάτη γύρω στη μία με μιάμιση ώρα εμένα.

SteliosIoa
Εκκολαπτόμενο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.