NikosDim
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sydney96
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evangelina96
Νεοφερμένος
Εμείς δεν κάναμε και τίποτα στο project οπότε και να έχουμε δε με απασχολεί ιδιαίτερα.Αρκεί να μην είναι βέβαια περισσότερες οι ώρες από ότι ήταν μέχρι τώρα.Νομίζω φέτος είχε η γ' λυκείου 4 6ωρα και 1 7ωρο.
Εγω ρωταω ,γιατι μου εβγαλε την πιστη το project. Ολη τη δουλεια εγω την εκανα και οι αλλοι...χαλαρουιτα. Φυσικα και δεν θα ηθελα να υπαρχει στην τριτη ,γιατι εγω αφιερωσα πολυ χρονο σε αυτο και δεν θελω να συμβει παλι το ιδιο. Υπαρχει πουθενα καποια επισημη ανακοινωση η μηπως εχει καποιος αξιοπιστες πληροφοριες;
akis95
Δραστήριο μέλος
Εγω ρωταω ,γιατι μου εβγαλε την πιστη το project. Ολη τη δουλεια εγω την εκανα και οι αλλοι...χαλαρουιτα. Φυσικα και δεν θα ηθελα να υπαρχει στην τριτη ,γιατι εγω αφιερωσα πολυ χρονο σε αυτο και δεν θελω να συμβει παλι το ιδιο. Υπαρχει πουθενα καποια επισημη ανακοινωση η μηπως εχει καποιος αξιοπιστες πληροφοριες;
αυτη ειναι η βλακεια των project κατ' εμενα πρεπει να κοπουνε
sydney96
Δραστήριο μέλος
Ρε παιδιά πείτε λίγο αν ξέρετε.Μπορεί να γίνει τμήμα κατεύθυνσης(θετικής) με 2 ή και 1 άτομα;Καθηγητές στο σχολείο για βιολογία και χημεία έχουμε.
Δε θα ήθελα να αλλάξω σχολείο τελευταία χρονιά.Θα είναι που θα είναι δύσκολα γενικά ε να μην έχω και αυτό.
evangelina96
Νεοφερμένος
αυτη ειναι η βλακεια των project κατ' εμενα πρεπει να κοπουνε
Συμφωνω απολυτως! Μηπως ξερεις αν θα εχουμε και στην τριτη;
Δεν ξέρω δυστυχώς να σου πω.
Ρε παιδιά πείτε λίγο αν ξέρετε.Μπορεί να γίνει τμήμα κατεύθυνσης(θετικής) με 2 ή και 1 άτομα;Καθηγητές στο σχολείο για βιολογία και χημεία έχουμε.
Δε θα ήθελα να αλλάξω σχολείο τελευταία χρονιά.Θα είναι που θα είναι δύσκολα γενικά ε να μην έχω και αυτό.
Δε νομιζω να γινεται
NikosDim
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξέρω δυστυχώς να σου πω.
Δεν γίνεται αυτό που λες.Υποχρεωτικά αλλάζεις σχολείο..Στο δικό μου σχολείο αν και επαρχιακό έχουμε 2 τμήματα θετικής φέτος ,κακός χαμός.
sydney96
Δραστήριο μέλος
Δε νομιζω να γινεται
Πωω αυτό μου έλειπε τώρα.Φέτος πάντως ήταν 4 άτομα και είχε γίνει τμήμα κανονικά.Έκαναν βιολογία και χημεία μόνοι τους και μαθηματικα-φυσική με την τεχνολογική.Δεν γίνεται αυτό που λες.Υποχρεωτικά αλλάζεις σχολείο..Στο δικό μου σχολείο αν και επαρχιακό έχουμε 2 τμήματα θετικής φέτος ,κακός χαμός.
Νομίζω και με αυτούς υπήρχε ένα θέμα στην αρχή της χρονιάς αλλά τα βόλεψαν κάπως και έγινε κανονικά.
Tasos Serres
Νεοφερμένος
Θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον 15 άτομα που θα επιλέξουν θετική για να γίνει τμήμα...!
Αλλιώς κάνεις Φυσική-Μαθηματικά Κατ με την Τεχνολογική και Βιολογία-Χημεία ξεχωριστά..
evangelina96
Νεοφερμένος
sydney96
Δραστήριο μέλος
Δεν γίνεται δυστυχώς....από όσο ξέρω επειδή και στο δικό μου σχολείο μας απασχολεί το συγκεκριμένο ζήτημα με το αυτόνομο τμήμα θετικής.
Θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον 15 άτομα που θα επιλέξουν θετική για να γίνει τμήμα...!
Αλλιώς κάνεις Φυσική-Μαθηματικά Κατ με την Τεχνολογική και Βιολογία-Χημεία ξεχωριστά..
Αυτό έγινε φέτος που ήταν 4 άτομα.Πάλι δεν συμπλήρωναν τον απαιτούμενο αριθμό αλλά έγινε.
Μήπως ισχύει ρε παιδιά για τις πόλεις και τις μεγάλες περιοχές γενικά;
Τόσα χωριουδάκια και απομακρυσμένα μέρη υπάρχουν στην Ελλάδα(συν τα νησιά) όλοι αυτοί δηλαδή τι θα κάνουν;
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Εσεις διαβαζετε τη βιολογια γενικης συμφωνα με την περσινη υλη η περιμενετε να ανακοινωθει πρωτα η καινουρια; Λετε να αλλαξει;
Εμείς αρχίσαμε πρώτο κεφάλαιο και όπου να 'ναι το τελειώνουμε
fisher96
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
οχι project παναγια μου.
Νομίζω είπαν ότι θα το καταργήσουν στην 3η;
SteliosIoa
Εκκολαπτόμενο μέλος
evangelina96
Νεοφερμένος
Πως το ξερεις;Δε θα έχουμε project στη τρίτη... Μην αγχώνεστε!
Κανατε και ασκησεις; Εγω δυστυχως δε μπορω να κανω φροντ βιολογιαΕμείς αρχίσαμε πρώτο κεφάλαιο και όπου να 'ναι το τελειώνουμε
sydney96
Δραστήριο μέλος
Εμείς ήμασταν 10 άτομα θετικη και ήμασταν ξεχωριστό τμήμα γ θετικη...ήμουν βεβαια σε προάστια θεσσαλονικης
Δεν ήσασταν 15 που λένε άλλοι και πάλι έγινε τμήμα.Αλλά και πάλι μπορούσαν να σε στείλουν αν δε γινόταν στο πιο κοντινό λύκειο στην περιοχή σου.Σε άλλα μέρη που είναι πολύ μακριά ή που δεν υπάρχουν και καθόλου τι γίνεται;Δεν μπορεί να τα αφήνουν έτσι τα παιδιά.
fisher96
Εκκολαπτόμενο μέλος
evangelina96
Νεοφερμένος
Tι επαθες;YESSSSSSSSSSSSSS
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.