_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Απο πότε την αρχίσατε;Εμένα η καθηγητρια μου κατευχαριστημενη διαπιστωσε πως θα τελειωσουμε σε κανα μηνα την μιση ιστορια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Απο πότε την αρχίσατε;
1 Ιουλιου!! Οπου να ειναι παμε στο Γ στα κομματα και μετα φορτσα για Προσφυγικο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
1 Ιουλίου του 2013; Πόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοτε προλάβατε; Συγκλονιστικό! Κατέρριψε κάθε ρεκόρ πάντως.1 Ιουλιου!! Οπου να ειναι παμε στο Γ στα κομματα και μετα φορτσα για Προσφυγικο..
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
1 Ιουλίου του 2013; Πόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοτε προλάβατε; Συγκλονιστικό! Κατέρριψε κάθε ρεκόρ πάντως.
Χαχ κοιτα εχουν γνει 2 διαγωνισματα και δεν παμε υπερβολικα γρηγορα μαλιστα η Ιστορια ειναι το πιο ευκολο απο τα 6 μαθηματα για μενα φετος!! Απλα θελει να βγαλει υλη και βιαζεται!! Πιστευω δεν φτανουν μονο 10 μερες διακοπες μονο..
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν είναι μόνο η αποστήθιση. Μην τρελαθούμε. Είναι και οι πηγές, αν δεν έχεις κατανοήσει επί παραδείγματι το γενικότερο κλίμα και συνθήκες της εποχής που πραγματεύεται κάθε κεφάλαιο, πώς θα διαχειριστείς μία πηγή που ενδεχομένως θα απαιτεί κριτική ικανότητα; Απαράδεκτη κατά την ταπεινή μου γνώμη η τακτική που ακολουθεί... Και παιδιά που την έβγαλαν αρχές Μάρτη και μετά έκαναν επαναλήψεις, έγραψαν και αυτά άριστα στο συγκεκριμένο μάθημα.. Λές και αν την βγάλει απο Σεπτέμβρη θα καταφέρει κάτι;Χαχ κοιτα εχουν γνει 2 διαγωνισματα και δεν παμε υπερβολικα γρηγορα μαλιστα η Ιστορια ειναι το πιο ευκολο απο τα 6 μαθηματα για μενα φετος!! Απλα θελει να βγαλει υλη και βιαζεται!! Πιστευω δεν φτανουν μονο 10 μερες διακοπες μονο..
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
1 Ιουλιου!! Οπου να ειναι παμε στο Γ στα κομματα και μετα φορτσα για Προσφυγικο..
Πηγαίνετε απίστευτα γρήγορα. Μακάρι να σου βγει σε καλό.
mvasilak
Νεοφερμένος
Dr.Quantum
Δραστήριο μέλος
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Πηγαίνετε απίστευτα γρήγορα. Μακάρι να σου βγει σε καλό.
Δεν δυσκολευομαι καθολου και μου μενουν..
fisher96
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ που τέλειωσα τα καλοκαιρινά, έχω κάνει μέχρι τις ηλεκτρικές ταλαντώσεις.Παιδιά στη φυσική κατεύθυνσης τι μέρος της ύλης έχετε σκοπό να τελειώσετε το καλοκαίρι??
Γιάννης123
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ που τέλειωσα τα καλοκαιρινά, έχω κάνει μέχρι τις ηλεκτρικές ταλαντώσεις.
εμεις (τελειωσαμε σμρ) εχουμε τελειωσει αατ και την θεωρια των κρουσεων...απο τι μας ειπε πολυ ακουγεται οτι δεν θα ειναι οι ηλεκτρικες φετος στην υλη
mvasilak
Νεοφερμένος
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
Και επίσης παίζει να μπουν και στην ύλη οι "ιοί" στη Βιολογία κατεύθυνσης και να βγουν οι εφαρμογές στην Ιατρική...
Φήμες όλα αυτά βέβαια.
Μήπως ξέρετε ΠΕΡΙΠΟΥ πότε ανακοινώνεται η ύλη;;
fisher96
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σοβαρά ακούγεται τίποτα τέτοιο ;; Εμάς μας είπε οτι πέφτει συνηθως.εμεις (τελειωσαμε σμρ) εχουμε τελειωσει αατ και την θεωρια των κρουσεων...απο τι μας ειπε πολυ ακουγεται οτι δεν θα ειναι οι ηλεκτρικες φετος στην υλη
Ξέρω γω. Ίδωμεν!
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαθηματικά κατ. έχουμε τελειώσει τους μιγαδικούς σχεδόν, και από συναρτήσεις δεν έχουμε κάνει ούτε την αντίστροφη ακόμα...
Φυσική κατ. τελειώσαμε τις Α.Α.Τ.
ΑΕΠΠ τελειώσαμε την δομή ακολουθίας και τους λογικούς τελεστές...
ΑΟΔΕ τελειώσαμε το 1ο κεφάλαιο
ΑΟΘ επίσης
Μαθηματικά γενικής είμαστε στις παραγώγους-εξισώσεις εφαπτομένης
Έκθεση λίγο από δω λίγο από κει
Eliminated
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μόνο εγώ ρε παιδιά έχω μείνει τόσο πίσω;
Μαθηματικά κατ. έχουμε τελειώσει τους μιγαδικούς σχεδόν, και από συναρτήσεις δεν έχουμε κάνει ούτε την αντίστροφη ακόμα...
ΑΟΘ επίσης
Πέρυσι καλοκαίρι εγώ είχα κάνει:
Μαθ. κατεύθυνσης μιγαδικούς χωρίς μέτρο
Φυσική Α.Α.Τ.
ΑΟΔΕ τίποτα
Μαθ.γενικής τίποτα
ΑΕΠΠ τίποτα
Εβλεπα συμμαθητές μου στο σχολείο να είναι κεφάλαια μπροστά, εγώ να είμαι ΑΟΔΕ πρώτο και αυτοί τρίτο και αγχωνόμουν... Αλλά μια χαρά τα πρόλαβα
Guest 845212
Επισκέπτης
Μόνο εγώ ρε παιδιά έχω μείνει τόσο πίσω;
ΑΟΘ επίσης
Καλα εισαι φιλε μου... Αρκει να διαβαζεις αυτα που σου βαζουν και να τα κατανοεις.
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Πέρυσι καλοκαίρι εγώ είχα κάνει:
Μαθ. κατεύθυνσης μιγαδικούς χωρίς μέτρο
Φυσική Α.Α.Τ.
ΑΟΔΕ τίποτα
Μαθ.γενικής τίποτα
ΑΕΠΠ τίποτα
Εβλεπα συμμαθητές μου στο σχολείο να είναι κεφάλαια μπροστά, εγώ να είμαι ΑΟΔΕ πρώτο και αυτοί τρίτο και αγχωνόμουν... Αλλά μια χαρά τα πρόλαβα
Καλα εισαι φιλε μου... Αρκει να διαβαζεις αυτα που σου βαζουν και να τα κατανοεις.
Τέσπα, ό,τι κάναμε κάναμε, σήμερα τέλος τα θερινά , ξεκούραση 1 μήνα (όχι ότι τις 6 εβδομάδες των θερινών σκίστηκα στο διάβασμα, σχεδόν κάθε απόγευμα μετά τις 7μισι για μπάσκετ ήμουν , χωρίς να αφήνω κενά όμως, εκτός από το ΑΟΔΕ που δε μπορώ ακόμα να το διαβάσω )
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.