jj!
Τιμώμενο Μέλος

Άχρηστε, το θυμόσουν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος

Φυσική είσαι υπερβολικά μπροστά από τα μεγάλα φροντιστήριαΝα ρωτήσω κάτι κι εγώ, αν κάποιος από το forum εδώ πάει σε μεγάλο φροντιστήριο ή κάνει δυνατό ιδιαίτερο, να μας πει πού βρίσκεται σε Φυσική Κατεύθυνσης και ΑΕΠΠ. Εγώ βρίσκομαι τώρα στη σύνθεση ταλαντώσεων και στις δομές σύνθετων επιλογών αντίστοιχα και θα ήθελα να έχω ένα ικανό μέτρο σύγκρισης ρυθμού μελέτης. Για τα υπόλοιπα μαθήματα προσωπικά είμαι κομπλέ, αλλά άμα θέλει ας μας πει και γι' αυτά. Thanks guys.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
transient
Πολύ δραστήριο μέλος

Θρησκευτικά: Ενότητα "Χριστιανισμός και Ναρκωτικά"
Λογοτεχνία γενικής: "Ανδρέας Φραγκιάς, Άνθρωποι και σπίτια"
Κοινωνιολογία: "Ενότητα 7 - Μορφές και κοινωνικές βάσεις της εξουσίας" (αρχίσαμε ανάποδα στο φροντιστήριο)

Βιολογία Κατ: Κεφάλαιο 3- Ιοί
Μαθηματικά Κατ: Γραμμικοί πίνακες.
Χημεία Κατ: Ηλεκτροχημεία
Φυσική Κατ: Θεωρία της σχετικότητας
Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ στην ύλη είμαι:
Θρησκευτικά: Ενότητα "Χριστιανισμός και Ναρκωτικά"
Να δώσεις έμφαση γιατί έχει καιρό να ζητηθεί και θεωρείται SOS.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

transient
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι... Και μένα αυτό μου πε η θεολόγος του φροντιστηρίου και ο παπάς της γειτονιάς και η μαρία της γειτονιάς...Να δώσεις έμφαση γιατί έχει καιρό να ζητηθεί και θεωρείται SOS.
https://www.kelafas.gr/themata.html?filename=1999/b_lykeioy/thriskeftika_99.pdf
Κατεβάστε εδώ θέματα να δείτε... Πάλι παλούκια τους έβαλαν θρησκευτικά...
Eliminated
Εκκολαπτόμενο μέλος

aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

Peace_
Τιμώμενο Μέλος

Guest 018946
Επισκέπτης

ΑνεξαρτητηΛεμε
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μόνο σε μένα φαίνεται καθυστερημένο και αστείο μέχρι δακρύων;![]()
Δε νομιζω.....!!!

marggrit
Νεοφερμένο μέλος

Να ρωτήσω κάτι κι εγώ, αν κάποιος από το forum εδώ πάει σε μεγάλο φροντιστήριο ή κάνει δυνατό ιδιαίτερο, να μας πει πού βρίσκεται σε Φυσική Κατεύθυνσης και ΑΕΠΠ. Εγώ βρίσκομαι τώρα στη σύνθεση ταλαντώσεων και στις δομές σύνθετων επιλογών αντίστοιχα και θα ήθελα να έχω ένα ικανό μέτρο σύγκρισης ρυθμού μελέτης. Για τα υπόλοιπα μαθήματα προσωπικά είμαι κομπλέ, αλλά άμα θέλει ας μας πει και γι' αυτά. Thanks guys.![]()
εγω φυσική κατεύθυνσης κάνω ιδιαίτερο και έχω φτάσει έως φθίνουσες μέχρι τέλος ιουλίου θα τελιώσω το 1ο κεφάλαιο.
Παιδιά που ξέρω που άρχισαν από περσυ στη χρονιά (από απρίλιο μερίπου και σταμάτησαν στις εξαιτάσεις)έχουν κάνει και εξαναγκασμένες και έχουν μπει σύνθεση.
Αλλοι κάνανε σε πολύ καλό γκρουπάδικο και ξεκίνησαν από κρούσεις κάνανε έως πριν το φαινόμενο ντοπλερ και τώρα είναι ταλντώσεις.
Πάντως είσαι μπροστά μην ανησυχεις καθόλου!
ΑΕΠΠ δεν ξερω είμαι θετική

damn
Πολύ δραστήριο μέλος

Φυσική είσαι υπερβολικά μπροστά από τα μεγάλα φροντιστήριαΑΕΠΠ και μεις εκει είμαστε
εγω φυσική κατεύθυνσης κάνω ιδιαίτερο και έχω φτάσει έως φθίνουσες μέχρι τέλος ιουλίου θα τελιώσω το 1ο κεφάλαιο.
Παιδιά που ξέρω που άρχισαν από περσυ στη χρονιά (από απρίλιο μερίπου και σταμάτησαν στις εξαιτάσεις)έχουν κάνει και εξαναγκασμένες και έχουν μπει σύνθεση.
Αλλοι κάνανε σε πολύ καλό γκρουπάδικο και ξεκίνησαν από κρούσεις κάνανε έως πριν το φαινόμενο ντοπλερ και τώρα είναι ταλντώσεις.
Πάντως είσαι μπροστά μην ανησυχεις καθόλου!
ΑΕΠΠ δεν ξερω είμαι θετική![]()
Παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις

Σήμερα πάντως μπαίνω κύματα - για να δούμε...

aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν εχω αρχισει ακομα Αεππ και δεν ξερω εαν αρχισω τωρα το καλοκαιρι λογω οικονομικης δυσσκολιας.Τι νομιζετε και το σεπτεμβρη να αρχισω καλα δεν ειναι?
Γιατί περιμένεις να αρχίσεις φροντιστήρια/ιδιαίτερα για να διαβάσεις το μάθημα???
Ξεκίνα το μόνος σου με ένα βοήθημα.

andrespan12345
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν εχω αρχισει ακομα Αεππ και δεν ξερω εαν αρχισω τωρα το καλοκαιρι λογω οικονομικης δυσσκολιας.Τι νομιζετε και το σεπτεμβρη να αρχισω καλα δεν ειναι?
δεν το ξερω το μαθημα(ημουν θετικη),αλλα σκεψου οτι θα πληρωσεις τοσα λεφτα για τοσα μαθηματα απο σεπτεμβριο μεχρι μάιο.ενας μηνας παραπανω για ενα μαθημα
Shanks7
Νεοφερμένο μέλος

δε πιστευω να εχεις προβλημα,οι φιλοι μου της τεχνολογικης λενε οτι ειναι ευκολο μαθημα ειδικα στην αρχη,πιστευω με καλο διαβασμα απο σεπτεμβρη το χειςΔεν εχω αρχισει ακομα Αεππ και δεν ξερω εαν αρχισω τωρα το καλοκαιρι λογω οικονομικης δυσσκολιας.Τι νομιζετε και το σεπτεμβρη να αρχισω καλα δεν ειναι?

Μαντάμ_Σουσού
Εκκολαπτόμενο μέλος

μια χαρα καλα είναι, μην ανησυχείς

Καλη αρχή.
Dr.Quantum
Δραστήριο μέλος

Αξίζει να δώσω πανελλήνιες προφορικά;Είναι ευκολότερο;Έχεις καλύτερες πιθανότητες να γράψεις;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.