Emilouko
Περιβόητο μέλος

Ούτε εγώ τα έμαθα τα πρώτα λόγια στη σελίδα 34 αλλά μας είπαν οτι τα υπόλοιπα είναι καλό να τα μαθαίνουμε αυτολεξί..Δηλαδή είναι αρκετό να τα αποδώσεις με δικά σου λόγια; με την αποστήθιση δεν έχω θέμα αλλά και πάλι πληροφοριάκα.Δεν είναι τόσο αποστήθιση όσο να ξέρεις τι λέει η εισαγωγή! Τα λόγια του Σωκράτη αν δεν τα μάθεις αυτολεξί μάθε τα καλά σε πλάγιο λόγο.Εγώ το πάω σιγά σιγά τον Σωκράτη μέχρι την 39 θα κάνω και επανάληψη την Δευτέρα,Ιστορία σιγά σιγά μία σελίδα την μέρα,λατινικά επανάληψη και προχωράω στην γραμματική,λίγο άγνωστο και βγαίνουν.Θέλουν σιγά σιγά με σύστημα![]()
Ιστορία κ γω το πολύ να διαβάσω δύο σελίδες την ημέρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Ούτε εγώ τα έμαθα τα πρώτα λόγια στη σελίδα 34 αλλά μας είπαν οτι τα υπόλοιπα είναι καλό να τα μαθαίνουμε αυτολεξί..Δηλαδή είναι αρκετό να τα αποδώσεις με δικά σου λόγια; με την αποστήθιση δεν έχω θέμα αλλά και πάλι πληροφοριάκα.
Ιστορία κ γω το πολύ να διαβάσω δύο σελίδες την ημέρα.
Κοίταξε προσωπικά το παλεύω παπαγαλία αλλά αν δω πως μπορώ να αποδώσω μία λέξη ή δύο το πολύ σε κάθε παράγραφο ή φράση με κάτι ακριβώς συνώνυμο προσωπικά το κάνω!! Π.χ. Κολιγοι-δουλοι , κατατμηση-χωρισμος κλπ.Αλλά θεωρώ πως δεν ενδείκνυται να γίνεται συνήθειο γιατί μετά θα τα λες όλα με δικά σου λόγια..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko
Περιβόητο μέλος

Κοίταξε προσωπικά το παλεύω παπαγαλία αλλά αν δω πως μπορώ να αποδώσω μία λέξη ή δύο το πολύ σε κάθε παράγραφο ή φράση με κάτι ακριβώς συνώνυμο προσωπικά το κάνω!! Π.χ. Κολιγοι-δουλοι , κατατμηση-χωρισμος κλπ.Αλλά θεωρώ πως δεν ενδείκνυται να γίνεται συνήθειο γιατί μετά θα τα λες όλα με δικά σου λόγια..
Ε ναι λογικό για αυτό ειδικά φέτος προσπαθώ να τα βγάζω παπαγαλία..Δε δυσκολεύομαι ιδιαίτερα.Αλλα δε ξέρω.Δηλαδή σκέφτομαι πως θα θυμάμαι ολόκληρο βιβλίο

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Ε ναι λογικό για αυτό ειδικά φέτος προσπαθώ να τα βγάζω παπαγαλία..Δε δυσκολεύομαι ιδιαίτερα.Αλλα δε ξέρω.Δηλαδή σκέφτομαι πως θα θυμάμαι ολόκληρο βιβλίομου φαίνεται περίεργοο.. :Ρ
Ελα μωρε λιγο λιγο,συνεχεις επαναληψεις και απο Γεναρη ΜΟΝΟ επαναληψεις!! Πιστευω ετσι βγαινει για να μην λες ετσι λεμε να το κανουμε εμεις δεν ξερω πως λειτουργει τοσο στην πραξη

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Ελα μωρε λιγο λιγο,συνεχεις επαναληψεις και απο Γεναρη ΜΟΝΟ επαναληψεις!! Πιστευω ετσι βγαινει για να μην λες ετσι λεμε να το κανουμε εμεις δεν ξερω πως λειτουργει τοσο στην πραξη![]()
Να μου πεις τόσοι τα βγάλανε..

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Μην το βλεπεις αυτο οταν το μαθαινεις,στις επαναληψεις θα σου βγαινει απο μονο του να το λες ετσι οπως ειναιΚοίταξε προσωπικά το παλεύω παπαγαλία αλλά αν δω πως μπορώ να αποδώσω μία λέξη ή δύο το πολύ σε κάθε παράγραφο ή φράση με κάτι ακριβώς συνώνυμο προσωπικά το κάνω!! Π.χ. Κολιγοι-δουλοι , κατατμηση-χωρισμος κλπ.Αλλά θεωρώ πως δεν ενδείκνυται να γίνεται συνήθειο γιατί μετά θα τα λες όλα με δικά σου λόγια..
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Μην το βλεπεις αυτο οταν το μαθαινεις,στις επαναληψεις θα σου βγαινει απο μονο του να το λες ετσι οπως ειναι
Να σου πω οτι ακομα και τωρα που ειναι αρχη μου βγαινει ετσι οπως ειναι;

Libertus
Συντονιστής

Δεν αφιερώνεις όμως αρκετή ώρα, για να μάθεις μια παράγραφο αυτολεξεί;Να σου πω οτι ακομα και τωρα που ειναι αρχη μου βγαινει ετσι οπως ειναι;![]()
![]()
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Δεν αφιερώνεις όμως αρκετή ώρα, για να μάθεις μια παράγραφο αυτολεξεί;
Κοιτα σημερα διαβασα 1 σελιδα και κατι που αποτελειται απο 4 ερωτησεις (το εχω χωρισει ετσι) σχετικα ευκολες αρχη ειναι ακομα!! Μπορω να το πω χωρις να αλλοιωσω το νοημα!!
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

Libertus
Συντονιστής

Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Ναι αλλά μετά ξεκίνα και κάποια σχόλια και μεταφράσεις..Να χεις πρόγραμμα.Δηλαδή να λες σήμερα θα βγαλω δύο σελίδες απο δω και 1 σελίδα ιστορία.(παράδειγμα σου λέω.)εγω εχω σκεφτει να βγαλω μεχρι την κυριακη στην εισαγωγη τις σελ. 34-42 και την επομενη εβδομαδα να περασω στην εισαγωγη του πρωταγορα..
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι αλλά μετά ξεκίνα και κάποια σχόλια και μεταφράσεις..Να χεις πρόγραμμα.Δηλαδή να λες σήμερα θα βγαλω δύο σελίδες απο δω και 1 σελίδα ιστορία.(παράδειγμα σου λέω.)
ξερεις τι;; εγω τωρα εχω βαλει προγραμμα να δουλεψω περισοοτερο την εκθεση και το αγνωστο...γνωστο θα αρχισω 20 αυγουστου...απλως αρχισα σημερα λιγο διαβασμα για να εχω μια ιδεα και να μου ειναι λιγο πιο ευκολα αργοτερα...μεχρι να αρχισω φροντ. στο γνωστο σκεφτομαι να βγαλω την γενικη εισαγωγη, την εισαγωγη του πρωταγορα και τις μεταφρασεις των κειμενων του πρωταγορα...ουτως η αλλως θα εχω απλετο χρονο αργοτερα
παντως θελει προγραμμα..εχεις δικιο σε αυτο....
ΥΓ 1. τα κειμενα του πρωταγορα αρχιζουν απο ενα μεταφρασμενο κομματι;
ΥΓ 2.ποτε περιπου ανακοινωνεται η υλη;
triantafullaki :)
Εκκολαπτόμενο μέλος

ξερεις τι;; εγω τωρα εχω βαλει προγραμμα να δουλεψω περισοοτερο την εκθεση και το αγνωστο...γνωστο θα αρχισω 20 αυγουστου...απλως αρχισα σημερα λιγο διαβασμα για να εχω μια ιδεα και να μου ειναι λιγο πιο ευκολα αργοτερα...μεχρι να αρχισω φροντ. στο γνωστο σκεφτομαι να βγαλω την γενικη εισαγωγη, την εισαγωγη του πρωταγορα και τις μεταφρασεις των κειμενων του πρωταγορα...ουτως η αλλως θα εχω απλετο χρονο αργοτερα
παντως θελει προγραμμα..εχεις δικιο σε αυτο....
ΥΓ 1. τα κειμενα του πρωταγορα αρχιζουν απο ενα μεταφρασμενο κομματι;
ΥΓ 2.ποτε περιπου ανακοινωνεται η υλη;
Η ύλη λογικά θα βγει μέσα Ιούλη, σύμφωνα με τα δεδομένα του 2012. Και καθόλου να μη ξεκινήσετε γνωστό, βγαίνει άνετα η ύλη και με επαναλήψεις , εδώ έβγαινε όταν είχαμε στην ύλη τη Λάχεση και τον τύραννο στην Πολιτεία ( 2 αρκετά δύσκολα κείμενα στην Πολιτεία ) που είναι εκτός ύλης πλέον

nikoslarissa
Δραστήριο μέλος

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Εάν θυμάμαι καλά, είναι εκείνες που αναφέρονται στο βίο του Πλάτωνα; Τότε είναι μέσα.
Είναι μέχρι την σελίδα 42 που λέει: 'εποχής'
Libertus
Συντονιστής

"και άλλοι σημαντικοί φιλόσοφοι της ελληνιστικής εποχής";Είναι μέχρι την σελίδα 42 που λέει: 'εποχής'
Πςς, τι θυμάμαι!

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

"και άλλοι σημαντικοί φιλόσοφοι της ελληνιστικής εποχής";
Πςς, τι θυμάμαι!![]()
Ωπωπωπωπωπω αυτα θα παθω και εγω με βλεπω

triantafullaki :)
Εκκολαπτόμενο μέλος

https://www.study4exams.gr/

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.