vasia95
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγνωστο
Δραστήριο μέλος
και για τη βιολογια γενικης υπαρχουν πολυ καλες ασκησεις , διαγραμματα και ερωτησεις κρισεως!!!!!
Έχεις δίκιο. Ειδικά στο 2ο κεφάλαιο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlos13
Δραστήριο μέλος
Αγγελική!!!
Δραστήριο μέλος
Και μολις εμαθα πως έχω αύριο 8-10 το πρωί μάθημα .. λολ
Για παρηγοριά, εγώ έχω 9-12 συνεχόμενο τις 2 βιολογίες....
Άντε να δούμε αν αντέχεται αυτό το 3ωρο ( αν και είμαι αισιόδοξη )...
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
Αγγελική!!!
Δραστήριο μέλος
andrespan12345
Εκκολαπτόμενο μέλος
Bob Dylan
Εκκολαπτόμενο μέλος
ρε παιδια μια απορια.εδω στη ροδο τα φροντιστηρια ξεκινανε 1η αυγουστου κανονικα μεχρι το τελος.εσεις που ξεκινατε τωρα σταματατε τον αυγουστο η οχι
Εγω φιλε ξεκινησα 18 Αυγουστου ,εδω στο Καρπενήσι, και πηγα σερι μεχρι τελος.Αυτο που εκανα εγω-πηγαινα θεωρητικη-ηταν να διαβασω μονος μου Ιστορια τον Ιουλιο και το μαθημα επιλογης(επισης Ιστορια). Μην ανυσηχεις καθολου,ο χρονος ειναι υπεραρκετος κατα τη γνωμη.Εκ του αποτελεσματος τουλαχιστον ετσι φανηκε (εβγαλα 17500 μορια).
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Ακριβώς τόσο και εγώ! Ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω!
Άψογα!
andrespan12345
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω φιλε ξεκινησα 18 Αυγουστου ,εδω στο Καρπενήσι, και πηγα σερι μεχρι τελος.Αυτο που εκανα εγω-πηγαινα θεωρητικη-ηταν να διαβασω μονος μου Ιστορια τον Ιουλιο και το μαθημα επιλογης(επισης Ιστορια). Μην ανυσηχεις καθολου,ο χρονος ειναι υπεραρκετος κατα τη γνωμη.Εκ του αποτελεσματος τουλαχιστον ετσι φανηκε (εβγαλα 17500 μορια).
για πιο λογο να ανησυχω??εδωσα φετος πανελληνιες(ασε που και εμενα το μαθημα απο 1 αυγουστου μου φανηκε ανουσιο σε εκθεση και μαθηματικα γενικης)
jasonosaj
Νεοφερμένος
στοχευω αρχιτεκτονικη αθηνα και εχω ξεκινησει ηδη τα θερινα. φυσικη κατευθυνσης μου αρεσει δεν νομιζω να εχω καποιο θεμα με συστηματικο διαβασμα, εκθεση με μετριο διαβασμα εχω ενα 16-17 , σχεδιο ειχα αρχησει απο αρχεσ β λυκειου οποτε ειμαι coble και το βγαζω μια χαρα, αεπ φαινεται απλο και κατανοητο , ΑΟΔΕ κανουμε μια ωρα την εβδομαδα στο φροντηστηριο και μας εχει δωσει τις υπογραμμισεις του βιβλιου ο καθηγητης και δεν το φοβαμαι γιατι θα το διαβασω και μονος μου μεσα στο καλοκαιρι , αφηνοντας μονο τωρα τα μαθηματικα κατευθυνσης τα οποια με σωστο διαβασμα και οχι αποστοιθηση πιστευω θα μου πανε καλα.
Το θεμα μου ειναι το μαθημα επιλογης (βιολογια ή μαθηματικα γενικης)
μαθηματικα απο την μια καλυπτονται απο κατευθυνση και ειναι μικρη η υλη , απ την αλλη ομως ειναι απροβλεπτα και ανεβασμενα. προσωπικα ποτε δεν τρελενομουν ουτε τα αγαπουσα σαν μαθημα. μονο επειδη ηταν απαραιτητα εδινα βαση σε αυτα.
βιολογια ομως, που παλι ειναι μικρη η υλη , συγκεκριμενη υλη την μαθαινεις τελος και ασκησεις με περιορισμενο βαθμο δυσκολιας, πιστευω οτι μου ταιριαζει καλυτερα, εφοσον σκοπευω για μια υψηλη σχολη οπου εκει μετραν stadar 19-20 σε μαθηματα οπως αεπ , αοδε , βιολογια.
μπορει να μου πει οποιος γνωριζει αν στο παρελθον υπηρχαν ποτε δυσκολα θεματα βιολογιας ; νιωστε ελευθεροι να γραψετε την γνωμη σας
Cheers !!! ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΓΚΕΣ!!!!!
p.s μην δραματοποιειτε την κατασταση , it's ok :p
vasia95
Νεοφερμένος
εγω φετος εδωσα στις πανελληνιες βιολογια γενικης και τα πηγα παρα πολυ καλα [19,9]
ημουν θεωρητικη όποτε δεν σκεφτηκα να παραω κατι άλλο, ανεπιφυλακτα όμως θα σου συστηνα να παρεις βιολογια με την προυποθεση ότι εισαι διατεθειμενος να μαθεις απεξω την ύλη ( όπως κανουμε εμεις οι θεωρητικοι με την ιστορια)
βεβαια πολλοι καθηγητες λενε ότι για την βιολογια δεν ειναι απαραιτητο να τη μαθεις σχεδόν αυτολεξει ( οι διορθωτες το προτιμουν ομως συχνα)
όσον αφορα τη δυσκολια....γενικα μεχρι 3-4 χρόνια η βιολογια θεωρουταν πολυ ευκολο μαθημα καθως στις πανελληνιες σπάνια εβαζαν ασκησεις...τα τελευται χρόνια έχει ανεβει λιγο το επιπεδο αλλα οχι σε τραγικό βαθμό,( απλώς στα θέματα μπαινουν πλεον περισσότερες ασκησεις και λιγοτερα θεματα αποστηθισης).
για την προετοιμασια μου έκανα με την καθηγητρια μου όλα τα παλαιοτερα θεματα και μπορω να σου πω πως μονο τα θεματα 2012 ήταν λιγο τσιμπημενα και αυτό όχι επειδη μπηκαν δυσκολες ασκησεις, αλλα επειδη η επιστημονικη απαντηση σε ορισμενα θεματα προερχοταν από κομματι εκτός ύλης,,, ( η επιτροπη δεν αναγνωρισε το λαθος , αλλα η διορθωση ήταν επιεικης)
φετος τα θεματα που εδωσα και εγω ήταν ιδιαιτερως βατα, υπηρχαν βεβαια θεματα κρισεως και ασκησεις....
γενικα θεωρω πως η βιολογια ειναι ένα σιγουρο μαθημα αν ξερεις καλα το βιβλιο και λυσεις αρκετες ασκησεις...
και να σου πω ότι το επιπεδο των ασκησεων για έναν θετικό/τεχνολογικό είναι γελοιο ( απλα πραξεις και δυναμεις του 10)
ελπιζω να βοηθησα
jasonosaj
Νεοφερμένος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Όσα δύσκολα θέματα και να βάλουν στη Βιολογία, οι απαντήσεις βρίσκονται μέσα στο βιβλίο. Ολο το διαγώνισμα θεωρία είναι, απαντάς δηλαδή με κομμάτια του βιβλίο (με εξαίρεση κάτι ασκήσεις με νούμερα β κεφαλαίου οι οποίες είναι επιπέδου γυμνασίου - πρόσθεση, αφαίρεση, πολλαπλασιασμό και διαίρεση χρειάζεται να ξέρεις)
Κι εγώ αυτό σκέφτηκα και διάλεξα την Βιολογία, αντί τα Μαθηματικά.
Στην Βιολογία αν είσαι διαβασμένος, γράφεις.
dimitraKaran
Νεοφερμένος
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
Οι αριστουχοι 18-20 σε σχεση με περσυ επεσαν 10 τα εκατο απο 32 σε 22γεια σου και καλη επιτυχία!!!
για την προετοιμασια μου έκανα με την καθηγητρια μου όλα τα παλαιοτερα θεματα και μπορω να σου πω πως μονο τα θεματα 2012 ήταν λιγο τσιμπημενα και αυτό όχι επειδη μπηκαν δυσκολες ασκησεις, αλλα επειδη η επιστημονικη απαντηση σε ορισμενα θεματα προερχοταν από κομματι εκτός ύλης,,, ( η επιτροπη δεν αναγνωρισε το λαθος , αλλα η διορθωση ήταν επιεικης)
φετος τα θεματα που εδωσα και εγω ήταν ιδιαιτερως βατα, υπηρχαν βεβαια θεματα κρισεως και ασκησεις....
Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος
dimitraKaran
Νεοφερμένος
Και εγώ τεχνολογική ήμουν και διάλεξα Βιολογία.. Για μένα δε χρειάζεται καν φροντιστήριο το μάθημα.. Εγραψα 19,5 χωρίς..Κι εγώ αυτό σκέφτηκα και διάλεξα την Βιολογία, αντί τα Μαθηματικά.
Στην Βιολογία αν είσαι διαβασμένος, γράφεις.
θα θελα την γνωση σας για κατι.
στοχευω αρχιτεκτονικη αθηνα και εχω ξεκινησει ηδη τα θερινα. φυσικη κατευθυνσης μου αρεσει δεν νομιζω να εχω καποιο θεμα με συστηματικο διαβασμα, εκθεση με μετριο διαβασμα εχω ενα 16-17 , σχεδιο ειχα αρχησει απο αρχεσ β λυκειου οποτε ειμαι coble και το βγαζω μια χαρα, αεπ φαινεται απλο και κατανοητο , ΑΟΔΕ κανουμε μια ωρα την εβδομαδα στο φροντηστηριο και μας εχει δωσει τις υπογραμμισεις του βιβλιου ο καθηγητης και δεν το φοβαμαι γιατι θα το διαβασω και μονος μου μεσα στο καλοκαιρι , αφηνοντας μονο τωρα τα μαθηματικα κατευθυνσης τα οποια με σωστο διαβασμα και οχι αποστοιθηση πιστευω θα μου πανε καλα.
Το θεμα μου ειναι το μαθημα επιλογης (βιολογια ή μαθηματικα γενικης)
μαθηματικα απο την μια καλυπτονται απο κατευθυνση και ειναι μικρη η υλη , απ την αλλη ομως ειναι απροβλεπτα και ανεβασμενα. προσωπικα ποτε δεν τρελενομουν ουτε τα αγαπουσα σαν μαθημα. μονο επειδη ηταν απαραιτητα εδινα βαση σε αυτα.
βιολογια ομως, που παλι ειναι μικρη η υλη , συγκεκριμενη υλη την μαθαινεις τελος και ασκησεις με περιορισμενο βαθμο δυσκολιας, πιστευω οτι μου ταιριαζει καλυτερα, εφοσον σκοπευω για μια υψηλη σχολη οπου εκει μετραν stadar 19-20 σε μαθηματα οπως αεπ , αοδε , βιολογια.
μπορει να μου πει οποιος γνωριζει αν στο παρελθον υπηρχαν ποτε δυσκολα θεματα βιολογιας ; νιωστε ελευθεροι να γραψετε την γνωμη σας
Cheers !!! ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΓΚΕΣ!!!!!
p.s μην δραματοποιειτε την κατασταση , it's ok :p
ΑΟΔΕ φροντιστήριο?? Σε ελέγχει αν τα παπαγαλίζεις καλά? Πεταμένα λεφτά.. Αφού στοχεύεις τόσο ψηλά είσαι και καλός μαθητής, άρα έχεις και όρεξη και έχεις μάθει να διαβάζεις τα προηγούμενα χρόνια, διάβασε μόνος σου το μάθημα πάρε και κανα 2 βοηθήματα για τον έλεγχο και that's all!! Απ'έξω πρέπει να το ξέρεις και να καταλαβαίνεις για ποιο πράγμα μιλάει το κάθε κομμάτι, αντίληψη έχεις προφανώς...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.