sydney96
Δραστήριο μέλος

Και στο 2ο βέβαια έχω βρει ανάλογα παραδείγματα με αυτό που λες και σε άλλα σημεία.
Έγινε,ευχαριστώ.Έτσι κι αλλιώς τις κοιτούσα πάντα τις φωτογραφίες,αλλά ήθελα να σιγουρευτώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
let me dream
Νεοφερμένο μέλος

Οσον αφορά το πότε ξεκινάω φρόντι, αρχίζω στις 5/08 και μεχρι τοτε ξεκουράζομαι! Σκέφτομαι κατα τις 20/07 να ξεκλινησω Βιολογια Γενικής (είμαι Θετική)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ο Κρητικός
Νεοφερμένο μέλος

Για το πρώτο που ρωτάς δύσκολο.Χαίρετε! Δεν διάβασα τα παραπάνω σχόλια, ούτε ξέρω αν η απορία μου είναι σχετική με το θέμα. Απλά θέλω να ρωτήσω αν έχετε υπόψιν την έντονη φημολογία περί αλλαγής του συστήματος εισαγωγής το 2014 (αλλά δεν ξερω 2013-2014 ή 2014-2015??). Υπάρχει περίπτωση να ψηφιστεί το καλοκαίρι και να ισχύσει σε εμάς;;;![]()
![]()
![]()
Οσον αφορά το πότε ξεκινάω φρόντι, αρχίζω στις 5/08 και μεχρι τοτε ξεκουράζομαι! Σκέφτομαι κατα τις 20/07 να ξεκλινησω Βιολογια Γενικής (είμαι Θετική)
Όσο για τη βιολογία η άποψη μου είναι ότι καλά κάνεις.
Emilouko
Περιβόητο μέλος

Ο Κρητικός
Νεοφερμένο μέλος

Γειά σαςΔιάβασα λίγα από τα πρώτα σχόλια και είδα ότι οι περισσότεροι είναι άλλων κατευθύνσεων.Εγώ βρίσκομαι στη θεωρητική και θα ξεκινήσω μαθήματα μεθαύριο.Όλα τα μαθήματα της κατεύθυνσης τώρα και έκθεση τον Αύγουστο.Αυτό που με απασχολεί είναι πότε να ξεκινήσω το επιλεγόμενο μάθημα που είναι Βιολογία Γενικής Παιδείας.Σκέφτηκα για Αύγουστο ή Σεπτεμβριο αλλά δεν ξέρω είναι η αλήθεια..
![]()
Εγώ είχα ξεκινήσει Σεπτέμβρη πάντως
Αγνωστο
Δραστήριο μέλος

Γειά σαςΔιάβασα λίγα από τα πρώτα σχόλια και είδα ότι οι περισσότεροι είναι άλλων κατευθύνσεων.Εγώ βρίσκομαι στη θεωρητική και θα ξεκινήσω μαθήματα μεθαύριο.Όλα τα μαθήματα της κατεύθυνσης τώρα και έκθεση τον Αύγουστο.Αυτό που με απασχολεί είναι πότε να ξεκινήσω το επιλεγόμενο μάθημα που είναι Βιολογία Γενικής Παιδείας.Σκέφτηκα για Αύγουστο ή Σεπτεμβριο αλλά δεν ξέρω είναι η αλήθεια..
![]()
Η άποψή μου είναι πως δε χρειάζεται να αναλωθείς το καλοκαίρι διαβάζοντας Βιολογία. Η ύλη είναι εξαιρετικά μικρή και διαχειρίσιμη, αρκεί να μην παραμελήσεις ποτέ και για κανένα λόγο αυτό το ύπουλο μάθημα.

mirto.dr
Εκκολαπτόμενο μέλος

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Και γω για τότε σκέφτομαι.Απλά ήθελα μία δεύτερη γνώμη.ΕυχαριστώΕγώ είχα ξεκινήσει Σεπτέμβρη πάντως

Ναι για την ύλη έχω ακούσει ότι βγαίνει εύκολα.Δε νομίζω να αντιμετωπίσω ιδιαίτερο πρόβλημα.Η άποψή μου είναι πως δε χρειάζεται να αναλωθείς το καλοκαίρι διαβάζοντας Βιολογία. Η ύλη είναι εξαιρετικά μικρή και διαχειρίσιμη, αρκεί να μην παραμελήσεις ποτέ και για κανένα λόγο αυτό το ύπουλο μάθημα.![]()

Δε με αγχώνει ιδιαίτερα.Απλά δεν είχα ιδέα για το πότε.Ο καθηγητής μου στα φιλολογικά μου είπε και αυτός Σεπτέμβριο και παιδιά που έδωσαν φέτος.Το σκέφτηκα όμως γιατί μία φίλη μου ξεκίνησε από τώρα και μου φάνηκε περίεργοΔεν θα έχεις κανένα πρόβλημα εαν ξεκινήσεις απο Σεπτέμβριο.Όμως στην περίπτωση που θες να αρχίσεις μαθήματα για την Βιολογία από το καλοκαίρι έτσι ώστε να νιώθεις πιο σίγουρη τότε οκ.Εγώ προσωπικά θα ξεκινήσω από Σεπτέμβρη!
Πάντως μην αγχώνεσαι για την Βιολογία,η ύλη βγαίνει ούτως ή άλλως,αρκεί να υπάρχει πρόγραμμα και μεθοδικότητα στο διάβασμα!
![]()

Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Κρητικός
Νεοφερμένο μέλος

Στο φροντιστήριο που πηγαίνω για θερινά κάνουμε παράλληλα μιγαδικούς και ανάλυση από 3 ώρες την έβδομαδα με διαφορετικό καθηγητή το καθένα. Δεν ξέρω αν το θεωρείται θετικό ή αν συνηθίζεται. Ποια είναι η γνώμη σας;
Καλο ειναι
Acronym56
Νεοφερμένο μέλος

Ξεκίνησα τον Ιανουάριο και κάναμε όλο το 1ο,όλο το 2ο εκτός από το οπερόνιο,όλο το 5ο και εισαγωγή στο 6ο.Σε ένα τελευταίο μάθημα που μας βάλανε στο τέλος μας μίλησε λίγο και για τη γονιδιακή θεραπεία για να πάρουμε και μία γεύση από το 8ο.
Είπε ότι αν καταλάβουμε καλά αυτά μετά το 4ο δεν είναι τίποτα και θα το καταλάβουμε άνετα.
Ελπίζω να είναι όπως λες.Αυτό και οι μεταλλάξεις με τρομάζουν λίγο.Είναι και μεγάλο το 6ο και άκουσα ότι έχει ταλαιπωρήσει αρκετό κόσμο.
Για τα 3 τελευταία κεφάλαια τι έχεις να πεις;Στο μέγεθος είναι μικρά.Είναι τουλάχιστον και εύκολα;Γιατί το 6ο που προηγείται πρέπει να είναι μπόμπα.
Απλώς γενικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα στην αποστήθιση και τώρα τα βρίσκω λίγο σκούρα και δεν το περίμενα.Φαντάζομαι με τις πολλές επαναλήψεις θα μου μείνουν.
Συγγωμη που επεμβαινω αλλα συμφωνα με τα λεγομενα σου:
1)Εχεις βγαλει το 4ο,5ο φυσικη
2)Εχεις βγαλει λιγο κατω απο τι μισο της Βιολογιας κατ
Και ολα αυτα πριν μπει καλοκαιρι;
Αναγνωριζω 2 τινα:1)Εαν λες αληθεια θα χεις κουραστει πριν απο τον νοεμβρη και θα σερνεσαι 1)Ισως λες καποια διογκωμενα τοοοοοοσα δα ψεμματακια

SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Και τα Λατινικά, φυσικά. Αυτά δεν είναι ύπουλα, αλλά είναι πολύ εύκολο να παραμεληθούν.Η άποψή μου είναι πως δε χρειάζεται να αναλωθείς το καλοκαίρι διαβάζοντας Βιολογία. Η ύλη είναι εξαιρετικά μικρή και διαχειρίσιμη, αρκεί να μην παραμελήσεις ποτέ και για κανένα λόγο αυτό το ύπουλο μάθημα.![]()

Libertus
Συντονιστής

Γιατί είναι ύπουλη η βιολογία;Η άποψή μου είναι πως δε χρειάζεται να αναλωθείς το καλοκαίρι διαβάζοντας Βιολογία. Η ύλη είναι εξαιρετικά μικρή και διαχειρίσιμη, αρκεί να μην παραμελήσεις ποτέ και για κανένα λόγο αυτό το ύπουλο μάθημα.![]()
Emilouko
Περιβόητο μέλος

Λατινικά θα κάνω κανονικά. Δε με δυσκολεύουν ιδιαίτερα.Και φετος δηλαδή στις εξετάσεις δε με άγχωσαν καθόλου.Και τα Λατινικά, φυσικά. Αυτά δεν είναι ύπουλα, αλλά είναι πολύ εύκολο να παραμεληθούν.![]()
SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Απλώς από ένα σημείο και μετά είναι βαρετά και τα αφήνεις εύκολα.Λατινικά θα κάνω κανονικά. Δε με δυσκολεύουν ιδιαίτερα.Και φετος δηλαδή στις εξετάσεις δε με άγχωσαν καθόλου.

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Εεε εμείς κάναμε μετατροπή από ενεργητική σε παθητική φωνή,ανάλυση μετοχής,σύμπτυξη δευτερεύουσας σε μετοχή,απαρεμφατική σύνταξη (λατινισμός,άρση λατινισμού)..Αυτά ήταν τα πιο σημαντικά![]()
Το bold το χω.
Τα άλλα πρώτη φορά τα βλέπω

WTF ?

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Ναι; Εμείς τα κάναμε και στο φρο και στο σχολείο.Μέχρι ποιο κείμενο φτάσατε; Τα τελειώσατε όλα;Γιατί στο 18 έχει άρση λατινισμού με τον Ηρακλή..Και στα προηγούμενα είχε συχνά μετοχές.Το bold το χω.
Τα άλλα πρώτη φορά τα βλέπω
WTF ?![]()
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.