_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος

Για κάποιες ασθένειες επιτρέπεται να τα δώσουν ενδοσχολικά και να εισαχθούν σε τμήματα κανονικά.Aκομα δεν καταλαβα πως θα πας με ενδοσχολικες σε σχολη της Ελλαδας...Ηξερα οτι μπορεις να πας μονο στο εξωτερικο ετσι..
Στην Ελλαδα δε νομιζω να γινεται....Και παγκοσμια νικη να εχεις, που λεει και ο φιλος πιο πανω νομιζω απλα περνεις καποια μορια,..Εκτος αν εχεις κανα μεταλλιο σε καμια ολυμπιαδα μαθηματικων που περνας κατευθυειαν σε οποια σχολη εχει τα μαθηματικα ως βασικο μαθημα, οπως ενας φιλος μου που παει μαθηματικο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn
Πολύ δραστήριο μέλος

υπαρχει πιθανοτητα να περασω με λιγοτερα μορια αφου εχω συνδρομο μαρφαν?Φίλε δεν είναι το σύνδρομο μαρφαν στην κατηγορία απαλλαγής αλλά καλύτερα πάρε ένα τηλέφωνο στη δευτεροβάθμια της περιοχής σου. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_
Τιμώμενο Μέλος

Πώς σου φαίνονται τα μαθήματα;Ναι και εγώ θετική!

Johnnys
Εκκολαπτόμενο μέλος

NikosDim
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αγγελική!!!
Δραστήριο μέλος

Πώς σου φαίνονται τα μαθήματα;![]()
Βιο κατ καλή με αποστήθιση!
Βιο γενικής τέλεια! Είναι το καλύτερό μου! Και ενδιαφέρουσα και εύκολη!
Μαθηματικά το πρώτο κεφάλαιο μπορεί να γίνει παλούκι.
Φυσική αρκετά καλή, μέχρι τώρα δεν έχω δυσκολευτεί πολύ κάπου.
Χημεία είναι η καλύτερη από όλα τα χρόνια!!

ε και έκθεση εντάξει παλεύω με περιλήψεις και εκθέσεις..

Αυτό μας έλειπε να ανακοινωθεί λίγο πριν αρχίσουν τα σχολεία!!Είχε ανακοινωθεί στις 22 Ιουλίου
Μέχρι το τέλος Αυγούστου θα ανακοινωθεί επισήμως, don't worry. Άλλωστε, τα σχολεία ξεκινούν το Σεπτέμβριο![]()

Τέλεια!!!
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος

Ακριβως το ιδιο και εγω.Η βιολογια ειναι ενδιαφερουσα αλλα η χημεια δεν μου αρεσει καθολου γι αυτο διαλεξα και εγω τεχνολογικη στη γ λυκειου.Παιδιά και εγώ θετική ήμουν πέρσι,αλλά φέτος θα πάω τεχνολογική..Αυτη η χημεια δεν παλευεται...δεν το εχω
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος

Aυτο ακριβως!!!δηλαδή αν δηλωσουν 3 ατομα ΗΜΜΥ περνάω και με 10?ενω αν δηλωσουν 30 ατομα πρεπει να σκιστω στα 20?
Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος

Aυτο ακριβως!!!
Η βάση εξαρτάται απο το ΠΟΣΟΥΣ ΕΙΣΑΚΤΕΟΥΣ παίρνει η σχολή. Εαν παίρνει Ν εισακτέους, ο Νιοστός με τα περισσότερα μόρια θα διαμορφώσει τη βάση
int βάση ( unsigned int μορια_ατομων_σχολη[] ,int ποσοι_δηλωσαν_τη_σχολη, unsigned int εισακτέοι_σχολής)
{
// ταξινόμισε τον πινακα;
if (εισακτεοι_σχολης>=ποσοι_δηλωσαν_τη_σχολη) return 0;
return μορια_ατομων_σχολη[εισακτεοι_σχολης-1];
}
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος

Η βάση εξαρτάται απο το ΠΟΣΟΥΣ ΕΙΣΑΚΤΕΟΥΣ παίρνει η σχολή. Εαν παίρνει Ν εισακτέους, ο Νιοστός με τα περισσότερα μόρια θα διαμορφώσει τη βάση
Ο φιλος ανηκει σε ειδικη κατηγορια ασθενειων, και περναει χωρις πανελληνιες μονο με το απολυτηριο....
Διεκδικει επιπλεον θεσεις που ειναι οσες το 3% των εισακτεων...Αρα εξαρταται πρωτα απο το ποσοι θα τη δηλωσουν και μετα απο το βαθμο απολυτηριου που θα εχει....
NikosDim
Εκκολαπτόμενο μέλος

niek
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ακούτε και σεις πως οι πανελλήνιες φέτος θα γίνουν νωρίτερα;;
Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα...

Έχω αρχίσει να ανησυχώ

NikosDim
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα...![]()
Έχω αρχίσει να ανησυχώ![]()
Ε εντάξει μη χαλιέσαι!Απλά πολλά θα συμβούν φέτος..λένε για απεργίες των καθηγητών κλπ κλπ κλπ.Εμείς θα κάνουμε την δουλειά μας και θα είμαστε έτοιμοι για οποιαδήποτε πρόκληση(πανελλήνιες νωρίς).
Chris1993
Περιβόητο μέλος

andrespan12345
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι και εμάς μας είπαν στο φροντιστήριο ότι θα έχουμε τελειώσει μέχρι τέλη Μαΐου και τις ενδοσχολικές, άρα...![]()
Έχω αρχίσει να ανησυχώ![]()
μην αγχωνεσαι καθολου για αυτο.εκτοσ απο το οτι ειναι πολυ νωρις,απο τις 20 απριλη και μετα θα περιμενεις να ερθει ο καιρος γιατι θα βαριεσαι παρα πολυ
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος

10 μερες θα κανουν τη διαφορα?
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος

10 μερες θα κανουν τη διαφορα?
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Λογικά οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν πολύ νωρίτερα, καλώς ή κακώς

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.