Την πεταξες αλλα δε πειραζει.... Πρωτον η θετικη εχει πολυ λιγοτερα ατομα απο τη τεχνολογικη οποτε η τεχνολογικη ειναι λογικο να εχει περισσοτερους αριστουχους στο ΑΟΔΕ, αφου εχει και περισσοτερα ατομα... Επισης σχεδον ολοι οσοι πανε θετικη, ενδιαφερονται για ιατρικες και παραιατρικες και το εχουν παρει πιο σοβαρα σε σχεση με αρκετους απο τη τεχνολογικη που ειναι σχετικα "αδιαφοροι"....Ετσι λογικο ειναι οι αριστουχοι στα φυσικομαθηματικα να ειναι πανω κατω οι ιδιοι με τη θετικη....
Δευτερον, στα μαθηματικα και στη φυσικη, η θετικη αντε να ειχε 60 παραπανω αριστουχους(18-20) στο καθενα φετος...So what?
Απο αυτο συμπερανες οτι στη θετικη ειναι καλυτεροι μαθητες...??
Τριτον, μη μιλας για μαθημα που δεν εχεις κατσει να διαβασεις....Οπως εγω δεν εχω αποψη για χημεια Γ'Λυκειου, ετσι και εσυ μη μου λες οτι το αοδε ειναι ευκολο....Εκατσες ποτε να το διαβασεις?? Ειναι το πιο κακογραμμενο βιβλιο στις πανελληνιες, και οταν το διαβαζεις πραγματικα σκεφτεσαι τι σκατα να εννοει ο ποιητης, αφου δεν εχει καμια λογικη σειρα... Εγω δε πιστευω οτι υπαρχει ευκολο μαθημα αφου παντου μπορουν να σε παλουκωσουν αμα θελουν.....
Υ.Γ Δεν εννοω οτι το αοδε ειναι δυσκολοτερο απ'τη χημεια,προς Θεου, γιατι πολυ απλα δεν εχω αποψη για τη χημεια....Επειδη ομως ουτε εσυ εχεις αποψη για το ΑΟΔΕ,καλο ειναι αλλη φορα να σκεφτεσαι πριν μιλησεις
Καληνυχτα