Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος

Στο Αοθ αν γραψεις περισσοτερο απο οτι εχεις γραψει μεσο ορο στα αλλα μαθηματα σε ανεβαζει ενω αμα εχεις γραψει λιγοτερο σε κατεβαζει....
Αλλα κανεις δε γραφει Αοθ λιγοτερο απο οτι μαθηματικα, φυσικη κ.τ.λ οποτε ειναι αδυνατο να σε κατεβασει
Το αοθ απο αλλους οπως το εχω ακουσει , ειναι σαν δυναμιτης αν δεν τον χειριστεις σωστα θα σε ανατιναξει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drymenia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Α!Και κάτι ακόμη

Άκουσα πως παίζει να βγει το κεφάλαιο των πιθανοτήτων επειδή το διδαχτήκαμε στην Α' Λυκείου.Γιατί να το κάνουν αυτό???

Εσείς τι πιστεύετε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kpo7
Νεοφερμένο μέλος

Κων.
Νεοφερμένο μέλος

Όχι, τι ασκήσεις να έχει..να ρωτησω κι εγω για τον προγραμματισμο με την σειρα μου.. το πρωτο κεφαλαιο που εχει να κανει με το προβλημα, εχει καποιες ασκησεις ή ειναι καθαρα θεωρητικο για την συνεχεια στους αλγοριθμους και στην γλωσσα?
Διάβασε καλά ότι ορισμούς έχει, διαγραμματική αναπαράσταση, στάδια αντιμετώπισης προβλήματος, όλες εκείνες τις κατηγορίες προβλημάτων, γιατί αναθέτουμε προβλήματα στον υπολογιστή και τις 3 λειτουργίες που κάνει. Αυτά, θεωρία είναι.
hliass_1989
Εκκολαπτόμενο μέλος

natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Eαν εχεις κατασταλλαξει οτι δεν θελεις 5ο πεδιο μην παρεις αοθ ειναι αχρειαστοΕγώ δεν ενδιαφέρομαι για το 5ο πεδίο αλλά επειδή θα πάρω Μαθηματικά Γενικής ο φυσικός μου λέει να πάρω και ΑΟΘ.Τι να κάνω?![]()
Δεν ισχυει αυτο ναι μεν εχει τον συντελεστη 1,3 στο 5ο αλλα ειναι το πιο ευκολο μαθημα απο αυτα των πανελληνιων,βεβαιως εαν το υποτιμησεις το χασεςΤο αοθ απο αλλους οπως το εχω ακουσει , ειναι σαν δυναμιτης αν δεν τον χειριστεις σωστα θα σε ανατιναξει![]()
Αυτο ισχυει για το 5ο πεδιο που το αοθ εχει τον συντελεστη βαρυτηταςΣτο Αοθ αν γραψεις περισσοτερο απο οτι εχεις γραψει μεσο ορο στα αλλα μαθηματα σε ανεβαζει ενω αμα εχεις γραψει λιγοτερο σε κατεβαζει....
Αλλα κανεις δε γραφει Αοθ λιγοτερο απο οτι μαθηματικα, φυσικη κ.τ.λ οποτε ειναι αδυνατο να σε κατεβασει
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος

Είσαι τόσο μπροστά (και στα δύο) και έχεις αμφιβολίες;Να ρωτήσω κάτι κι εγώ, αν κάποιος από το forum εδώ πάει σε μεγάλο φροντιστήριο ή κάνει δυνατό ιδιαίτερο, να μας πει πού βρίσκεται σε Φυσική Κατεύθυνσης και ΑΕΠΠ. Εγώ βρίσκομαι τώρα στη σύνθεση ταλαντώσεων και στις δομές σύνθετων επιλογών αντίστοιχα και θα ήθελα να έχω ένα ικανό μέτρο σύγκρισης ρυθμού μελέτης. Για τα υπόλοιπα μαθήματα προσωπικά είμαι κομπλέ, αλλά άμα θέλει ας μας πει και γι' αυτά. Thanks guys.![]()

Στο ΑΕΠΠ αν έχεις κάνει και ασκήσεις στη σύνθετη δομή επιλογής, είσαι τούμπανα

andrespan12345
Εκκολαπτόμενο μέλος

nikoslarissa
Δραστήριο μέλος

https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=53725
Drymenia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Pavlos13
Δραστήριο μέλος

Συγνώμη παιδιά τι είναι το ΑΕΠΠ?![]()
Γνωστό και ως προγραμματισμός
cha0s
Περιβόητο μέλος

Συγνώμη παιδιά τι είναι το ΑΕΠΠ?![]()
προγραμματισμος

Ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι, ναι, κάνω όλες τις ασκήσεις από το βοήθημα του Τσιωτάκη (για το βοήθημα δεν εννοούσες?). Το ίδιο και Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλο για φυσική.Είσαι τόσο μπροστά (και στα δύο) και έχεις αμφιβολίες;Μη φοβάσαι φίλε, είσαι πολύ καλά...
Στο ΑΕΠΠ αν έχεις κάνει και ασκήσεις στη σύνθετη δομή επιλογής, είσαι τούμπανα![]()
Gate4
Επιφανές μέλος

Προγραμματισμός, μάθημα της τεχνολογικήςΣυγνώμη παιδιά τι είναι το ΑΕΠΠ?![]()

Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος

Ε τότε μη σου πω ότι θα μπορούσες μέχρι και να στανατήσεις για καλοκαίρι και να τα ξαναπιάσεις από Σεπτέμβρη..Ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι, ναι, κάνω όλες τις ασκήσεις από το βοήθημα του Τσιωτάκη (για το βοήθημα δεν εννοούσες?). Το ίδιο και Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλο για φυσική.
Ναι, για βοήθημα/φροντιστηριακό υλικό, εφόσον το σχολικό βιβλίο δεν έχει ούτε μία άσκηση

το σχολικό βιβλίο δεν έχει ούτε μία άσκηση(δεν έχει ξαναγίνει αυτό
)

Shanks7
Νεοφερμένο μέλος

Φυσ Κατ:Τελειωνω μηχανικες ταλαντωσεις (εχω κανει κρουσεις)
Μαθ Κατ:Τελειωνω μιγαδικους και συναρτησεις και μπαινω ορια
Χημεια:Περιοδικος Πινακας
Βιολογια:Μπαινω στο 2ο
Τι λετε,καλα παω η εχω μεινει πισω?

Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.