Αγγελική!!!
Δραστήριο μέλος
δεν θελω να γραψουμε ρε
Ναι, αλλά ΘΑ γράψουμε....:/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Όταν φθάσει ο καιρός, θα έχετε συνηθίσει στην ιδέα.Ναι, αλλά ΘΑ γράψουμε....:/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγνωστο
Δραστήριο μέλος
Όταν φθάσει ο καιρός, θα έχετε συνηθίσει στην ιδέα.
Πόση εμπειρία πια...
Αγγελική!!!
Δραστήριο μέλος
Όταν φθάσει ο καιρός, θα έχετε συνηθίσει στην ιδέα.
Το ελπίζω....
Γιατί τώρα νιώθω σαν ''μικρό'' που μεγάλωσε απότομα....
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
πως γίνεται να είστε όλοι μέσα στο μυαλό μου;Γιατί τώρα νιώθω σαν ''μικρό'' που μεγάλωσε απότομα
Guest 018946
Επισκέπτης
christosxanthi
Δραστήριο μέλος
Dr.Quantum
Δραστήριο μέλος
Μπορώ να πω ότι αν και δε μου αρέσει το διάβασμα,η βαρεμάρα του καλοκαιριού σκοτώνει οπότε με επιφύλαξη λέω πάλι καλά που θα έχω κάτι να ασχολούμαι.
Έχετε κατά νου κάτι από τη δευτέρα να κάνω επανάληψη πριν αρχίσουν τα θερινά;Κάτι που να χρειάζομαι του χρόνου από τη Β άλλα και από την Α;Έχω κάνει επαναλήψεις σε διάφορα βέβαια,άλλα προσπαθώ να καλύψω κάθε τυχόν κενό από τώρα.
triantafullaki :)
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για θεωρητική:
καλύψτε κενά στο άγνωστο στα γραμματικοσυντακτικά
καλύψτε κενά στα λατινικά μόνο, δεν είναι ανάγκη να μπείτε στην ύλη της Γ' από τώρα, κατά τη γνώμη μου
κάντε έκθεση
βγάλτε ό,τι μπορείτε από Λογοτεχνία γιατί εκεί επικρατεί το χάος
από Σεπτέμβρη ξεκινάτε κανονικά και με τα υπόλοιπα.
Μην κάνετε τρελές ώρες στα φροντηστήρια, δεν είναι ανάγκη. Για όσους έχουν οικονομικό πρόβλημα ιστορία, γνωστό, λογοτεχνία βγαίνουν άνετα χωρίς φροντηστήριο. Να ζητάτε από τους καθηγητές σας στο σχολείο πρόσθετο υλικό, διαγωνίσματα κτλ, είναι υποχρεωμένοι να σας βοηθήσουν.
θα συμφωνήσω μαζί σου, καλή επιτυχία σε όλους σας παιδιά !!!
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Ξεχειλίζει, mademoiselle. 8)Πόση εμπειρία πια...
Μου έλειψε απίστευτα να σε πειράζω.
Αγνωστο
Δραστήριο μέλος
Ξεχειλίζει, mademoiselle. 8)
Θα τολμήσω να διαφωνήσω.
Αδιάφορο.
Αγγελική!!!
Δραστήριο μέλος
Θα ρωτήσω και την καθηγήτρια, αλλά θέλω και κάποιες άλλες γνώμες...
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Αγγελική!!!
Δραστήριο μέλος
Κατεύθυνσης είχα το 400 ασκήσεις βιολογίας και αυτό των εκδόσεων Πουκαμισάς. Γενικής δυστυχώς δεν έδωσα οπότε δεν ξέρω αλλά φίλοι μου δεν είχαν βοήθημα, μόνο σημειώσεις από τον καθηγητή τους.
Το έχω ακουστά ότι είναι καλό το 400 ασκήσεις...
Έχω ακούσει και καλά λόγια για Τζαβάρα..ή όχι...?
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Καλό είναι. Εχει πάρα πολλές ερωτήσεις κλειστού τύπου, λυμένες με ωραίο και απλο τρόπο ασκήσεις και άλλες για λύση. Απλά δεν φτάνει γιατί οι ασκήσεις του είναι πολύ απλές, οπότε εσύ θα λύνεις από αλλού. Του Τζαβάρα δεν το ξέρω, αλλά νομίζω το καλύτερο κανονικό βοήθημα είναι της Λαζαράκη. Ψάξε τα σε βιβλιοπωλείο αφού ομως κάνεις κανένα μάθημα, να ξέρεις τι λένε πανω κάτω για να μπορείς να συγκρίνεις.Το έχω ακουστά ότι είναι καλό το 400 ασκήσεις...
Έχω ακούσει και καλά λόγια για Τζαβάρα..ή όχι...?
Αγγελική!!!
Δραστήριο μέλος
Αυτό τελικώς είχα σκοπό να κάνω! Να πάω στο βιβλιοπωλείο και να δω πιο μου αρέσει περισσότερο!!
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
Γενικης οι ασκησεις ειναι τυποποιημενες θα σου δωσει η καθηγητρια σου δεν χρειαζεται βοηθημαΠαιδιά, να σας ρωτήσω σε βοηθήματα Βιολογίας Γενικής και Κατεύθυνσης τι προτείνετε, τι θα πάρετε εσείς και γενικά τι είναι καλό?
Θα ρωτήσω και την καθηγήτρια, αλλά θέλω και κάποιες άλλες γνώμες...
Αγγελική!!!
Δραστήριο μέλος
Γενικης οι ασκησεις ειναι τυποποιημενες θα σου δωσει η καθηγητρια σου δεν χρειαζεται βοηθημα
Α τότε ακόμα καλύτερα!!
8theo1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
<-------------------------- και όπως βλέπετε άλλαξα την ιδιότητά μου. τα ψέματα τελείωσαν
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.