Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι, χαλαρά βέβαια, μη φανταστείς...Έχεις ξεκινήσει μαθ γεν και ΑΟΘ από τώρα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν εισαι ο μονος φιλος που δεν εχει αρχισει ακομα διαβασμα.Εγω μονο φροντηστιριο μαθηματικα κατ εχω αρχισει και απο δευτερα ξεκιναω φυσικη και εκθεση και θα ξεκινησω και αοθ.Καλο ηταν να ξεκινησεις αοθ απο τωρα αν επιλεξεις δηλαδη.Είμαι ο μόνος που δεν έχει καν διάβασμα ακόμα;Βασικά έχω 1 έκθεση και κάτι ασκήσεις μαθ.γενικής και ΑΟΘ αλλά τέσπα... Προτιμώ να πάω να παίξω Football Manager
Αύριο θα διαβάσουμε
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_
Τιμώμενο Μέλος

Απλά θέλω πολύ υψηλόβαθμη σχολή (Ιατρική) και αγχώνομαιΝα διαβάζουμε αλλά με μέτρο . Αν είναι να πεθάνω απο τώρα και μέχρι τον Οκτώβρη να φτύνω αίμα , τότε δεν έχει νόημα ...

εγώ έχω μόνο φυσική να κάνω για την τετάρτη...έχω 4 fuckin' μέρες...θα πέσει πολύ ischool αυτές τις μέρες το προβλέπωΕίμαι ο μόνος που δεν έχει καν διάβασμα ακόμα; Βασικά έχω 1 έκθεση και κάτι ασκήσεις μαθ.γενικής και ΑΟΘ αλλά τέσπα... Προτιμώ να πάω να παίξω Football Manager. Αύριο θα διαβάσουμε

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

δεν χρειάζεταιΝαι, χαλαρά βέβαια, μη φανταστείς...Άσε που δεν είμαι σίγουρος ότι χρειάζεται να ξεκινήσει κανείς από καλοκαίρι...
![]()
αλλά αν το πεις στο i school θα πέσουν να σε φάνε!

Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν εισαι ο μονος φιλος που δεν εχει αρχισει ακομα διαβασμα.Εγω μονο φροντηστιριο μαθηματικα κατ εχω αρχισει και απο δευτερα ξεκιναω φυσικη και εκθεση και θα ξεκινησω και αοθ.Καλο ηταν να ξεκινησεις αοθ απο τωρα αν επιλεξεις δηλαδη.![]()
Έχω ήδη ξεκινήσει φίλε μου

Pavlos13
Δραστήριο μέλος

Βασικά εγώ κάνω κυρίως για σιγουριά, και για να έχω μία πρώτη εικόνα των μαθημάτων. Σίγουρα θα βγω ωφελημένος από Σεπτέμβρη σε σχέση με ένα παιδί που δεν κάνει καλοκαιρινά![]()
Καλά....

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Οχιιι αυτο που θα σας λειψει φετος ειναι η χαλαροτητα θα το δεις και μεσα στην χρονια οταν θα τελειωνεις αυτα που εχεις να κανεις θα καθεσαι και θα εχεις τυψειςMόνο εγώ αισθάνομαι περίεργα που τα έχω τελειώσει όλα και δεν έχω τίποτα να διαβάσω; Στα θερινά πρέπει να διαβάζουμε σωστά;![]()
Peace_
Τιμώμενο Μέλος

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Ούτε καν έχω αρχίσει εξάλλου νομίζω ότι χρειάζονται 20 μέρες τουλάχιστον διακοπές.
1η Ιουλίου μπαίνουμε στα βαθιά εμείς.
Gate4
Επιφανές μέλος

Δεν υπάρχει λόγος να έχεις άγχος από τώρακαι τώρα το νιώθω...κάθομαι και έχω άγχος..

Peace_
Τιμώμενο Μέλος

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

Μου μένει άλλη μία εβδομάδα καθισιό.

Solmyr
Δραστήριο μέλος

ξέρεις, το άγχος αν διαβάζω αρκετά...
Αυτο το αγχος θα το εχεις παντα εγω το ονομαζα φωνη διαβασματος,το θεμα ειναι να μην χασεις τον ελεγχο μετα μπορει να αποβει μοιραιο,ενας φιλος μου επαθε κριση αγχους στα μαθ.κατευθυνσης και εχασε την σχολη του γι αυτο
Ο kwstasIdealism κάνει λάθος...Το άγχος δε θα το έχεις.Αν διαβάζεις σωστά με συγκέντρωση και όρεξη και αν βλέπεις πως ανταποδίδει(οχι απαραιτητα τους πρωτους μηνες αλλα αργοτερα που θα εχεις μπει στο κλιμα) τότε θα μπορείς χωρίς άγχος και τύψεις να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα.Σίγουρα πρέπει να διαβάζεις πολύ αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις υπερβολές.Όπως έχω πει(και θα συνεχίζω να το λεω) οι Πανελλήνιες δεν είναι τίποτα το σπουδαίο.Το μόνο πράγμα που διαφέρει από τις υπόλοιπες εξετάσεις είναι ότι εδώ πρέπει να είσαι τελεια προετοιμασμενος γιατί έχεις μεγάλο ανταγωνισμό.Κατά τ'άλλα αν διαβάσεις θα γράψεις(ο βαθμός που θα βγάλεις σχετίζεται με τη δυσκολία των θεμάτων και με το πως έγραψαν οι άλλοι.Όποτε και 16 να βγαλεις-που λεει ο λογος-δε σημαινει οτι ειναι κακος βαθμος).
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Mπορει και να κανω λαθος αλλα ολη την διαρκεια της χρονια που πηγαινα το πρωι του σαββατου για καφε δεν το ευχαριστιομουν οσο θα επρεπε αυτο εννοωΟ kwstasIdealism κάνει λάθος...Το άγχος δε θα το έχεις.Αν διαβάζεις σωστά με συγκέντρωση και όρεξη και αν βλέπεις πως ανταποδίδει(οχι απαραιτητα τους πρωτους μηνες αλλα αργοτερα που θα εχεις μπει στο κλιμα) τότε θα μπορείς χωρίς άγχος και τύψεις να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα.Σίγουρα πρέπει να διαβάζεις πολύ αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις υπερβολές.Όπως έχω πει(και θα συνεχίζω να το λεω) οι Πανελλήνιες δεν είναι τίποτα το σπουδαίο.Το μόνο πράγμα που διαφέρει από τις υπόλοιπες εξετάσεις είναι ότι εδώ πρέπει να είσαι τελεια προετοιμασμενος γιατί έχεις μεγάλο ανταγωνισμό.Κατά τ'άλλα αν διαβάσεις θα γράψεις(το τι θα γράψεις σχετίζεται με δυσκολία των θεμάτων και με το πως έγραψαν οι άλλοι).
Solmyr
Δραστήριο μέλος

Mπορει και να κανω λαθος αλλα ολη την διαρκεια της χρονια που πηγαινα το πρωι του σαββατου για καφε δεν το ευχαριστιομουν οσο θα επρεπε αυτο εννοω
Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλούς...Τραγικό λάθος.Για να μπορούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα πρέπει να ξεκουραζόμαστε κιόλας.(κλασσικό παράδειγμα)Ο αθλητής κάνει 24/7 προπόνηση για τους αγώνες?Όχι γιατι αν εκανε θα ειχε χαμηλες αποδοσεις προς το τελος με αποτελεσμα να επαιρνε χαλια θεση.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

το ξερω και ξεκουραζομουν και πιο πολυ απ οσο επρεπεΔυστυχώς αυτό συμβαίνει σε πολλούς...Τραγικό λάθος.Για να μπορούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα πρέπει να ξεκουραζόμαστε κιόλας.(κλασσικό παράδειγμα)Ο αθλητής κάνει 24/7 προπόνηση για τους αγώνες?Όχι γιατι αν εκανε θα ειχε χαμηλες αποδοσεις προς το τελος με αποτελεσμα να επαιρνε χαλια θεση.

Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

Πως νιώθεις;Γεια κι από μένα. Τεχνολογική και ψύχραιμος. Δεν πάω φροντιστήριο/ιδιαίτερο. Έχω ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία Πανελλαδικών, παράλληλα με θάλασσα8). Όλα καλά. Ευχές σε όλους, ό,τι πρόγραμμα κι αν ακολουθείτε. Καλό καλοκαίρι.
Θα τα καταφέρεις χωρίς βοήθεια;

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.