Psycho(Βασίλης)
Δραστήριο μέλος
Θα πάρω φυσική γεν. σαν μάθημα επιλογής,αν και όλοι με λένε τρελό
Φυσικά δε πρόκειται να αλλάξω γνώμη..
Πότε ξεκινάτε εσείς μάθημα;
Τι κατεύθυνση είστε και τι επιλογής θα πάρετε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
19/6 ξεκινάω με 14 ώρες την εβδομάδα. θετική κατεύθυνση θα πάρω με μάθημα επιλογής φυσική ή μαθηματικά ή βιολογία...(δεν έχω ιδέα ακόμα)
Καλό μας κουράγιο!
Φαντάζομαι οτι αυτό το θέμα θα γίνει το στέκι μας...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος
Μπορεί ακόμα να μην τελείωσαν καλά καλά οι εξετάσεις αλλά εγώ ξέρω πως σε 10 μέρες ξεκινάω μαθήματα και έχω αγχωθεί λίγο.
Θα πάρω φυσική γεν. σαν μάθημα επιλογής,αν και όλοι με λένε τρελό
Φυσικά δε πρόκειται να αλλάξω γνώμη..
ρε θέλω και γω φυσική γενικής, αλλά ο καθηγητής μου στο φροντιστήριο δε συμφωνεί..
Μην τους ακούτε, κι εμένα κάνα 2-3 μήνες μ' έπριζαν να πάρω βιο γεν ή μαθ γεν, και εν τέλει, δικαιώθηκα που πήρα φυσική. Άλλα παιδιά που πήραν μαθηματικά γεν εξαιτίας του πρηξίματος τον πήραν.
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
gregory nub
Διάσημο μέλος
Κι εμένα έτσι μου έλεγε, αλλά αν σ'αρέσει η φυσική, δεν βρίσκω τρόπο για να σε χαντακώσουν στο μάθημα. Κυριολεκτικά, όσο και να θέλουν, δύσκολα θέματα δεν υπάρχουν!Εμένα ο καθηγητής λέει ότι έχουν χαντακωθεί πολλά παιδιά με τα θέματα της φυσ.γεν....δεν ξέρω πραγματικά...θέλω λίγη βοήθεια σε αυτό το θέμα..
Psycho(Βασίλης)
Δραστήριο μέλος
Εμένα ο καθηγητής λέει ότι έχουν χαντακωθεί πολλά παιδιά με τα θέματα της φυσ.γεν....δεν ξέρω πραγματικά...θέλω λίγη βοήθεια σε αυτό το θέμα..
Επειδή έβαλαν και καλά μία φορά δύσκολα νομίζω το λέει.
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
Αντε καλη μας αρχη! Καλη επιτυχια!
Υ.Γ. Κανονιστε να φτασουμε τουλαχιστον 900 σελιδες.
sydney96
Δραστήριο μέλος
Λοιπόν εγώ ξεκινάω την επόμενη Δευτέρα για μια βδομάδα να τελειώσουμε κάποια πράγματα που μας έμειναν από την προετοιμασία μέσα στη χρονιά.Από εκεί και πέρα θα ασχολούμαι λίγες ώρες την ημέρα μόνη μου μέχρι 31/7 με όσα έχουμε κάνε φυσική και μαθηματικά κατ και θα προσπαθήσω να βγάλω ένα μέρος της ύλης από βιολογία κατ και γεν.Θα ξεκουραστώ μέχρι το 15αύγουστο και μετά κανονικά ξεκινάμε.
Καλή δύναμη σε όλους.
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
sydney96
Δραστήριο μέλος
greekgohan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
απο Σεπτέμβρη Β' λυκείου έκανα μαθηματικά και φυσική και τώρα το καλοκαίρι θα κάνω Βιολογία κατέυθυνσης. 2 ώρες/εβδ. νομίζω.Είναι κανείς από θετική που θα ασχοληθεί το καλοκαίρι με βιολογία κατεύθυνσης;Γενικά έχει κάνει κανείς προετοιμασία από φέτος σε αυτό το μάθημα;
άσχετο: θα μπαίνετε καθόλου ιντερνετ κατά τη διάρκεια των θερινών;
sydney96
Δραστήριο μέλος
απο Σεπτέμβρη Β' λυκείου έκανα μαθηματικά και φυσική και τώρα το καλοκαίρι θα κάνω Βιολογία κατέυθυνσης. 2 ώρες/εβδ. νομίζω.
Εγώ ξεκίνησα από τον Ιανουάριο βιολογία και βγάλαμε με την καθηγήτρια το 1ο,2ο,5ο και πολύ λίγο 6ο κεφάλαιο αλλά θέλω μέχρι την ημερομηνία που ανέφερα να τη βγάλω όλη την ύλη καλά.
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό αλλά θα το παλέψω γιατί θα είναι σημαντική βοήθεια για το Σεπτέμβρη που θα ξεκινήσω κανονικά.
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
sydney96
Δραστήριο μέλος
Σωστό κι αυτό.Αρκεί να μην πάει χαμένο.ο,τι κάνεις καλό είναι
Ε ναι καλέ.Τις πρωινές ώρες έχω σκοπό να διαβάζω.Δε θέλω να κουραστώ πριν καλά καλά αρχίσουμε.άσχετο: θα μπαίνετε καθόλου ιντερνετ κατά τη διάρκεια των θερινών;
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Ενιγουει καλή αρχή σε όλους! Και επειδή κάποιος ρώτησε πιο πάνω αν θα μπαίνετε ιντερνετ στα θερινα, μια χαρά προλαβαίνετε και ιντερνετ να μπαινετε και θάλασσα να πηγαινετε και να βγαίνετε αρκετά συχνά. Το καλοκαίρι δεν θα έχετε το σχολείο να σας τρώει χρόνο και επίσης θα είστε πιο 3εκούραστοι και ορεξάτοι για διάβασμα οπότε θα αποδίδετε καλύτερα. Αρα χρόνος για άλλες δραστηριότητες υπάρχει και με το παραπάνω.
gregory nub
Διάσημο μέλος
Ισχύει, και στα χειμερινά μαθήματα υπάρχει χρόνος για δραστηριότητες παιδιά, απλά προσέξτε να μην πιάνουν πολλές ώρες την βδομάδα. Μέχρι 4-5 πιστεύω είναι καλά, αν χρειάζεται περισσότερος χρόνος, θα παραμελήσετε τα διαβάσματα.Βασικά δεν προηγείται το ''Πανελλήνιες 2014: Θερινή Προετοιμασία''? Εμείς τουλάχιστον είχαμε...
Ενιγουει καλή αρχή σε όλους! Και επειδή κάποιος ρώτησε πιο πάνω αν θα μπαίνετε ιντερνετ στα θερινα, μια χαρά προλαβαίνετε και ιντερνετ να μπαινετε και θάλασσα να πηγαινετε και να βγαίνετε αρκετά συχνά. Το καλοκαίρι δεν θα έχετε το σχολείο να σας τρώει χρόνο και επίσης θα είστε πιο 3εκούραστοι και ορεξάτοι για διάβασμα οπότε θα αποδίδετε καλύτερα. Αρα χρόνος για άλλες δραστηριότητες υπάρχει και με το παραπάνω.
καποιος_καπου
Δραστήριο μέλος
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.