bdj96
Νεοφερμένος
Εγω εχω 18728 στο 3ο πεδιο και 18823 στο 2ο/4ο πεδιο!
Ενταξει σχετικα ευχαριατημενος ειμαι,απλως μονο με θαυμα θα πιασω ιατρικη απθ.τελοσπαντων...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωαννα d.
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
new life
Νεοφερμένος
εγω ...
θα δηλωση ιστορια αρχαιολογια απθ και φιλολογια κρητης...
Αν και πιανω φιλολογια στα γιαννενα και στην πατρα, θα προτιμησω την κρητη, γιατι εχω ακουσει οτι ειναι εξαιρετικο το τμημα
φάουλ για μένα το καλύτερο τμήμα φιλολογίας κ απ' ό,τι λέγεται κ το πιο δύσκολο να το τελειώσεις είναι στα γιάννενα...ωστόσο, η επιλογή είναι αποκλειστικά δικη σου!! καλές σπουδές
blackorgrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μεγαλήτερη ή ίση απο 13/100 πρέπει να έχουν διαφορά για να πάει σε τρίτοπρωτα απ ολα συγχαρητηρια σε ολους σας! μια απορια: ξερετε ποσα μορια αποκλιση πρεπει να υπαρχει για να παει το γραπτο σε τριτο βαθμολογητη? 15?
Guest 824270
Επισκέπτης
Μεγαλήτερη ή ίση απο 13/100 πρέπει να έχουν διαφορά για να πάει σε τρίτο
Nope.
12/100 και πανω. Εγω ειχα αποκλιση 11 μοναδες στην Ιστορια, καλυτερα να πηγαινε σε 3ο μου ειπαν οι καθηγητες μου. Αντιθετα, Λογοτεχνια και Εκθεση ειχα αποκλιση 0! Ειχε κανεις τοση διαφορα στην ιστορια;
Antpal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τώρα πια είδατε πως η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς και σε αποζημιώνει με το παραπάνω.
Όσο για τις ατυχίες πάντοτε υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι για να το αλλάξει αυτό. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής γενικά και πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό .
Τώρα καθήστε με καθαρό μυαλό, ήρεμα , χωρίς επιρροές από δεξιά και αριστερά και σκεφτείτε τί θα ακολουθήσετε . Τί σας γεμίζει . Ψαχτείτε όσο δεν πάει. Μην πάρετε επιπόλαιες αποφάσεις και μην παρασυρθείτε κάποιοι από τις υψηλές σας βαθμολογίες.
Και αν αδυνατείτε να απαντήσετε ακόμα στο ερώτημα "τί θέλω , τί μου αρέσει" τότε και μόνο τότε ζητήστε απόψεις τρίτων , αξιόπιστων προσώπων.
blackorgrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σίγουρη;Έχω διαβάσει πάνω από 12 που σημαίνει όχι 12,13 και πάνω.Ισχύει πάντως καλύτερα να πηγαίνει σε τρίτο βαθμολογητή όταν έχει μεγάλη διαφορά γιατί συνήθως ο 3ος θα είναι πιο πάνω από τον χαμηλότερο και παίρνοντας τον μέσο όρο των μεγαλύτερων βγάζεις περισσότεροNope.
12/100 και πανω. Εγω ειχα αποκλιση 11 μοναδες στην Ιστορια, καλυτερα να πηγαινε σε 3ο μου ειπαν οι καθηγητες μου. Αντιθετα, Λογοτεχνια και Εκθεση ειχα αποκλιση 0! Ειχε κανεις τοση διαφορα στην ιστορια;
Nikos Grn
Νεοφερμένος
Nope.
Εγώ στην ιστορία είχα απόκλιση 5 μονάδες πάντως (92-97). Η μεγαλύτερη ήταν στην έκθεση που ήταν 12 (93-81) αλλά δεν πήγε σε τρίτο, και μετά λογοτεχνία (78-89). Άρα δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λες για 12 μονάδες.
Guest 824270
Επισκέπτης
Σίγουρη;Έχω διαβάσει πάνω από 12 που σημαίνει όχι 12,13 και πάνω.Ισχύει πάντως καλύτερα να πηγαίνει σε τρίτο βαθμολογητή όταν έχει μεγάλη διαφορά γιατί συνήθως ο 3ος θα είναι πιο πάνω από τον χαμηλότερο και παίρνοντας τον μέσο όρο των μεγαλύτερων βγάζεις περισσότερο
Οι καθηγητες μου στο σχολειο μου ελεγαν 12 ολη τη χρονια. Αλλωστε αν ηταν 13 γιατι να λενε πανω απο 12 και οχι 13;
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος
Guest 824270
Επισκέπτης
Εγώ στην ιστορία είχα απόκλιση 5 μονάδες πάντως (92-97). Η μεγαλύτερη ήταν στην έκθεση που ήταν 12 (93-81) αλλά δεν πήγε σε τρίτο, και μετά λογοτεχνία (78-89). Άρα δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λες για 12 μονάδες.
Αυτο μας ελεγαν οι καθηγητες του σχολειου. Εγω τουλαχιστον δεν ειχα πανω απο 12 σε κανενα για να ξερω αν θα πηγαινε σε τριτο.
PAOAND
Νεοφερμένος
Μαθηματικα κατευθυνσης 17,5
φυσική κατ 19,4
ΑΕΠΠ 19,7
ΑΟΔΕ 20
Βιολογια 19,8
Εκθεση 15,6
δυσκολα κρυβω την χαρα μου . Ίσως περασω και ηλεκτρολογους αλλα περναω σιγουρα μηχανολογους.
σκεφτείτε ότι μια χρονία σκεφτόμουν ότι τσιμα τσιμα θα πιασω τα 16.800 για πληροφορικη αθηνας
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Συγχαρητήριαα18816 cant believe it. υπολογιζα γυρω στο 18.
Μαθηματικα κατευθυνσης 17,5
φυσική κατ 19,4
ΑΕΠΠ 19,7
ΑΟΔΕ 20
Βιολογια 19,8
Εκθεση 15,6
δυσκολα κρυβω την χαρα μου . Ίσως περασω και ηλεκτρολογους αλλα περναω σιγουρα μηχανολογους.
σκεφτείτε ότι μια χρονία σκεφτόμουν ότι τσιμα τσιμα θα πιασω τα 16.800 για πληροφορικη αθηνας
Efi1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
1)Αρχαία:14,2
2)Iστορία:19
3)Λογοτεχνία:15,5
4)Λατινικά:16,8
5)Έκθεση:15,3
6)Βιολογία:18,4
-Γενικός βαθμός πρόσβασης: 17,07
https://www.youtube.com/watch?v=Sj_9CiNkkn4
Marianna.P
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ 19.60
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ 19.60
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ 15.60
ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ 15.30
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ 15.40
ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ 17.00
3o πεδίο 18.089
5ο πεδίο 18.275
Ελπίζω να ανταμείφτηκαν και εσάς οι κόποι σας προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενη! Κτηνιατρική σου έρχομαι
IasonasM
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαθ. Γεν: 20
Μαθ.Κατ: 20
Φυσ.Κατ: 20
Χημεία: 18.9
Βιολογία: 20
Στο 2ο/4ο : 19344
Στην έκθεση η διαφορά των πρώτων δύο ήταν 26! μονάδες. τελικά μέτρησε μόνο ο 1ος και ο 3ος
Guest 824270
Επισκέπτης
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος
Έκθεση: 15.3
Μαθ. Γεν: 20
Μαθ.Κατ: 20
Φυσ.Κατ: 20
Χημεία: 18.9
Βιολογία: 20
Στο 2ο/4ο : 19344
Στην έκθεση η διαφορά των πρώτων δύο ήταν 26! μονάδες. τελικά μέτρησε μόνο ο 1ος και ο 3ος
Ποια σχολη ειναι η πρωτη σου επιλογη;
IasonasM
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.