BionicNikos
Νεοφερμένος
Βιολογία Κατ/νσης 19,7
Μαθηματικά Κατ/σης 19,8
Έκθεση 15,6
Φυσική Κατ/σης 18,6
Χημεία Κατ/σης 19,6
Πεδίο 2ο κ' 4ο: 19,197
Πεδίο 3ο: 19,233
Πολύ ευχαριστημένος απ'τους βαθμούς μου! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του forum!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PeterTheGreat
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαθηματικά Γενικής: 20
Μαθηματικά Κατ.: 19.8
Έκθεση: 16.4
Φυσική Κατ.: 19.9
Χημεία Κατ.: 19.6
19.299 μόρια για τρίτο πεδίο! Ιατρική σου'ρχομαι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ και έχεις δίκιο.Φίλε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ και βέβαια ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τη φοβερή βαθμολογία σου!!!
ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ!!! Να πας εκεί που θέλεις πραγματικά!!! Εύχομαι το καλύτερο!!!
Εσύ τι σχολή θες;
orange crush
Δραστήριο μέλος
pol_94
Νεοφερμένος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Σε εμάς δεν παρατήρησα τέτοια φαινόμενα, οι περισσότεροι πήραν αυτό που τους άξιζε αλλά υπήρχαν και κάποιοι που απογοητεύτηκαν.ρε παιδια τι εχει γινει ολοι στο σχολειο μου και μετριοι μαθητες εβγαλαν πολλα μορια 18500+ πραγματικα δεν ξερω τι θα γινει με τις βασεις ......Οσο και αν δεν ηθελα να πιστεψω αυτα που εγραφαν καποιοι πριν την ανακοινωση τελικα εχουν δικιο.....
Τη σχολή that must not be named.Ευχαριστώ και έχεις δίκιο. Εσύ τι σχολή θες;
Ιατρική σου'ρχομαι!
Μάθημα Βαθμός 1ος 2ος 3ος
ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΗΜ. 17.10 86 85
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΗΜ. 20.00 100 100
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΗΜ. 19.60 98 98
ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΗΜ. 14.20 79 63 61
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΗΜ. 19.80 99 99
ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΗΜ. 19.60 98 98
Να πουμε ρε....δηλαδης να πουμε ρε το μπελα τους μεσα και ολο τους το σοι(φτου μου ειμαι και κοπελα )...να πουμε ρε πιτσιρικο μονταρισες καλα να πουμε ρε μη ψαρωνεις!
geodark
Νεοφερμένος
Έλα Βόλο και θα περάσεις πολυυυ καλάEΚΘΕΣΗ 17,9 (86 ο ένας,91 ο άλλος)
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ 18,8
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤ. 17,8
ΑΟΔΕ 19,4 (94 ο ένας,100 ο άλλος)
ΑΕΠΠ 15,4
ΦΥΣΙΚΗ 13,7 (63 ο ένας,74 ο άλλος,11 μονάδες!!)
Σύνολο 17.529 χωρίς το σχέδιο, Αρχιτεκτονική Βόλου σου'ρχομαι!!!
Συγχαρητήρια!!
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Έλα Βόλο και θα περάσεις πολυυυ καλά
Συγχαρητήρια!!
Ήδη Βόλο μένω καλά,ξέρω ότι όλοι λένε πως αν μείνεις στην πόλη σου δεν θα καταλάβεις φοιτητική ζωή, αλλά θα νοικιάσω ένα διαμερισματάκι και μια χαρά θα περάσω
Μπράβο σε όλους παιδιά. Τόσο καιρό εδώ μέσα βλέπαμε ο ένας τις προσπάθειες και τις αγωνίες του άλλου,και είναι πολύ ωραίο να βλέπεις ότι οι κόποι επιβραβεύονται. Ακόμα και να μην μείνατε τόσο ευχαριστημένοι, πιστεύω ότι πραγματικά προσπαθήσατε οπότε συγχαρητήρια!
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Και σε εμάς τα πήγαν αρκετά καλά. 3 βαθμοί όμως ήταν πάνω από 18. Κάτω από τη βάση ήταν λίγοι...ρε παιδια τι εχει γινει ολοι στο σχολειο μου και μετριοι μαθητες εβγαλαν πολλα μορια 18500+ πραγματικα δεν ξερω τι θα γινει με τις βασεις ......Οσο και αν δεν ηθελα να πιστεψω αυτα που εγραφαν καποιοι πριν την ανακοινωση τελικα εχουν δικιο.....
SteliosIoa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
Βιολογία Παιδείας 20
Βιολογία Κατ/νσης 19,7
Μαθηματικά Κατ/σης 19,8
Έκθεση 15,6
Φυσική Κατ/σης 18,6
Χημεία Κατ/σης 19,6
Πεδίο 2ο κ' 4ο: 19,197
Πεδίο 3ο: 19,233
Πολύ ευχαριστημένος απ'τους βαθμούς μου! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του forum!
Νίκο μου συγχαρητήρια!!!!!!!! Τα πήρες όλα κι έφυγες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
blackorgrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Έκθεση γράψανε καλά στα σχολεία σας;Γιατί εμάς 2 είχαν πάνω από 16(κοντά στο 16,5) άλλοι 2 ανάμεσα σε 15-16 και οι υπόλοιποι κάτω από 13
Σε εμάς τρία άτομα γράψαμε κάπου στο 18,οι υπόλοιποι αρκετά παρακάτω
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Έκθεση γράψανε καλά στα σχολεία σας;Γιατί εμάς 2 είχαν πάνω από 16(κοντά στο 16,5) άλλοι 2 ανάμεσα σε 15-16 και οι υπόλοιποι κάτω από 13
εμας υπαρχαν αρκετοι απο 16-17, καμποσα 17-18+ και κλασσικα οι αδιαβαστοι που χτυπησανε τη βαση και πιο κατω ακομη
blackorgrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
Α εντάξει τότε φταίει το σχολείο μου γιατί σε εμάς παιδιά που θέλαν ιατρικές και πολυτεχνεία παίζει να τα χάνουν λόγω έκθεσης επειδή γράψανε γύρω στο 12Σε εμάς τρία άτομα γράψαμε κάπου στο 18,οι υπόλοιποι αρκετά παρακάτω
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
Σε μας καμια 15αρια παιδιά πάνω από 16.5Έκθεση γράψανε καλά στα σχολεία σας;Γιατί εμάς 2 είχαν πάνω από 16(κοντά στο 16,5) άλλοι 2 ανάμεσα σε 15-16 και οι υπόλοιποι κάτω από 13
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.