SteliosIoa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βιολογια ο ενας νομιζω μου εβαλε 90κατι και ο αλλος 99.Του γαμω την μανα του αλλου αν το βλεπει το ποστ αυτο.
τι να πω και γω ! χημεια 1ος 92 2ος 81! και περσι παλι 10 μοναδες αποκλιση ειχα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φίλε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ και βέβαια ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τη φοβερή βαθμολογία σου!!!Jonas απλά απίστευτος υποκλίνομαι!!!
ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ!!! Να πας εκεί που θέλεις πραγματικά!!! Εύχομαι το καλύτερο!!!Με το που έμαθαν όλοι ότι έγραψα 19600 με έπρηξαν.Πολυτεχνείο θα δηλώσεις και συγκεκριμένα ΗΜΜΥ.Οταν τους είπα ότι θέλω λογιστική/χρηματοοικονομική με κοιτούσαν σαν να είμαι κανα βλαμμένο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
paoktsis9
Νεοφερμένος
buffon85
Δραστήριο μέλος
Teobak
Νεοφερμένος
ΥΓ: Τελικά στο ΑΕΠΠ το τρίτο θέμα το πιάσανε σωστό με πίνακες.
Τόσο χρήσιμο είναι το πτυχίο στην Ελλάδα του σήμερα.
Δύο ερωτήσεις: Έχετε δει, γνωρίζετε παιδιά που να έχουν δώσει 3η φορά πανελλήνιες? Και η ιδέα να πάει κάποιος στρατό και να πάρει άδεια για να δώσει πανελλήνιες πως σας φαίνεται?
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΕΘΕΞΗ, ΜΠΡΑΒΟ!!! ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!Αρχιτεκτονική Βόλου σου'ρχομαι!!!
blackorgrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι έχω δει να δίνει αλλά μόνο 1 το θεωρώ προσωπικά πολύ επίπονο αλλά είμαι υπέρ του να προσπαθείς να πετύχεις αυτό που θέλεις.Το δεύτερο το έκαναν 2-3 παιδιά φέτος που έγραφαν μαζί μου δεν είναι ασυνήθιστη πρακτική αλλά όσο νωρίτερα ξεμπερδεύεις από το στρατό τόσο καλύτεραΔύο ερωτήσεις: Έχετε δει, γνωρίζετε παιδιά που να έχουν δώσει 3η φορά πανελλήνιες? Και η ιδέα να πάει κάποιος στρατό και να πάρει άδεια για να δώσει πανελλήνιες πως σας φαίνεται?
Filippos14
Εκκολαπτόμενο μέλος
τι να πω και γω ! χημεια 1ος 92 2ος 81! και περσι παλι 10 μοναδες αποκλιση ειχα!
Πηγες για αναβαθμολογηση?
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος
8theo1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μόνο μία από τη θετική έγραψε εδώ 19.220
SteliosIoa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πηγες για αναβαθμολογηση?
στις 12 παει! :@
Συγγνώμη κιόλας, πατέρας σου είναι, αλλά - με όλο τον σεβασμό - η σημερινή μέρα δεν είναι γι' αυτόν, αλλά για σένα, για τη δική σου προσπάθεια και τα δικά σου συναισθήματα - κανενός άλλου (όσο κι αν μπορεί να το κάνει από αγάπη). Αν είσαι ΕΣΥ ευχαριστημένη, οι άλλοι περισσεύουν, απλά. Περνάς εκεί που ήθελες ΕΣΥ? Είσαι εσύ εντάξει με τον εαυτό σου? Τότε, ώρα για καλοκαίρι, μαγιό και παραλία. Σε όσους στραβώνουνε εκεί που δε θα 'πρεπε, ξιδάκι... Α, και βέβαια δεν απογοήτευσες κανέναν. Αυτά είναι όλα ψυχολογικές μανούβρες και μάθε να τις αναγνωρίζεις και να τις ξεπερνάς στο επιτόπου.Στο συνολο εβγαλα 17.717 μορια κι ο πατερας μου ειπε οτι ειναι λιγα. Περιττο να πω οτι εβαλα τα κλαματα.Οχι για τη βαθμολογια, εγω ειμαι αρκετα ικανοποιημενη, για το γεγονος ομως οτι ο πατερας μου ειναι παλι απογοητευμενος απο εμενα.
Filippos14
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μια χαρα πηγεςΣτο συνολο εβγαλα 17.717 μορια κι ο πατερας μου ειπε οτι ειναι λιγα. Περιττο να πω οτι εβαλα τα κλαματα.Οχι για τη βαθμολογια, εγω ειμαι αρκετα ικανοποιημενη, για το γεγονος ομως οτι ο πατερας μου ειναι παλι απογοητευμενος απο εμενα.
novemberrain
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα πήγες πάρα πολύ καλά! Μη στεναχωριέσαι για τίποτα, ιδίως αν είναι εσύ ευχαριστημένη με το τι έκανες! Εξάλλου ξέρεις ότι πάλεψες και πήγες για το καλύτερο... Τα υπόλοιπα τα κάλυψε ο JonasΣτο συνολο εβγαλα 17.717 μορια κι ο πατερας μου ειπε οτι ειναι λιγα. Περιττο να πω οτι εβαλα τα κλαματα. Οχι για τη βαθμολογια, εγω ειμαι αρκετα ικανοποιημενη, για το γεγονος ομως οτι ο πατερας μου ειναι παλι απογοητευμενος απο εμενα.
sophia<3
Εκκολαπτόμενο μέλος
φυσικη γεν 19.2
φυσικη κατ 19
μαθηματικα κατ 17.1
χημεια κατ 16.4
βιολογια κατ 19.5
))))
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Συγγνώμη κιόλας, πατέρας σου είναι, αλλά - με όλο τον σεβασμό - η σημερινή μέρα δεν είναι γι' αυτόν, αλλά για σένα, για τη δική σου προσπάθεια και τα δικά σου συναισθήματα - κανενός άλλου (όσο κι αν μπορεί να το κάνει από αγάπη). Αν είσαι ΕΣΥ ευχαριστημένη, οι άλλοι περισσεύουν, απλά. Περνάς εκεί που ήθελες ΕΣΥ? Είσαι εσύ εντάξει με τον εαυτό σου? Τότε, ώρα για καλοκαίρι, μαγιό και παραλία. Σε όσους στραβώνουνε εκεί που δε θα 'πρεπε, ξιδάκι... Α, και βέβαια δεν απογοήτευσες κανέναν. Αυτά είναι όλα ψυχολογικές μανούβρες και μάθε να τις αναγνωρίζεις και να τις ξεπερνάς στο επιτόπου.
Ευχαριστω πολυ, πιστευω οτι περναω αγγλικη φιλολογια (θα δουμε και στο ειδικο πως τα πηγω, αν κ πιστευω καλα) !
Εχεις δικιο! Παρεπιπτοντως, συγχαρητηρια για τα δικα σου αποτελεσματα!!!!!!!
Gate4
Επιφανές μέλος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Eγώ στη φυσική είχα 11 μονάδες διαφορά, 63 ο ένας, 74 ο άλλοςτι να πω και γω ! χημεια 1ος 92 2ος 81! και περσι παλι 10 μοναδες αποκλιση ειχα!
Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΕΘΕΞΗ, ΜΠΡΑΒΟ!!! ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
Μια φίλη μου έβγαλε 18.300 και η μητέρα της ήταν απογοητευμένη. Το σημαντικό είναι να περνάς εκεί που θεςΣτο συνολο εβγαλα 17.717 μορια κι ο πατερας μου ειπε οτι ειναι λιγα. Περιττο να πω οτι εβαλα τα κλαματα.Οχι για τη βαθμολογια, εγω ειμαι αρκετα ικανοποιημενη, για το γεγονος ομως οτι ο πατερας μου ειναι παλι απογοητευμενος απο εμενα.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ!!!Ευχαριστω πολυ, πιστευω οτι περναω αγγλικη φιλολογια (θα δουμε και στο ειδικο πως τα πηγω, αν κ πιστευω καλα) !
Εχεις δικιο! Παρεπιπτοντως, συγχαρητηρια για τα δικα σου αποτελεσματα!!!!!!!
Εύχομαι ΤΕΛΕΙΑ βαθμολογία στο ειδικό και καλό καλοκαίρι!!!
Κι οποιανού δεν τ' αρέσει να πάει να γράψει αυτός καλύτερα!!!
Ο ιατρός συστήνει Prozac τρις ημερησίως προ φαγητού στην περιπτωσάρα... Και συμφωνώ για το σημαντικό!!!Μια φίλη μου έβγαλε 18.300 και η μητέρα της ήταν απογοητευμένη. Το σημαντικό είναι να περνάς εκεί που θες
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.