cha0s
Περιβόητο μέλος
ποτέ δεν κατάλαβα γιατί αργούν!!! Το computer την κάνει τη δουλειά :@ :@ :@
Γιατί αυτοι που χειρίζονται το κομπιούτερ πανε διακοπές
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Christie17avril
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατί αυτοι που χειρίζονται το κομπιούτερ πανε διακοπές
... να κρατάει μια μέρα όλη η διαδικασία;; εντάξει ένα ECDL Advanced έχω... δεν έχει σχέση με αυτά.... Αλλά ένα φιλτράκι είναι... φαντάζομαι :/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
... να κρατάει μια μέρα όλη η διαδικασία;; εντάξει ένα ECDL Advanced έχω... δεν έχει σχέση με αυτά.... Αλλά ένα φιλτράκι είναι... φαντάζομαι :/
Απο πότε στο ecdl κάνουν Mysql?
Christie17avril
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απο πότε στο ecdl κάνουν Mysql?
δεν κάνουμε γι' αυτό κι είπα "από τα λίγα που ξέρω... δεν έχουν σχέση με αυτά" αλλά κάνουμε βάσεις δεδομένων. Και τα στοιχεία των μαθητών κι οι επιλογές τους είναι βάσεις δεδομένων!! Οπότε δεν διαφέρει και πολύ... Και το Mysql είναι πρόγραμμα που οργανώνει βάσεις δεδομένων!
cha0s
Περιβόητο μέλος
δεν κάνουμε γι' αυτό κι είπα "από τα λίγα που ξέρω... δεν έχουν σχέση με αυτά" αλλά κάνουμε βάσεις δεδομένων. Και τα στοιχεία των μαθητών κι οι επιλογές τους είναι βάσεις δεδομένων!! Οπότε δεν διαφέρει και πολύ... Και το Mysql είναι πρόγραμμα που οργανώνει βάσεις δεδομένων!
Μόνο που δεν έχουν καμία σχέση οι χαζοβάσεις του access με την mysql
Christie17avril
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μόνο που δεν έχουν καμία σχέση οι χαζοβάσεις του access με την mysql
είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι έχουν μεγάλη σχέση Πριν από κάθε ειδίκευση (access) υπάρχει κι ένα γενικό background που παίρνεις
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Είναι υποχρεωτικό να βάλω στο μηχανογραφικό διέυθυνση, ΤΚ, email και τηλέφωνα?
Κανείς?
greekgohan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αμα παει κατι στραβα ποιον να ειδοποιησουν?Πρεπει να βαλεις εκτος και αν δεν μενεις σε σπιτι,τοτε βαλε απλα την διευθυνση απο το παγκακι που κοιμασαιΚανείς?
_catalonia_
Δραστήριο μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Δεν εχω ιδεα να σου απαντησω,το μονο που εκανα ηταν να ανοιξω την σελιδα του μηχανογραφικο για να επιβεβαιωσω οτι εχω σωστο κωδικο και δεν εκανα καποιο λαθοςκαι μετα την εκλεισα!Παντως ισως γραφει κατι στις οδηγιες συμπληρωσης!
Δεν γράφει, τις διάβασα. Και εγώ αυτό έκανα απλά έφτασα μέχρι τα στοιχεία. Ξερω γω αν βάλω μόνο το μεηλ και το σταθερό πειράζει? Μια φίλη που μπήκε κανονικά στο μηχανογραφικό συμπλήρωσε μόνο το κινητό της και δεν της έβγαλε πρόβλημα το σύστημα...
BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κανείς?
Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα αν αφήσεις κενό π.χ το e-mail .
Τα υπόλοιπα ειναι καλό να τα βάλεις , έστω το τηλέφωνο.
Δε χάνεις τίποτα.
_catalonia_
Δραστήριο μέλος
Κοιτα,πιστευω ειναι καλυτερο να τα συμπληρωσεις ολα,απλα και μονο για τους τυπικους λογους,και κυριως για να μην αγχωθεις εσυ αργοτερα! Θυμαμαι περιπου στη μεση της χρονιας μας εδωσαν να συμπληρωσουμε ενα χαρτι με το μαθημα επιλογης και ειδικα μαθηματα που τυχον θα δωσουμε και σε εκεινο ειχαμε συμπληρωσει τηλεφωνο(σταθερο-κινητο) και διευθυνση,οποτε συμπληρωσε τα και στο μηχανογραφικο οπως τα ειχες συμπληρωσει και εκει και δεν νομιζω να εχεις καποιο προβλημα!Δεν γράφει, τις διάβασα. Και εγώ αυτό έκανα απλά έφτασα μέχρι τα στοιχεία. Ξερω γω αν βάλω μόνο το μεηλ και το σταθερό πειράζει? Μια φίλη που μπήκε κανονικά στο μηχανογραφικό συμπλήρωσε μόνο το κινητό της και δεν της έβγαλε πρόβλημα το σύστημα...
quintana
Εκκολαπτόμενο μέλος
μιλήστε τέκνα μου
Guest 712911
Επισκέπτης
Απάντηση της ΟΕΦΕ.Μετεγγραφές δεν υπάρχουν εδω και τρία χρόνια...Όπου περάσεις, εκεί θα σπουδάσεις...απλά υπάρχουν κάποιες επιπλέον θέσεις που δεν έχουν ακόμη επισημοποιηθεί για τις ειδικές κατηγορίες...
Christie17avril
Εκκολαπτόμενο μέλος
quintana
Εκκολαπτόμενο μέλος
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
κωδικους μπορεις να βγαλεις νομιζω οτι θες για 10 τα εκατο επρεπε να το δηλωνες νωριτερα νομιζω,ρωτα παντωςξαναρωταω , αμα θελω να κανω 10 τοις εκατο μπορω να παω σχολειο να βγαλω κωδικο ή εχει ληξει η διορια?
Dias
Επιφανές μέλος
Αν έψαχνες μερικές σελίδες πιο πριν θα διάβαζες:ξαναρωταω , αμα θελω να κανω 10 τοις εκατο μπορω να παω σχολειο να βγαλω κωδικο ή εχει ληξει η διορια?
https://www.minedu.gov.gr/grafeio-typ...6-13-2013.html
- Όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα λειτουργήσουν επιπλέον την Τρίτη 2-7-2013, την Παρασκευή 5-7-2013, την Τρίτη 9-7-2013 καθώς και την Παρασκευή 12-7-2013 με την παρουσία του Διευθυντή ή Υποδιευθυντή και του εντεταλμένου εκπαιδευτικού για το χειρισμό της ηλεκτρονικής εφαρμογής του μηχανογραφικού δελτίου.
Αυτές τις 4 ημέρες όσοι υποψήφιοι έχουν καθυστερήσει μπορούν να απευθύνονται στο Λύκειό τους είτε για υπαγωγή σε κάποια ειδική περίπτωση είτε για να αποκτήσουν password (αν δεν πρόλαβαν ή αν τον έχασαν).
whitedove
Νεοφερμένος
Dias
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.