akis95
Δραστήριο μέλος
Πόσα μόρια είχε και ποια σχολή έβαλε;
μαλλον λεει για τον εαυτο του
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911
Επισκέπτης
Πόσα μόρια είχε και ποια σχολή έβαλε;
Τόσο μεγάλη σημασία έχουν τα μόρια και οι "μουράτες σχολές"; Λογικά θα δήλωσε αυτό που θα του άρεσε. Αν δήλωσε δηλαδή φυσικό αντί για ιατρική έχει κάποια διαφορά;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Δίκαιο έχεις σε αυτό που λες. Η ξαδέρφη μου όταν έδινε έκανε την βλακεία να βάλει μόνο 3 σχολές και δεν πέρασε σε καμία από αυτές ενώ αν έβαζε και κάποιες άλλες που την ενδιέφεραν θα περνούσε. Αποτέλεσμα; Αναγκάστηκε να δώσει δεύτερη φοράΚαι εγώ γνωρίζω, αλλά ξέρω ότι μετά παραδέχτηκε ότι ήταν χαζομάρα εκ μέρους του (αν και πέρασε στην σχολή). Απλά είναι πολύ ριψοκίνδυνο.
paul95
Δραστήριο μέλος
Δίκαιο έχεις σε αυτό που λες. Η ξαδέρφη μου όταν έδινε έκανε την βλακεία να βάλει μόνο 3 σχολές και δεν πέρασε σε καμία από αυτές ενώ αν έβαζε και κάποιες άλλες που την ενδιέφεραν θα περνούσε. Αποτέλεσμα; Αναγκάστηκε να δώσει δεύτερη φορά
Αυτό λέω και εγώ. Ενώ φαινομενικά δεν ενθουσιάζομαι στην ιδέα της φαρμακευτικής, οδοντιατρικής, βιολογίας κλπ., αλλά και του εντελώς άσχετου με αυτές τις σχολές Πολυτεχνείου, θα προτιμούσα, σε περίπτωση που δεν πιάσω Ιατρική, να μπω εκεί παρά να περάσω το μαρτύριο του να ξαναδώσω.
Gate4
Επιφανές μέλος
Αν είδα καλά 19 και κάτι έγραψες οπότε περνάς ιατρική δεν έχεις θέμα. Απλά νταξ αν θες μπορείς να δηλώσεις αυτές τις σχολές του 3ου πεδίου που λες αν σε κάνει να νιώθεις ασφάλειαΑυτό λέω και εγώ. Ενώ φαινομενικά δεν ενθουσιάζομαι στην ιδέα της φαρμακευτικής, οδοντιατρικής, βιολογίας κλπ., αλλά και του εντελώς άσχετου με αυτές τις σχολές Πολυτεχνείου, θα προτιμούσα, σε περίπτωση που δεν πιάσω Ιατρική, να μπω εκεί παρά να περάσω το μαρτύριο του να ξαναδώσω.
paul95
Δραστήριο μέλος
Και γω ξέρω έναν. Δήλωσε μόνο ιατρική Λάρισας, αλλα είχε φύγει απο 19400. Παύλο, μη σκας. Κι εγώ πέντε θα βαλω.
Και πάλι, είναι ρίσκο. Ποτέ κανείς δεν ξέρει τι γίνεται. Βέβαια με 19400+ η Ιατρική Λάρισας είναι παραπάνω από σίγουρη.
Εσύ πώς τα πήγες;
Άσχετο, η εφαρμογή του μηχανογραφικού πότε ανοίγει;;;;
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαθηματικο Πατρας λετε να πεσει 3οο μορια?
Θα σου λεγα τώρα
Είναι πλέον δεδομένο οτι με τέτοια κάκιστη εικόνα σε μαθ.κατ. και φυσ.κατ. πέφτει παραπάνω.
Εσύ αν το θες αυτό το τμήμα,δήλωσέ το και μη κοιτάς τις βάσεις το 2012.
Vicky13
Δραστήριο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Θα σου λεγα τώρα
Είναι πλέον δεδομένο οτι με τέτοια κάκιστη εικόνα σε μαθ.κατ. και φυσ.κατ. πέφτει παραπάνω.
Εσύ αν το θες αυτό το τμήμα,δήλωσέ το και μη κοιτάς τις βάσεις το 2012.
Φέτος τα πήγαν καλύτερα στην φυσική κατ.
marina.
Νεοφερμένος
Δεν είναι απαραίτητο, εκτός κι αν δεν θυμάσαι τον ατομικό σου κωδικό ή έχεις κάποια άλλη απορία!Παιδιά για το μηχανογραφικό πρέπει να πάμε στο σχολείο ;
Vicky13
Δραστήριο μέλος
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
Καταρχην γραφε ελληνικα,κατα δευτερον απο τις βαθμολογιες στην τεχνολογικη λογικα την πιανειςΓεια σας παιδιά. Τελειωσα και εγώ φέτος το λύκειο και δη είμαι ευχαριστημένος από τα μόρια μου(17425). Εγώ στοχεύω να μπω ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών στην πάτρα(έχει 17600). Απέξω 175 μόρια αλλα ένας φίλος μου είπε επειδή όλη η αχαΐα έγραψε δη θα πέσει η βάση στις σχολες αυτής της πόλης...Τι πιστεύετε?
DrHouse
Διάσημο μέλος
Και πάλι, είναι ρίσκο. Ποτέ κανείς δεν ξέρει τι γίνεται. Βέβαια με 19400+ η Ιατρική Λάρισας είναι παραπάνω από σίγουρη.
Εσύ πώς τα πήγες;
Άσχετο, η εφαρμογή του μηχανογραφικού πότε ανοίγει;;;;
Μην τρεφεις αβασιμες ανησυχιες.Σκεψου λογικα.
Δίκαιο έχεις σε αυτό που λες. Η ξαδέρφη μου όταν έδινε έκανε την βλακεία να βάλει μόνο 3 σχολές και δεν πέρασε σε καμία από αυτές ενώ αν έβαζε και κάποιες άλλες που την ενδιέφεραν θα περνούσε. Αποτέλεσμα; Αναγκάστηκε να δώσει δεύτερη φορά
Ε ναι,αμα εβγαλε 10.000 και δηλωσε σχολες των 15.000 λογικο.Και 700 να δηλωνε δεν θα περνουσε.
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σας παιδιά. Τελειωσα και εγώ φέτος το λύκειο και δη είμαι ευχαριστημένος από τα μόρια μου(17425). Εγώ στοχεύω να μπω ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών στην πάτρα(έχει 17600). Απέξω 175 μόρια αλλα ένας φίλος μου είπε επειδή όλη η αχαΐα έγραψε δη θα πέσει η βάση στις σχολες αυτής της πόλης...Τι πιστεύετε?
Η σχολη που λες καταρχην δε λεγεται ετσι....Μαλλον εννοεις την ΗΜΤΥ(ηλεκτρολογων μηχανικων και τεχνολογιας υπολογιστων) που ομως ειναι ιδια με την ΗΜΜΥ.... Εγω δεν πιστευω να πεσει τοσο πολυ.....Αλλα εχεις ελπιδες
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
εχω μια απορια που ακομη δεν μου εχει λυθει..η αδερφη μου σπουδαζει στην κρητη(δευτεροετης) και ανηκω στην κατηγορια αδερφη που σπουδαζει.αν θελω να περασω αθηνα και οχι κρητη θα ισχυει η αντιστοιχη κατηγορια ή ισχυει μονο για την κρητη?
παντου ισχύει
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.