Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος
https://www.minedu.gov.gr/grafeio-ty...ain/deltia-typoy-main/9831-20-06-13-2013.htmlΠότε θα ξεκινήσει η συμπλήρωση του μηχανογραφικού??
Να και το μηχανογραφικο...Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://exams.minedu.gov.gr, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο και σε αποκλειστική προθεσμία που θα ανακοινωθεί.
https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2013/130621_MHX_D_GEL.pdf
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Misstzw3
Νεοφερμένος
Dias
Επιφανές μέλος
Αν στο λύκειό της δεν υπάρχει άλλος μαθητής με μεγαλύτερο βαθμό πρόσβασης, ΝΑΙ.να ρωτησω κατι ;; μια φιλη μου εχει ολα 20 στο απολυτηριο εκτος απο ενα 19 στα γραπτα.. και εχει βαθμο προσβασης 19.12 .. δηλαδη μπορει να παρει αυτο π λετε απο την eurobank?
Misstzw3
Νεοφερμένος
Αν στο λύκειό της δεν υπάρχει άλλος μαθητής με μεγαλύτερο βαθμό πρόσβασης, ΝΑΙ.
αααα την τυχερη ;P θα ζητησουμε και εμεις μεριδιο χαχαχααχ και δηλαδη θα την πουνε οι κα8ηγητες για αυτο το ποσο ή πρεπει να παει η ιδια στην eurobank?? ( sorry για τις πολλες ερωτησεις )
Dias
Επιφανές μέλος
Το σχολείο πρέπει να στέλνει τα στοιχεία στην τράπεζα. Γύρω στο Νοέμβριο χτυπάει το τηλέφωνο του σπιτιού σου. "Ο κύριος / η δεσποινίς Τάδε? Στην τάδε ημερομηνία να βρίσκεσθε στο τάδε μέρος για την παραλαβή του βραβείου σας". Ακολουθεί και επίσημη επιστολή με το ίδιο νόημα. Βάζεις τα καλά σου (λέμε τώρα) και πας. Εκεί συναντάς και άλλους φύτακλες σαν εσένα. Κάποιος βγάζει λόγο και βαριέσαι, αλλά μετά μοιράζουν διπλώματα και βιβλιάρια. Έχει και αναψυκτικά και γλυκά.αααα την τυχερη ;P θα ζητησουμε και εμεις μεριδιο χαχαχααχ και δηλαδη θα την πουνε οι κα8ηγητες για αυτο το ποσο ή πρεπει να παει η ιδια στην eurobank?? ( sorry για τις πολλες ερωτησεις )
Gate4
Επιφανές μέλος
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
οχι δηλωσε 1 που περνας στα σιγουρα για να εχεις το φοιτητικο πασο 100 τα εκατοΡε παιδιά μετά τις σχολές που θέλω να δηλώσω δεν με αρέσει τίποτα άλλο. Να δηλώσω έτσι διάφορες σχολές που δεν θέλω για να μην είναι το μηχανογραφικό με 6-7 σχολές;
maniavas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρε παιδιά μετά τις σχολές που θέλω να δηλώσω δεν με αρέσει τίποτα άλλο. Να δηλώσω έτσι διάφορες σχολές που δεν θέλω για να μην είναι το μηχανογραφικό με 6-7 σχολές;
6-7 σχόλες είναι αρκετές εκτός αν νιώθεις ανασφάλεια
Gate4
Επιφανές μέλος
Ωραία σκέψηοχι δηλωσε 1 που περνας στα σιγουρα για να εχεις το φοιτητικο πασο 100 τα εκατο
Δεν ξέρω με λένε να δηλώσω περισσότερες αλλά είδα όλες τις σχολές από 2ο, 3ο και 4ο πεδίο και αν εξαιρέσεις τις σχολές του 3ου πεδίου που θέλω να δηλώσω όλες οι άλλες δεν με αρέσουν6-7 σχόλες είναι αρκετές εκτός αν νιώθεις ανασφάλεια
Το σχολείο πρέπει να στέλνει τα στοιχεία στην τράπεζα. Γύρω στο Νοέμβριο χτυπάει το τηλέφωνο του σπιτιού σου. "Ο κύριος / η δεσποινίς Τάδε? Στην τάδε ημερομηνία να βρίσκεσθε στο τάδε μέρος για την παραλαβή του βραβείου σας". Ακολουθεί και επίσημη επιστολή με το ίδιο νόημα. Βάζεις τα καλά σου (λέμε τώρα) και πας. Εκεί συναντάς και άλλους φύτακλες σαν εσένα. Κάποιος βγάζει λόγο και βαριέσαι, αλλά μετά μοιράζουν διπλώματα και βιβλιάρια. Έχει και αναψυκτικά και γλυκά.
Πέθανα...
Δεν ξέρω με λένε να δηλώσω περισσότερες αλλά είδα όλες τις σχολές από 2ο, 3ο και 4ο πεδίο και αν εξαιρέσεις τις σχολές του 3ου πεδίου που θέλω να δηλώσω όλες οι άλλες δεν με αρέσουν
μη το κάνεις αυτό..μη δηλώσεις 74965412 σχολές γιατι μπορει να στερησεις απο αλλο παιδι τη σχολη του λογω μεγαλης ζητησης => αυξηση βασης..
υγ.Μεχρι ποτε ειναι η συμπληρωση των μηχανογραφικων;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Johnny15
Επιφανές μέλος
Κάποιος βγάζει λόγο και βαριέσαι, αλλά μετά μοιράζουν διπλώματα και βιβλιάρια. Έχει και αναψυκτικά και γλυκά.
Μιλάνε συνήθως: ένα στέλεχος της eurobank, ένας πολιτικός όπως δήμαρχος or something, ο μητροπολίτης (οπωσδήποτε), και ένας διευθυντής για κάθε περιφέρεια που βραβεύεται από ότι θυμάμαι.
Λένε πράγματα όπως μπράβο στα παιδιά, είναι το μέλλον του τόπου κλπ, αλλά στο τέλος αυτοί της eurobank δεν σε προσλαμβάνουν στην τράπεζα τους
Κάνετε και προετοιμασία πριν την απονομή για το πως θα πάρετε το βραβείο όταν φωνάζουν τα ονόματα xD
Πάντως οι βραβεύσεις δεν σημαίνουν τίποτα, σε εμάς είχαμε και ένα παιδί που πέρασε σε ΤΕΙ. Αλλά η νομική είναι στανταράκι, οι μισοί τουλάχιστον θα είναι σε νομική.
Zaraki
Δραστήριο μέλος
μη το κάνεις αυτό..μη δηλώσεις 74965412 σχολές γιατι μπορει να στερησεις απο αλλο παιδι τη σχολη του λογω μεγαλης ζητησης => αυξηση βασης..
Ο καθε υποψηφιος επηρεαζει τη βαση μονο της σχολης που περναει, οχι και ολων των υπολοιπων του μηχανογραφικου.
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
οχι δηλωσε 1 που περνας στα σιγουρα για να εχεις το φοιτητικο πασο 100 τα εκατο
Όχι ρε συ, δεν είναι έτσι... Με αυτό το τρόπο μπορεί να «φάει» την θέση εκείνου που θα ήθελε πραγματικά να περάσει εκεί...
Guest 712911
Επισκέπτης
Ρε παιδιά μετά τις σχολές που θέλω να δηλώσω δεν με αρέσει τίποτα άλλο. Να δηλώσω έτσι διάφορες σχολές που δεν θέλω για να μην είναι το μηχανογραφικό με 6-7 σχολές;
Μη το σκέφτεσαι καν! Βάλε και άλλες σχολές και ας μη σε νοιάζουν και τόσο.
Christie17avril
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όχι ρε συ, δεν είναι έτσι... Με αυτό το τρόπο μπορεί να «φάει» την θέση εκείνου που θα ήθελε πραγματικά να περάσει εκεί...
φαντάζομαι εφόσον θα είναι 10η π.χ. επιλογή θα είναι καμιά σχολή των 10.000 μορίων;; Ε χωρίς διάθεση ελιτισμού, αλλά αν δεν κατάφερε να την πιάσει ούτε αυτή μάλλον δεν θα το ήθελε και τόσο.
Gate4
Επιφανές μέλος
Και εγώ αυτό λέω αλλά δεν μπαίνω καν στον κόπο να σκεφτώ ποιες να βάλω. Η μία σχολή χειρότερη από την άλλη είναιΜη το σκέφτεσαι καν! Βάλε και άλλες σχολές και ας μη σε νοιάζουν και τόσο.
mirto.dr
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.