Just myself
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
greekgohan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μεσα στο δευτερο δεκαπενθημερο.Hiya!! Καμία ιδέα για το πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα??
υπαρχει κανενα link για να υπολογισω ''στο περιπου'' τον γενικο βαθμο προσβασης?
https://www.edu4u.gr/moria.aspx
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Christie17avril
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Μακάρι να βγουν γρήγορα..Μου πε χθες ο διευθυντής ότι μίλησε με κάποιον που του είπε ότι τα αποτελέσματα θα βγουν μάλλον στις 19.
Christie17avril
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μου πε χθες ο διευθυντής ότι μίλησε με κάποιον που του είπε ότι τα αποτελέσματα θα βγουν μάλλον στις 19.
Μακάρι να βγουν γρήγορα..
Μακάρι!! Δεν αντέχουμε άλλο! Το edu4u έχει πάρει φωτιά!
Gate4
Επιφανές μέλος
Εμένα με έχει φάει η περιέργεια πάντωςΜακάρι!! Δεν αντέχουμε άλλο! Το edu4u έχει πάρει φωτιά!
Misstzw3
Νεοφερμένος
Dias
Επιφανές μέλος
Υπάρχει ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΡΙΩΝ του ischool (κλικ)υπαρχει κανενα link για να υπολογισω ''στο περιπου'' τον γενικο βαθμο προσβασης?
Γιατί λες στο κορίτσι να ξενητευτεί?
Misstzw3
Νεοφερμένος
Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος
Pinelopi123456
Νεοφερμένος
δεν υπάρχουν μεταγγραφές
τι εννοεις δεν υπαρχουν μεταγγραφες?η ξαδερφη της κολλητης μου εχει προβλημα υγειας και της ειπαν οτι αν περασει στη σχολη που θελει μακρια απο τον τοπο κατοικιας της θα μπει στην ιδια σχολη του τοπου ομως διαμονης της με μεταγγραφη......
Guest 712911
Επισκέπτης
τι εννοεις δεν υπαρχουν μεταγγραφες?η ξαδερφη της κολλητης μου εχει προβλημα υγειας και της ειπαν οτι αν περασει στη σχολη που θελει μακρια απο τον τοπο κατοικιας της θα μπει στην ιδια σχολη του τοπου ομως διαμονης της με μεταγγραφη......
Ναι... βλακείες!
Για ορισμένα θέματα υγείας υπάρχουν τα "κοινωνικά κριτήρια".
Dias
Επιφανές μέλος
Ναι, αυτές οι μεταγραφές υπάρχουν, αφορούν όμως ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ προβλήματα υγείας. Καλύτερα στο Πάνω Κατσακλάρι παρά να έχεις τέτοια θέματα. Να αναφέρω? Νεφροπαθής που χρειάζεται κάθε δύο μέρες αιμοκάθαρση, καρκινοπαθής που υποβάλεται σε ακτινοβολίες και χημειοθεραπείες, παραπληγικός, σκλήρηνση κατά πλάκας και άλλα που κανένας δεν θα ήθελε. Βέβαια, στην Ελλάδα ζούμε, ο νόμος έχει χρησιμοποιηθεί και από άτομα που είχαν ψευδείς ή πλαστές ιατρικές γνωματεύσεις. Μάλιστα, αν θυμάμαι καλά, έχει βγει στη φόρα τέτοια περίπτωση παιδιού πρώην υπουργού...τι εννοεις δεν υπαρχουν μεταγγραφες?η ξαδερφη της κολλητης μου εχει προβλημα υγειας και της ειπαν οτι αν περασει στη σχολη που θελει μακρια απο τον τοπο κατοικιας της θα μπει στην ιδια σχολη του τοπου ομως διαμονης της με μεταγγραφη......
greekgohan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νομιζω 17:00 αρχιζουν.Ρε παιδιά, επαναληπτικές έκθεση τι έβαλαν;
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι, αυτές οι μεταγραφές υπάρχουν, αφορούν όμως ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ προβλήματα υγείας. Καλύτερα στο Πάνω Κατσακλάρι παρά να έχεις τέτοια θέματα. Να αναφέρω? Νεφροπαθής που χρειάζεται κάθε δύο μέρες αιμοκάθαρση, καρκινοπαθής που υποβάλεται σε ακτινοβολίες και χημειοθεραπείες, παραπληγικός, σκλήρηνση κατά πλάκας και άλλα που κανένας δεν θα ήθελε. Βέβαια, στην Ελλάδα ζούμε, ο νόμος έχει χρησιμοποιηθεί και από άτομα που είχαν ψευδείς ή πλαστές ιατρικές γνωματεύσεις. Μάλιστα, αν θυμάμαι καλά, έχει βγει στη φόρα τέτοια περίπτωση παιδιού πρώην υπουργού...
Οι μεταγραφες για τις περιπτωσεις που ανεφερες ισχυουν προφανως και για τα παιδια που θα κανουν μηχανογραφικο με το 5% ετσι??
Dias
Επιφανές μέλος
Νομίζω ναι. Όμως (αν δεν κάνω λάθος) ορισμένες μόνον περιπτώσεις του 5% δικαιούνται και μεταγραφή.Οι μεταγραφες για τις περιπτωσεις που ανεφερες ισχυουν προφανως και για τα παιδια που θα κανουν μηχανογραφικο με το 5% ετσι??
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.propylaia.gr/?option=com_facileforms&Itemid=48 εγω απο δω υπολογιζω
Έχει βαρεθεί να βλέπει αυτός ο υπολογιστής μορίων.
artemaki
Διάσημο μέλος
Γενικοτερα:
20 ΙΟΥΝΗ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΕΤΑ.
BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.