Σκάρλετ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δρ. Σπίτης
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε 20-30 μέρες...ημερομηνία δεν γνωρίζουμε ακόμη.Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα;; Προτρέχω λίγο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
ειδικα μαθηματα!
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Δεν πειράζει θα το ξεπεράσω σε 2-3 μέρες. Μετά θα περιμένω βαθμούς και αν χάσω την επιλογή μου τότε δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Καλή συνέχεια παιδιά.
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
εελα!πολλοι εχουν χασει απο αλλου,(λεμε!ποτε δεν ξερεις ποσο καλα ή ασχημα εχουν γραψει οι υπολοιποι)μην σκας, ανθρωπος εισαι και ειναι λογικο αυτο που εκανες,με τοση πιεση χρονου!Έλεγα να είμαι χαρούμενος σήμερα αλλά μετά απο αυτό που έκανα μόνο αυτό δεν γίνεται να είμαι. Όσοι θέλουν να καταλαβαίνουν εδώ.
Δεν πειράζει θα το ξεπεράσω σε 2-3 μέρες. Μετά θα περιμένω βαθμούς και αν χάσω την επιλογή μου τότε δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Καλή συνέχεια παιδιά.
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
Θάνατος στα πολλαπλής!
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Και αυτά είναι θάνατος έτσι. 1 μονάδα στα 20 ένα σκατούλι πολλαπλής.
theodwra.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαθητης 1995
Νεοφερμένος
Υ.Γ.ειμαι και εγω ενας απο αυτους που δεν εγραψαν..
Eliminated
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έλεγα να είμαι χαρούμενος σήμερα αλλά μετά απο αυτό που έκανα μόνο αυτό δεν γίνεται να είμαι. Όσοι θέλουν να καταλάβουν εδώ.
πω...
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό που με καίει είναι ότι αν δεν το άλλαζα θα έχανα 5 αντί για 10. Δηλαδή...
Και αυτά είναι θάνατος έτσι. 1 μονάδα στα 20 ένα σκατούλι πολλαπλής.
Πιστεύω πως η μεγάλη βλακεία είναι οτι πάνε να τα δυσκολέψουν,αλλα με ''άγριο'' τρόπο.
Κατσε ρε μαν,βαλε δύσκολα,αλλά βάλε περισσότερα και το καθενα να πιάνει 2-3 μόρια,έτσι για το καλό.
Επειδή μπορώ να φανταστώ πώς είσαι τώρα,θες να γυρίσεις το χρόνο πίσω,σου εύχομαι να πάρεις τους βαθμούς και να αντιληφθεις οτι τελικά δε θα σου κοστίσει πολύ.
Να πάρεις και τη χαρά που στερήθηκες σήμερα για τα troll πολλαπλής
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Πιστεύω πως η μεγάλη βλακεία είναι οτι πάνε να τα δυσκολέψουν,αλλα με ''άγριο'' τρόπο.
Κατσε ρε μαν,βαλε δύσκολα,αλλά βάλε περισσότερα και το καθενα να πιάνει 2-3 μόρια,έτσι για το καλό.
Επειδή μπορώ να φανταστώ πώς είσαι τώρα,θες να γυρίσεις το χρόνο πίσω,σου εύχομαι να πάρεις τους βαθμούς και να αντιληφθεις οτι τελικά δε θα σου κοστίσει πολύ.
Να πάρεις και τη χαρά που στερήθηκες σήμερα για τα troll πολλαπλής
Μακάρι.
HonoreDeBalzac
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μια ακόμα χρονιά με θέματα που απευθύνονται σε παιδιά θαύματα και όχι μόνο..
Μια ακόμη χρονιά που πάλι φτάσαμε σε σημείο να πούμε ''κάθε πέρσι και καλύτερα! ''
Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλό καλοκαίρι και καλά αποτελέσματα!
Misstzw3
Νεοφερμένος
το reddidisti το χανεις
οσο για την αναφορικη, παιζεται (αν και το "προσδιοριστικη" δε δηλωνει απαραιτητα επιθετικο προσδιορισμο)
μαλλον χανεις και τα 2
πω..
alexalchemist
Εκκολαπτόμενο μέλος
Itach1
Διάσημο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Γέμισε το κέντρο με "μικρά" νιαμού, μάλλον τελειώσατε!! Καλό καλοκαιράκι και καλά αποτελέσματα λοιπόν.
τι είναι το "μικρό" νιαμού; ααα...κατάλαβα χαχαχ
εμμ σαν τα δροσερά μπουμπούκια..Liako
καλά αποτελέσματα παιδιά!!
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά αποτελέσματα να έχουμε όλοι...!
Guest 845212
Επισκέπτης
Μακαρι να μπειτε ολοι στις σχολες που θελετε
Δυστυχως η ευχη που ειχα κανει πριν τις πανελληνιες (να πεσουν θεματα που ολοι μας να μπορουμε να απαντησουμε) δεν επιασε καθως αυτοι οι γελιοι βαλανε θεματα απαραδεκτα που δεν μπορεσαν να τα λυσουν σε πολλες περιπτωσεις και μαθητες που ειχαν ''καει'' ολη την χρονια. Προσωπικα εγω πιστευω οτι καλα τα πηγα. Βεβαια ποτε δεν ξερεις... Αναμενουμε τα αποτελεσματα.
Παντως νομιζω θα πεσουν οι βασεις γιατι εκτος απο την βιολογια γενικης (τι να πουν και αυτοι που δινανε μαθηματικα) ολα τα αλλα ηταν ανεβασμενης δυσκολιας.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.