Misstzw3
Νεοφερμένος
Άντε κ το τελευταίο μάθημα!!!! Άντε να τελειώνουμε κ να περάσουμε εκεί που θέλουμε!!!!! Το αίσθημα που βγαίνεις από το τελευταίο μάθημα κ συνειδητοποιείς: "δηλαδή συγνώμη, εγώ τώρα πάω σπίτι κ δεν έχω διάβασμα????" είναι απερίγραπτο!!! Πάμε γερά παιδιά!!!!
εγω δυστυχως εχω και αγγλικα.. αρα αλλεσ 15 ημερες διαβασμα :/ ΠΩ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Bob Dylan
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω δυστυχως εχω και αγγλικα.. αρα αλλεσ 15 ημερες διαβασμα :/ ΠΩ
Me too!!!!
ΔημήτρηςΠ95
Εκκολαπτόμενο μέλος
γιατι λενε οτι αν πεθανει συμμαθητης σου παιρνεις επιπλεον μορια?
τα μορια δηλαδη μας νοιαζουν ? δεν ειναι οδυνηρο το να πεθαινει ενα νεο παιδι?πως μπορουν να σκεφτονται τα μορια καποιοι?
έχει σκοτωθει συμμαθητής μου και αν σκεφτόμασταν τα μόρια δεν θα ήμασταν άνθρωποι !!
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
Cool story το αρθρο btw (μια χαρα το εγραψα τι το διορθωνω ) για αυτα που λεει η ιστοσελιδα περι των γραπτων !
χαχαχα δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι καλυτερες οι επιδοσεις φετος,αλλα τελος παντων...
(δεν θυμαμαι ποιο εστειλα:Ρ) ααν αναφερεσαι στο δικο μου:$
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαλλον το δικο σου πρεπει να ηταν αλλα δεν νομιζω να το εγραψες εσυ xDχαχαχα δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι καλυτερες οι επιδοσεις φετος,αλλα τελος παντων...
(δεν θυμαμαι ποιο εστειλα:Ρ) ααν αναφερεσαι στο δικο μου:$
Jok19
Νεοφερμένος
ο καθένας γράφει το μακρύ
και
το κοντό
του
"εύκολα" τα θέματα, οι μισοί διαγωνιζόμενοι και πάνω δεν έχουν γράψει καλά αλλά υπάρχουν ακόμη κάποιοι εδώ μέσα που επιμένουν ότι οι βάσεις θα ανέβουν...σε λίγο θα μας πουν ότι θα είναι και οι μοναδικοί που θα περάσουν... ήμαρτον δηλαδή
και αυτή η λέξη "αποτυχία" σαν βρισιά ακούγεται
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
Misstzw3
Νεοφερμένος
Me too!!!!
αγγλικη φιλολογια θες ή κατι αλλο;;
_catalonia_
Δραστήριο μέλος
Και εγω δινω αγγλικα! Στην αρχη της χρονιας ηθελα αγγλικη φιλολογια..τωρα νομιζω πως αλλαξα γνωμη και προτιμω την ελληνικη!αγγλικη φιλολογια θες ή κατι αλλο;;
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχα υποκλοπη! πνευματικα δικαιωματα!!Μαλλον το δικο σου πρεπει να ηταν αλλα δεν νομιζω να το εγραψες εσυ xD
alex2395
Δραστήριο μέλος
τιποτα προβλεψεις για χημεια?
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
παλουκια...χαχα οχι απλως να μην μας παιρνει απο κατω που πιθανον να μην εχουμε παει καλα στα υπολοιπα και ακριβως επειδη ειναι το τελευταιο μαθημα, να τα δωσουμε ΟΛΑ!!παιδια αντε ακομα ενα μαθημα!
τιποτα προβλεψεις για χημεια?
Gate4
Επιφανές μέλος
Εμένα δεν με σώζει τώρα η χημεία αλλά πιστεύω θα γράψω πολύ καλάπαλουκια...χαχα οχι απλως να μην μας παιρνει απο κατω που πιθανον να μην εχουμε παει καλα στα υπολοιπα και ακριβως επειδη ειναι το τελευταιο μαθημα, να τα δωσουμε ΟΛΑ!!
ΔημήτρηςΠ95
Εκκολαπτόμενο μέλος
alex2395
Δραστήριο μέλος
παλουκια...χαχα οχι απλως να μην μας παιρνει απο κατω που πιθανον να μην εχουμε παει καλα στα υπολοιπα και ακριβως επειδη ειναι το τελευταιο μαθημα, να τα δωσουμε ΟΛΑ!!
καποιος μιλησε για αποτυχια
Παιδια μην αφηνετε τις πανελληνιες να σας ορισουν.Κυριως μην ξεσπατε το αγχος σας στον περιγυρο σας.Αν πραγματικα δεν περασετε εκει που θελετε υπαρχουν και αλλου ευκαιριες.Εγω προσωπικα αν περασω εδω παλι εξωτερικο θα παω(προσωπικοι λογοι).
Μην αφηνετε λοιπον το ονειρο σας να σας ξεφυγει διοτι να ειστε σιγουροι οτι αν σε 10 χρονια βρεθειτε σε ενα κυνηγι δουλειας για ενα επαγγελμα που δεν σας αρμοζει/αρεσει τοτε θα ειναι δυσκολο να ξαναξεκινησετε.Εγω ιατρικη γουσταρω και ιατρικη θα περασω.Αυτοι που συμβιβαζονται με εναλλακτικες σιγουρα δεν θα ειναι καλοι επαγγελματιες αλλα πολυ σημαντικοτερα δεν θα ειναι ευτυχισμενοι
Θυμηθηκα τωρα κατι που ειχα ακουσει:
Εκεινος απαντησε οτι θελει να γινει ευτυχισμενος.Ο δασκαλος του ειπε οτι δεν καταλαβαινει την ερωτηση.Εκεινος του ειπε οτι δεν καταλαβαινει τη ζωη
Μετα απο αυτα τα συγκινιτικα πραγματα ελπιζω να σας εδωσα λιγο αισιοδοξια αλλα και κινητρο.
Καλη επιτυχια και κυριως ΚΑΛΗ ΖΩΗ!!!!!!
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος
Να προσθεσω...ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!καποιος μιλησε για αποτυχια
Παιδια μην αφηνετε τις πανελληνιες να σας ορισουν.Κυριως μην ξεσπατε το αγχος σας στον περιγυρο σας.Αν πραγματικα δεν περασετε εκει που θελετε υπαρχουν και αλλου ευκαιριες.Εγω προσωπικα αν περασω εδω παλι εξωτερικο θα παω(προσωπικοι λογοι).
Μην αφηνετε λοιπον το ονειρο σας να σας ξεφυγει διοτι να ειστε σιγουροι οτι αν σε 10 χρονια βρεθειτε σε ενα κυνηγι δουλειας για ενα επαγγελμα που δεν σας αρμοζει/αρεσει τοτε θα ειναι δυσκολο να ξαναξεκινησετε.Εγω ιατρικη γουσταρω και ιατρικη θα περασω.Αυτοι που συμβιβαζονται με εναλλακτικες σιγουρα δεν θα ειναι καλοι επαγγελματιες αλλα πολυ σημαντικοτερα δεν θα ειναι ευτυχισμενοι
Θυμηθηκα τωρα κατι που ειχα ακουσει:
Μια φορα δοθηκε στον Τζον Λεννον εργασια(στο σχολειο) να γραψει τι θελει να γινει οταν μεγαλωσει
Εκεινος απαντησε οτι θελει να γινει ευτυχισμενος.Ο δασκαλος του ειπε οτι δεν καταλαβαινει την ερωτηση.Εκεινος του ειπε οτι δεν καταλαβαινει τη ζωη
Μετα απο αυτα τα συγκινιτικα πραγματα ελπιζω να σας εδωσα λιγο αισιοδοξια αλλα και κινητρο.
Καλη επιτυχια και κυριως ΚΑΛΗ ΖΩΗ!!!!!!
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
Εντάξει το βρηκα!
alex2395
Δραστήριο μέλος
Να προσθεσω...ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!
παντα...
Ειδικα αφου μερικοι την παραμελουν με τις εξετασεις
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.