jj!
Τιμώμενο Μέλος
Χωρίς παρεξήγηση, λέω όσα είπε. Δεν τα βγάζω από το κεφάλι μουΧωρίς παρεξήγηση, αλλά άλλο βαθμό δυσκολίας έχουν τα θέματα του 2004 και άλλο του 2013!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
steffie__se
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος
Ο αδερφός μου (μανιακός με τη φυσική), που έδωσε το 2004, είπε ότι τα θέματα ήταν βατά και εύκολα για τους καλά προετοιμασμένους. Μάλιστα, δήλωσε ότι ο ίδιος θα έγραφε 20. Έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέγονται, φυσικά, αλλά οκ
(Είχε πάρει 19.4, or something, όταν έδινε)
Αλήθεια λέει, εμένα η παρουσίαση με ένοιαζε, τα είδα πρώτα μια πρώτη ματιά και φάνηκαν νορμαλ.
Δυστυχώς το 100 μου ξέφυγε, αλλά πάλι καλά τα πήγα.
Gate4
Επιφανές μέλος
εγω το εβαλα ηταν????????Το έβαλα εγώ..αλλά ήμουν σε δίλημμα..στην τελική το άφησα..
Johnny15
Επιφανές μέλος
Ο φίλος μου που έδινε δεύτερη φορά είπε ότι τα θέματα ήταν πιο λογικά και λιγότερο περίεργα, αλλά απαιτητικά. (έγραψε πολύ καλύτερο βαθμό σε σχέση με πέρυσι).
Στο newsit γράφουν απαιτητικά αλλά βατά θέματα.
Ο Dias, είπε ότι δεν του άρεσαν, και η άποψη του μετράει στην φυσική. Θα ήθελα όμως αν μπορεί να κάνει σύγκριση των θεμάτων και των ερωτήσεων ένα προς ένα με αυτά της περσινής χρονιάς. Δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο νόημα αυτό, απλά θα ήθελα να δω πως συμπέραινε ότι δεν ήταν καλά σε σχέση με άλλες χρονιές.
έλπις20
Εκκολαπτόμενο μέλος
εχει ζαχαρωδη διαβητη και δεν εμφανιζεται αυτη δεν γραφει?η γραφει αλλου?3ερεις κανεις τι γινεται μ αυτους?
deppymall
Νεοφερμένος
ειμαι θεωρητικη κατευθυνση και στα μαθηματικα γενικης δεν εγραψα καλα,δεν μπορω να δηλωσω σχολες απο το 5ο πεδιο????
Itach1
Διάσημο μέλος
παιδια θελω να ρωτησω κατι..
ειμαι θεωρητικη κατευθυνση και στα μαθηματικα γενικης δεν εγραψα καλα,δεν μπορω να δηλωσω σχολες απο το 5ο πεδιο????
μπορεις
vHSdis
Νεοφερμένος
ρε παιδια ειχαμε σημερα μια συζητηση με κατι παιδια λογω μιας συμμαθητριας μας
εχει ζαχαρωδη διαβητη και δεν εμφανιζεται αυτη δεν γραφει?η γραφει αλλου?3ερεις κανεις τι γινεται μ αυτους?
ρε παιδια ειχαμε σημερα μια συζητηση με κατι παιδια λογω μιας συμμαθητριας μας
Δινουν ενδοσχολικες.Και με το βαθμο απο κει περνουν σε σχολες.
έλπις20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δινουν ενδοσχολικες.Και με το βαθμο απο κει περνουν σε σχολες.
αα γιατι ακουσα κατι τρελα οτι δεν δινουν καν ε3ετασεις και μετα διαλεγουν οποια σχολη γουσταρουν
gregory nub
Διάσημο μέλος
Δεν είναι περιέργη, απλά είναι κωλοεξέταση η βιο κατ.Τι άλλο θα ακούσω εδώ μέσα γαμώ το κέρατο μου δηλαδή. Και με λέτε τόσο καιρό περίεργη για τη βιολογία και το σημερινό αίσχος το λένε βατό. Έλεος.
ΔημήτρηςΠ95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
1) Σε ευχαριστώ που θεωρείς ότι η άποψή μου μετράει στη Φυσική.Ο Dias, είπε ότι δεν του άρεσαν, και η άποψη του μετράει στην φυσική. Θα ήθελα όμως αν μπορεί να κάνει σύγκριση των θεμάτων και των ερωτήσεων ένα προς ένα με αυτά της περσινής χρονιάς. Δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο νόημα αυτό, απλά θα ήθελα να δω πως συμπέραινε ότι δεν ήταν καλά σε σχέση με άλλες χρονιές.
2) Να τι έγραψα για τα σημερινά θέματα: https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=3800188&postcount=212
3) Δεν έκανα απολύτως καμία σύγκριση με τα θέματα άλλης χρονιάς. Όπως κι εσύ γράφεις, δεν έχει νόημα κάτι τέτοιο.
4) Υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά το πώς βλέπει τα θέματα αυτός που εξετάζεται και αυτός που τα βλέπει από απόσταση. Καλό είναι εμείς οι "παλιοί" και οι "βετεράνοι" να θυμηθούμε τα δικά μας. Π.χ. https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=3111443&postcount=894 και να μην το "παίζουμε" στα "μικρά": https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=3117854&postcount=6400
5) Να εξηγήσω γιατί "δεν μου άρεσαν τα θέματα": Για μένα (και φαντάζομαι και για πολλούς άλλους) ο σκοπός των εξετάσεων είναι να κατατάξει τους υποψηφίους σε μια σειρά επιλογής για την εισαγωγή τους στις ανώτατες σχολές. Δεν ισχυρίζομαι ότι το σύστημα είναι τέλειο, όμως μπορεί να ελέγξει το πόσο δούλεψε ένας μαθητής και αν μπορεί να σκέφτεται. Φέτος (και όχι μόνο φέτος) τα θέματα της Φυσικής δεν ήταν (κατά τη γνώμη μου) τα κατάλληλα για το σκοπό αυτό. Πιστεύω (και όχι χωρίς στοιχεία) ότι ένας λόγος είναι ότι στην επιλογή των θεμάτων τον πιο ισχυρό λόγο έχουν οι πανεπιστημιακοί και οι σύμβουλοι οι οποίοι τις πιο πολλές φορές δεν έχουν ιδέα ποιες είναι οι γνώσεις, οι δυνατότητες και η ψυχολογία των μαθητών της Γ λυκείου. Οι πανεπιστημιακοί (σίγουρα το ξέρεις πολύ καλά) ζούνε στον κόσμο τους και οι σύμβουλοι δεν έχουν μπει σε τάξη την τελευταία εικοσαετία. Και τα φετεινά και τα περσινά (και όχι μόνο) θέματα της Φυσικής, ίσως ήταν κατάλληλα για κάποιο διαγωνισμό ταλέντων Φυσικής, αλλά όχι για πανελλήνιες εξετάσεις. Αυτό κυρίως ισχύει για το Δ, καθώς δεν βρίσκω λογικό να περιμένουν από το μαθητή που δεν έχει δει εργαστήριο, να φαντασθεί ότι το έξω γυρίζει αλλά όχι και το μέσα. Δεν ζούμε σε έναν κόσμο χωρίς τριβές, οπότε κάτι τέτοιο θα χρειαζόταν μια νοητική αφαίρεση έξω από την εμπειρία. Προφανώς είναι λάθος να συγκρίνεις σήμερα τους υποψηφίους με μένα ή εσένα που έχουμε στις σχολές μας αποκτήσει εμπειρίες και γνώσεις άλλου επιπέδου. Επίσης, θα το ξαναγράψω, δεν μπορεί ο σκοπός των "εύκολων" ερωτημάτων να είναι να μπερδέψει και να παγιδέψει το μαθητή.
6) Κι εσύ κι εγώ με φόβο, πάθος και άγχος "πήγαμε" στις πανελλήνιες. Θα μας άρεσε τότε να βγαίνανε οι "ξερόλες" και να μας τη λέγανε "Έλα ρε μαλάκα, πανεύκολα ήτανε" ?
Johnny15
Επιφανές μέλος
~julia~
Εκκολαπτόμενο μέλος
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
Η αλήθεια ειναι ότι ότι δεν κάνεις επανάληψη θα μπει :ΡΕρώτηση από τα κόμματα στην ιστορία και 1ο κεφάλαιο τι λέτε να πέσει; Ναι ξέρω μετά από ποσά είδαν τα ματάκια μας τί ρωτάς τώρα.. Απλά με τα κόμματα δεν έχω κάνει επανάληψη και θέλω γνώμες :-) ευχαριστώ
Πέρυσι δεν ειχα κάνει επανάληψη τη τελευταια μέρα 5,6 Ηθικα κι επεσαν,δεν έκανα Καβάφη,δεν έκανα το κείμενο στα Λατινικά,δεν έκανα τη Τέχνη! χαχα!
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Προσωπικά έχω ακούσει ότι το 2ο παίζει πάρα πολύ φέτος για αυτό καλύτερα να μην το αφήσεις αδιάβαστο. Πιστεύω κυρίως προγραμματισμό-οργάνωση-κίνημα ανθρ.σχέσεων. Ενα από τα 3 ίσως μπεί. Ετσι μου είπαν δηλαδή κάτι φίλοι που πάνε φροντιστήριο.δεν ξέρω για τους υπόλοιπους Τεχνολογικούς πάντως αν την Παρασκευή δω θέμα από 2ο θα τρελαθώ P (δεν μαθαίνεται το πούστικο)
ΔημήτρηςΠ95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Προσωπικά έχω ακούσει ότι το 2ο παίζει πάρα πολύ φέτος για αυτό καλύτερα να μην το αφήσεις αδιάβαστο. Πιστεύω κυρίως προγραμματισμό-οργάνωση-κίνημα ανθρ.σχέσεων. Ενα από τα 3 ίσως μπεί. Ετσι μου είπαν δηλαδή κάτι φίλοι που πάνε φροντιστήριο.
ρεεε προγραμματισμός έπεσε το 2011 (δεν νομίζω να ξαναπέσει) αυτά που μπήκαν ο.ε.φ.ε θα τα διαβάζεις ??
πάντως αν πέσει fayol,gantt,weber,taylor θα σκοτωθώ !
alex2395
Δραστήριο μέλος
το 3ο ηταν τραβηγμενο για 3ο θεμα
αυτα εχω να πω καλα αποτελεσματα!!!!
τι λετε για βιολογια?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.