~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

εγγυημένο!!!πήγαινε στον μεταφραστή και αλήθεια θα στο βγάλει... εμένα με άκουγε όλη η γειτονιά πριν απ'τα γέλια

(στην αρχή νόμισα ότι ήταν φέικ η εικόνα xD,μέχρι που το είδα στ'αλήθεια...χαχαχαχα )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

Εγώ πάντως αύριο θα διαβάσω φυσική..Οκ μαθηματικά γενικής τώρα.
Ή που θα πατώσω ή που θα τα πάω μια χαρά και θα έχει δίκιο ο καθηγητής μου που με λέει γκρινιάρα.
Σκοπεύετε να αφιερώσετε το σ/κ αποκλειστικά στο μάθημα επιλογής? Εγώ σκέφτομαι να κοιτάξω λίγο βιολογία σήμερα και αύριο το βραδάκι...![]()

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα όντωςεγγυημένο!!!πήγαινε στον μεταφραστή και αλήθεια θα στο βγάλει... εμένα με άκουγε όλη η γειτονιά πριν απ'τα γέλια
(στην αρχή νόμισα ότι ήταν φέικ η εικόνα xD,μέχρι που το είδα στ'αλήθεια...χαχαχαχα )

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Solmyr
Δραστήριο μέλος

Οκ μαθηματικά γενικής τώρα.
Ή που θα πατώσω ή που θα τα πάω μια χαρά και θα έχει δίκιο ο καθηγητής μου που με λέει γκρινιάρα.
Σκοπεύετε να αφιερώσετε το σ/κ αποκλειστικά στο μάθημα επιλογής? Εγώ σκέφτομαι να κοιτάξω λίγο βιολογία σήμερα και αύριο το βραδάκι...![]()
Και εγώ το ίδιο.Σκοπεύω να αφιερώσω και μία μέρα για βιολογία κατεύθυνσης.
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

εγώ ήρεμη είμαικαλα ντε ηρεμησε
ουτε εγω δεν εκανα ετσι
κι εγω της ειπα οτι δεν νομιζω να το κοψουν
ας κοψουν 3 μορια σιγα
αλλα το κειμενο ηταν μεγαλο
αν δεν ηταν το οριο η περιληψη μου θα ηταν τελεια πιστευω![]()

αλλά όχι ότι λέει ο καθένας να το βγάζουμε κι εγγύηση xD
πάντως δε θα τα χάσεις όλα...
giorgosklou
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγώ ήρεμη είμαι
αλλά όχι ότι λέει ο καθένας να το βγάζουμε κι εγγύηση xD
πάντως δε θα τα χάσεις όλα...
οκ ευχαριστω για τις διευκρηνησεις σας
νομιζω οτι εκανα και κατι ορθογραφικα στην εκθεση....
παιδια τις 2 παυλες τις βρικατε
το γραψατε σωστα?
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

πωω,πραγματικά,οποιεσδήποτε εξετάσεις στο εξωτερικό στα σοβαρά θα τις έπαιρνε,αλλά τις δικές μας...ήξερε πώς τις μετέφρασε.. xDχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα όντως![]()
''Παγκύπριες'' έγραψα,Pancyprian μου έβγαλε..πανελλήνιες εγραψα, LOL μου εβγαλε..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα
Gate4
Επιφανές μέλος

Εγώ έγραψα ότι ο συγγραφές παραθέτει ένα δικό του σχόλιο (όχι έτσι ακριβώς έβαλα και σάλτσες λίγο το γραψα καλάπαιδια τις 2 παυλες τις βρικατε
το γραψατε σωστα?

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

giorgosklou
Εκκολαπτόμενο μέλος

πωω,πραγματικά,οποιεσδήποτε εξετάσεις στο εξωτερικό στα σοβαρά θα τις έπαιρνε,αλλά τις δικές μας...ήξερε πώς τις μετέφρασε.. xD
''Παγκύπριες'' έγραψα,Pancyprians μου έβγαλε..πανελλήνιες εγραψα, LOL μου εβγαλε..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα
τι λετε μορε
εμενα κανονικα το μεταφρασε
πεταχτε τα pc σας

εγω τις 2 παυλες τις διαβασα
εχτες κατα τις 9 στο ιντερνετ ____ τυχερος ειμουν
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Το σκέφτηκα και αυτό, αλλά νομίζω θα διαβάσω βιολογία μόνο τελικά. Λόγω της παπαγαλίας, για κάποια κομμάτια νιώθω ανασφαλεια...Εγώ πάντως αύριο θα διαβάσω φυσική..![]()

Ολόκληρη? Εντάξει αυτό νομίζω είναι too much.Και εγώ το ίδιο.Σκοπεύω να αφιερώσω και μία μέρα για βιολογία κατεύθυνσης.

Πόση ώρα το σκεφτότανε να βάλουνε το θεωρητικό μάθημα Βιολογία με 1,5 μέρα περιθώριο και τελευταίο της εβδομάδας?
Ντάξει οκ κάθε χρόνο έτσι είναι αλλά άμα δεν παραπονεθώ θα σκάσω.

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

πώς κανονικά; :o LOL βγάζειτι λετε μορε
εμενα κανονικα το μεταφρασε
πεταχτε τα pc σας
εγω τις 2 παυλες τις διαβασα
εχτες κατα τις 9 στο ιντερνετ ____ τυχερος ειμουν

αν γράψεις όμως συνολικά ''Πανελλήνιες εξετάσεις'' βγάζει national exams
giorgosklou
Εκκολαπτόμενο μέλος

πώς κανονικά; :o LOL βγάζει
αν γράψεις όμως συνολικά ''Πανελλήνιες εξετάσεις'' βγάζει national exams
ξερει να κανει μεταφραση
panhellenic το βγαζει

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

μάλλον δε μπήκες στο γκουγκλ μεταφραστή,θα μπήκες σε άλλον...ξερει να κανει μεταφραση
panhellenic το βγαζει![]()
για του λόγου το αληθές...

TranslateFrom: Greek
To: English
GreekEnglishFinnishDetect language
Πανελλήνιες
EnglishGreekSpanish
LOL
giorgosklou
Εκκολαπτόμενο μέλος

στου γκουγκλ και εγω
εσυ απο που?
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

google translationεγω μπαινω απο opera
στου γκουγκλ και εγω
εσυ απο που?
giorgosklou
Εκκολαπτόμενο μέλος

πως ειναι τπ internet explorer και το mozilla ετσι ειναι και το opera
browser
gregory nub
Διάσημο μέλος

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

......α......καλα αλλο λεω
πως ειναι τπ internet explorer και το mozilla ετσι ειναι και το opera
browser

χαχαχαχαχαχαχαΤο βρήκα το πρόβλημα. Κι εμένα στην αρχή το μετέφρασε φυσιολογικά, μετά όμως έβαλα τον τόνο στις Πανελλήνιες και βγήκε το ΛΟΛ!![]()
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

gregory nub
Διάσημο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 54 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.