Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 125423
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν σε έχουν επιστρατεύσει(όπως σε αυτήν την πέριπτωση) δεν γίνεται να κάνεις απεργία εκτός αν ενδιαφέρεσαι για απόλυση και 3 μήνες διακοπές στην φυλακή. Παρασκευή 17 Μαιου κανονικά οι πανελλήνιες. Είναι οριστικό.Μπορεί και σε 3-4 αν γίνουν τελικά απεργίες...
Solmyr
Δραστήριο μέλος

Αν σε έχουν επιστρατεύσει(όπως σε αυτήν την πέριπτωση) δεν γίνεται να κάνεις απεργία εκτός αν ενδιαφέρεσαι για απόλυση και 3 μήνες διακοπές στην φυλακή. Παρασκευή 17 Μαιου κανονικά οι πανελλήνιες. Είναι οριστικό.
Μη λες ανοησίες.Αν όλοι οι καθηγητές οι οποίοι είναι γύρω στους 80.000 συμφωνήσουν στην απεργία τότε δε θα γίνει τίποτα.Μήπως περιμένεις να απολύσουν και να στείλουν <<διακοπές>> τόσα άτομα?
theodwra.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είναι πολλοί αυτοί που περιμένουν να τους αντικαταστήσουν οπότε λίγο δύσκολο να το ρισκάρουν...Μη λες ανοησίες.Αν όλοι οι καθηγητές οι οποίοι είναι γύρω στους 80.000 συμφωνήσουν στην απεργία τότε δε θα γίνει τίποτα.Μήπως περιμένεις να απολύσουν και να στείλουν <<διακοπές>> τόσα άτομα?
Gate4
Επιφανές μέλος

Ούτε καν. Έστω 19.999,99Παιδιά δε θέλω ηττοπάθειες, τουλάχιστον 19.999...

ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κοιτά φίλε, δεν θέλω να τσακωθώ μαζί σου. Και οι 2 την ιδιά αγωνία έχουμε. Εγώ προσωπικά είμαι 100% σίγουρος οτί παρασκευή πρώι θα γράφω έκθεση. Μην νόμιζεις οτί όλοι οι καθηγητές θέλουν την απεργία. Στο λυκείο μου( σε αυτό που αποφοίτησα πέρσι δηλαδή) ο υποδιευθυντής μου είπε οτί ουτέ ένας δεν θέλει να ταλαιπωρήσει τόσα παιδιά και αν και συμφωνούν με τα αιτήματα θα αντιδράσουν μετά τις πανελλήνιες. Τιποτά δεν πρόκειται να γίνει και αν κάποιοι δοκιμάσουν είμαι σίγουρος οτί θα υποστούν τις νόμιμες συνέπειες.Μη λες ανοησίες.Αν όλοι οι καθηγητές οι οποίοι είναι γύρω στους 80.000 συμφωνήσουν στην απεργία τότε δε θα γίνει τίποτα.Μήπως περιμένεις να απολύσουν και να στείλουν <<διακοπές>> τόσα άτομα?
Stavri_
Τιμώμενο Μέλος

* Μην αγχωνομαστε παιδιά
Δεν πρέπει, δεν αξίζει
Γιατί η επιτυχία μας
απο μακριά φωτίζει*
Civilara
Περιβόητο μέλος

στο δρόμο μην γλακείτε
όσο μπορείτε να αποδώσετε
την επιτυχία να χαρείτε
ΝΙΚΟΣ Σ.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μια μαντινάδα από μένα αφιερωμένη σε ολους μας!
* Μην αγχωνομαστε παιδιά
Δεν πρέπει, δεν αξίζει
Γιατί η επιτυχία μας
απο μακριά φωτίζει*

cha0s
Περιβόητο μέλος

Μη λες ανοησίες.Αν όλοι οι καθηγητές οι οποίοι είναι γύρω στους 80.000 συμφωνήσουν στην απεργία τότε δε θα γίνει τίποτα.Μήπως περιμένεις να απολύσουν και να στείλουν <<διακοπές>> τόσα άτομα?
αλλο που δε θελει κ το υπουργείο, θα τους απολύσει και θα παρει νεους με 450 ευρω τ μηνα
Gate4
Επιφανές μέλος

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

ταιριαζει απολυτα πιστευω!

akis95
Δραστήριο μέλος

αχ σε νιωθωΛέει o πατέρας μου σήμερα "γράφουμε εξετάσεις". Ποιοι γράφουμε; Εγώ γράφωΈτσι και το ξαναπούν αυτό θα αρχίσω τα καντήλια -.-
Gate4
Επιφανές μέλος

Μα άλλο πράγμα να πουν ότι ψυχολογικά σε στέκονται ή σε δίνουν θάρρος και άλλο να πετάνε ένα "γράφουμε". Ή το άλλο "εμείς εχμ πιο πολύ άγχος από εσάς" από εκεί που είμαι μια χαρά να με τρελάνουν θέλουν προτελευταία μέρα.αχ σε νιωθω
Solmyr
Δραστήριο μέλος

Ή το άλλο "εμείς εχμ πιο πολύ άγχος από εσάς" από εκεί που είμαι μια χαρά να με τρελάνουν θέλουν προτελευταία μέρα.
Αυτό ισχύει.Η οικογένεια μου αγχώνεται πιο πολύ από ότι εγώ.
akis95
Δραστήριο μέλος

για αυτο κατεβαζω χριστοπαναγιεςΜα άλλο πράγμα να πουν ότι ψυχολογικά σε στέκονται ή σε δίνουν θάρρος και άλλο να πετάνε ένα "γράφουμε". Ή το άλλο "εμείς εχμ πιο πολύ άγχος από εσάς" από εκεί που είμαι μια χαρά να με τρελάνουν θέλουν προτελευταία μέρα.
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

Μην δινεις σημασια ρε. οντως εχουν και αυτοι αγχος και αγωνια, οποτε μην δινεις σημασια και απλα γελα!Μα άλλο πράγμα να πουν ότι ψυχολογικά σε στέκονται ή σε δίνουν θάρρος και άλλο να πετάνε ένα "γράφουμε". Ή το άλλο "εμείς εχμ πιο πολύ άγχος από εσάς" από εκεί που είμαι μια χαρά να με τρελάνουν θέλουν προτελευταία μέρα.

HeRpesG3nitalis
Νεοφερμένος

Μα άλλο πράγμα να πουν ότι ψυχολογικά σε στέκονται ή σε δίνουν θάρρος και άλλο να πετάνε ένα "γράφουμε". Ή το άλλο "εμείς εχμ πιο πολύ άγχος από εσάς" από εκεί που είμαι μια χαρά να με τρελάνουν θέλουν προτελευταία μέρα.
Σου στεκονται*
Ξερω οτι εδω πανω ετσι το λεμε.Αλλα κανε τον κοπο να το αλλαξεις στην εκθεση

Gate4
Επιφανές μέλος

Με νευριάζει αυτό το πράγμα απλά θα μπορούσαν μη το λένε.Μην δινεις σημασια ρε. οντως εχουν και αυτοι αγχος και αγωνια, οποτε μην δινεις σημασια και απλα γελα!![]()
Και εγώ.για αυτο κατεβαζω χριστοπαναγιες
Ναι δεκτό αλλά δεν είναι ανάγκη να το λένε συνέχεια.Αυτό ισχύει.Η οικογένεια μου αγχώνεται πιο πολύ από ότι εγώ.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 63 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.