JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Δεν παίζει να μην το ξέρουν. Όλοι φροντιστήρια πάνε.
Εμείς μεσσιανισμό δεν κατσαμε. Ούτε κείμενο κάναμε, τίποτα. Μόνο ενημερωτικό υλικό μας έδωσε.
Πολιτικά θέματα δεν έπαιζαν και δεν παίζουν κατα την γνώμη μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athanasia_mgs
Νεοφερμένος
DrHouse
Διάσημο μέλος
Παιδες ποια θεματα θεωρουν υποψηφια οι καθηγητες σας για φετος στην εκθεση?
Γυμνισμο-σεξουαλικη επανασταση
Τα Μαρμαρα του παρθενωνα και τα Μαρμαρα τους ομονοιας,ποια συμφερει να σπαμε
Βιομηχανικη επανασταση-Τεχνολογικος πολιτισμος-Αυτοκρατορια των Ρομποτ
Μεσσιανισμος-Χριστιανισμος
Γλωσσα και Εθνικιστες,το αλυτο ζητημα της ορθογραφιας
Ενωμενη Ευρωπη και Εξοδος απο το Ευρω
Τουρισμος και μεθυσμενες Αγγλιδες στα νησια,τροποι αντιμετωπισης
Αθλητισμος και Σεξ
Εγκληματικοτητα-δοκιμιο πανω στον Πασσαρη
Πολεμος-Ειρηνη και το τραγουδι της Αννας Βισσης ''Ερωτα ή Πολεμο''
Αυτα μας εχουν πει,τα πραγματα ομως ειναι ρευστα στην εκθεση.
~julia~
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ελπίζω να πέσει τπτ τέτοιο. ένας φίλος μου έχει κολλήσει στο θέμα της αμφισβήτησης
Gate4
Επιφανές μέλος
Ούτε καν. Το πιο τέλειο και ευχάριστο μάθημα για μένα φέτοςθετικοπουλα η βιολογια κατευθυνσης τι σας λεει; μονο εγω εχω πελαγωσει;;
μη με πάρετε με τις πέτρες ;3
aristotelis54
Νεοφερμένος
Να εχει και τις λυσεις να μπορω να επιβεβαιωνω.. ???
Gate4
Επιφανές μέλος
Παιδια ξερετε καμια καλη ιστοσελιδα με προβληματα φυσικης κατευθυνσης??
Να εχει και τις λυσεις να μπορω να επιβεβαιωνω.. ???
https://www.study4exams.gr/physics_k/
Athanasia_mgs
Νεοφερμένος
Ούτε καν. Το πιο τέλειο και ευχάριστο μάθημα για μένα φέτος
μη με πάρετε με τις πέτρες ;3
και εμενα μου αρεσει και το βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφερον, απλα νιωθω οτι οσο καλα και να διαβάσω ενα κεφάλαιο μετα απο λιγο δεν θυμαμαι τιποτα... δεν ξέρω τι να κάνω και δεν εχω και πολλά περιθώρια
Gate4
Επιφανές μέλος
Το έχεις αυτό το πρόβλημα σε πολλά κομμάτια της θεωρίας;και εμενα μου αρεσει και το βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφερον, απλα νιωθω οτι οσο καλα και να διαβάσω ενα κεφάλαιο μετα απο λιγο δεν θυμαμαι τιποτα... δεν ξέρω τι να κάνω και δεν εχω και πολλά περιθώρια
Athanasia_mgs
Νεοφερμένος
Το έχεις αυτό το πρόβλημα σε πολλά κομμάτια της θεωρίας;
οχι, κυριως στο 4ο κεφάλαιο στο 8ο και σε αρκετα σημεια στο 2ο... ακουω απο πολλους οτι μαθαινουν την θεωρια παπαγαλία και δεν μπορω να καταλάβω πως γινεται αυτό!
Gate4
Επιφανές μέλος
Καλά το τέταρτο κεφάλαιο είναι πονεμένη ιστορία, όντως ,οχι, κυριως στο 4ο κεφάλαιο στο 8ο και σε αρκετα σημεια στο 2ο... ακουω απο πολλους οτι μαθαινουν την θεωρια παπαγαλία και δεν μπορω να καταλάβω πως γινεται αυτό!
Η βιολογία θέλει κατανόηση και μετά αποστήθιση. Αν κάποια κομμάτια τα ξεχνάς επειδή μπορεί να μη τα έχεις κατανοήσει καλά (νταξυ λογικό είναι κάποια σημεία δεν είναι τόσο ξεκάθαρα) καλύτερα προσπάθησε απλά να τα παπαγαλίσεις ώστε αν πέσουν σε ερώτηση καθαρά θεωρίας να μην έχεις θέμα..
cha0s
Περιβόητο μέλος
Είναι ενθύμιο για να έχεις να θυμάσαι τις πανελλήνιες μέχρι τα βαθειά γεράματά σου!
ΟΚ, ίσως είναι σαν ταυτότητα για να δώσεις πανελλήνιες!
το περσινο κατευθείαν στον κάδο είχε πάει. Έλεος, σκέφτεται κανείς να το κρατήσει;
CityBong
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?p=3788357#post3788357
akis95
Δραστήριο μέλος
ειπαμε καλη ιστοσελιδα
οχι βγηκα και χαλια στην φωτοτο περσινο κατευθείαν στον κάδο είχε πάει. Έλεος, σκέφτεται κανείς να το κρατήσει;
derron
Εκκολαπτόμενο μέλος
angel07
Νεοφερμένος
gregory nub
Διάσημο μέλος
giorgos_pao
Νεοφερμένος
Gate4
Επιφανές μέλος
Επειδή η ύλη είναι μεγάλη και υπάρχουν κομμάτια που δεν έχουν πέσει καν τώρα είναι λίγο δύσκολο να πεις ότι είναι ένα κομμάτι sos :/Προς θετικούς: Υπάρχει κάποιο θέμα θεωρίας βιολογίας κατ που το φοβάστε περισσότερο για φέτος; Κάτι που μπορεί να έχει πολλά χρόνια να πέσει ή κάτι τέτοιο;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.