kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
εαν δεν ξερεις τι εγινε το 1909 παρατα το θεμα δεν μιλαμε για μια ασχετη ημερομηνια μιλαμε για ΤΗΝ ημερομηνιαπροσωπικα διαφωνω σε αυτο!οταν ο συγγραφεας δεν ξερει πως να ξεκινησει μια παραγραφο και κοτσαρει μια ημερομηνια για να ξεκινησει τον λογο του αυτο δεν σημαινει οτι οποιος δεν θυμαται καποιες ημερομηνιες δεν γνωριζει στο συνολο του το βιβλιο!φυσικα πρεπει να γνωριζεις σημαντικες για την ιστορια ημερομηνιες(πχ πρωτη εμφανιση βενιζελου στο συνταγμα,υπογραφη συνθηκης νειγυ και λωζανης και αλλα τετοια σημαντικα) αλλα το να μην θυμασαι την ημερομηνια καποια εισαγωγικης προτασης δεν σημαινει πως δεν γνωριζεις ιστορια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
θα πατώσω αν πέσουν
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΚΑΡΡΑ ΠΑΟΛΑ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
πολιτεια οχι,ηθικα ναι εγω αν πεσει καβαφης θα γραψω 0 δεν ξερω τι λεει κανΠόσες πιθανότητες υπάρχουν να πέσουν Ηθικά και Πολιτεία;
θα πατώσω αν πέσουν
cha0s
Περιβόητο μέλος
πολιτεια οχι,ηθικα ναι εγω αν πεσει καβαφης θα γραψω 0 δεν ξερω τι λεει καν
Μια βλακεία είναι, αλλά κλάην δεν πρόκειται να πέσει. Λογοτεχνία τι λες να πέσει;
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
επειδη δεν προλαβαινω να σου πω τωρα λογω λατινικων,θα σου παραθεσω τις προβλεψεις μου το βραδυΜια βλακεία είναι, αλλά κλάην δεν πρόκειται να πέσει. Λογοτεχνία τι λες να πέσει;
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
παιδια ειδατε τι επεσε στον οεφε???δηλαδη αν πεσουν τετοια θεματα στην βιολογια της γενικης καηκαμε!
Και μακάρι να πέσουν τέτοια θέματα. Εκεί θα φανεί ποιος έχει κατανοήσει την ύλη και ποιος όχι.
mathitis13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρεντροουζ13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξέρω αν τα έχει ζητήσει κάποιος πιο πριν αλλά υπάρχουν κάπου οι λύσεις στα θέματα οεφε 2013 για τα μαθηματικά γενικής;;
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
κι εγω απο καβαφη ξερω ΜΟΝΟΝ οτι εχει πιασει το αυτι μου μεσα στις ταξεις (σχολειου-φροντ ),το ίδιο και απο κεμαλ... γι αυτα τα 2 φετος ουτε ενα λεπτο δε χαραμισα απο ιωαννου ξερω καλα προσφυγικους μονο xDπολιτεια οχι,ηθικα ναι εγω αν πεσει καβαφης θα γραψω 0 δεν ξερω τι λεει καν
mathitis13
Εκκολαπτόμενο μέλος
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
ViPeRMiMiS
Εκκολαπτόμενο μέλος
λογικο βρε ουτε και κεμαλ δε νομιζω να πεσει... δεν ανοιξα σελιδα για τον κεμαλ
ατατουρκ?
mathitis13
Εκκολαπτόμενο μέλος
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
υπάρχει κι άλλος, χτύπα ξύλο;ατατουρκ?
κι αν πέσει πεζό,τον κεμάλ θα βρουν; :Ρ τόσα πεζά ωραιότατα έχουμεκεμαλ ουτε εγω πιστευω οτι θα πεσει!αλλα ποτε δεν ξερεις!περισσοτερες πιθανοτητες εχει να πεσει πεζο αν σκεφτουμε οτι 2011 και 2012 επεσαν ποιηματα
aristotelis54
Νεοφερμένος
Help guys!
Δεν ξέρω αν τα έχει ζητήσει κάποιος πιο πριν αλλά υπάρχουν κάπου οι λύσεις στα θέματα οεφε 2013 για τα μαθηματικά γενικής;;
Kαλησπερα απο μια αναζητηση τσεκαρε εδω https://lisari.blogspot.gr/2013/04/2013.html
Imagica
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρεντροουζ13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kαλησπερα απο μια αναζητηση τσεκαρε εδω https://lisari.blogspot.gr/2013/04/2013.html
κοίταξα κ εκεί αλλά έχει μόνο τα θέματα
Θενκς πάντως!
Scof
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδια ειδατε τι επεσε στον οεφε???δηλαδη αν πεσουν τετοια θεματα στην βιολογια της γενικης καηκαμε! στην ιστορια κατευθυνσης βαλανε την ερωτηση < να προσδιορισετε τον τροπο επεμβασης του στρατου στην πολιτικη ζωη της ελλαδα το 1909 και τα αποτελεσματα που ειχε η επεμβαση αυτη στις πολιτικες εξελιξεις>Ηθελε να γραψουμε το κινημα στο γουδι!αν καποιον δεν θυμοτανε το 1909 θα ψαχνοτανε!δηλαδη δεν μπορουσανε να γραψουνε στρατιωτικο συνδεσμο!στοχος ειναι να σε μπερδεψουν ή να πιστοποιησουν οτι ξερεις το κινημα στο γουδι?δεν μπορω να καταλαβω με τι λογικη βαζουνε θεματα!
link please? δε βρισκω τα φετινα θεματα
aristotelis54
Νεοφερμένος
κοίταξα κ εκεί αλλά έχει μόνο τα θέματα
Θενκς πάντως!
Μονικα ? αν μπορεις μιλα στο Προσωπικο μηνυμα
Gate4
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.