παιδες 10 μερες πριν τις πανελλαδικες και εχω να βγαλω κειμενα,λατινικα και βιολογια...προλαβαινω ή δε προλαβαινω???
τα χεις κανει ενα περασμα ή θα τα πιασεις τωρα 1η φορα ολο το χρονο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maroutzou
Νεοφερμένος
εε τα εχω δει φυσικα αλλα πρωτη επαναληψη θα ειναι...βεβαια λατινικα γραφαμε προς το τελος και βιολογια ειχαμε γραψει σε ολη την υλη τελη μαρτιου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomas l.
Τιμώμενο Μέλος
10 μερες πριν τις εξετασεις...οι τελευταιες επαναληψεις γινονται και γω εχω να βγαλωω ακομα κειμενα,λατινικα και βιολογιααα...αγχοςς???χαχαχαχαχα πεθαινω απο το αγχος..!τι λετε προλαβαινω να τα τελειωσωω?
το θέμα δεν είναι ο χρόνος
αλλά το άγχος
ηρέμησε
από τις 10 μέρες που έμειναν
οι μισές είναι στις διακοπές του πάσχα
αυτό σημαίνει περισσότερος χρόνος
από ότι μια μέρα με σχολείο
συνοπτικά προλαβαίνεις μην αγχώνεσαι
maroutzou
Νεοφερμένος
mitsos1995
Νεοφερμένος
Αλλα εσεις θα γραψετε καλυτερα απο μενα!!!!
(Εχω πως το λενε???? την στοφα να κανω λαθη).
maroutzou
Νεοφερμένος
mitsos1995
Νεοφερμένος
maroutzou
Νεοφερμένος
Gate4
Επιφανές μέλος
Σιγά μωρέ. Έχουμε φτάσει 9 μέρες πριν τις πανελλήνιες και μαθηματικά δεν έχω βγάλει την ύλη κανονικά ακόμα και δεν αγχώνομαι, φαντάσου. Χαλάρωσε λίγο δεν κάνει κακόαγχωσε με κι αλλο!μπορεις!
thomas l.
Τιμώμενο Μέλος
Σιγά μωρέ. Έχουμε φτάσει 9 μέρες πριν τις πανελλήνιες και μαθηματικά δεν έχω βγάλει την ύλη κανονικά ακόμα και δεν αγχώνομαι, φαντάσου. Χαλάρωσε λίγο δεν κάνει κακό
πες τα ρε Σοφία
το θέμα είναι το άγχος της
αγχωσε με κι αλλο!μπορεις!
μην αγχωνεσαι εγω ιστορια την ειχα αφησει τη μιση για τωρα και τα μισα δε τα χα δει καν!
λογοτεχνια για μενα ειναι το πιο ευκολο μαθημα που δινουμε βιολογια απλα μην αερολογεις και μαθετα τωρα καλα(εχεις και σκ πριν το δωσεις) και λατινικα απλα παπαγαλια! ολα τα μπορεις!!
cha0s
Περιβόητο μέλος
Τα τα μαθηματικά ισχύει το ίδιο; Μπορείς σε ενα ΠΣΚ να μάθεις να λύνεις ασκήσεις;
μαρακι139
Εκκολαπτόμενο μέλος
gregory nub
Διάσημο μέλος
Σιγά μωρέ. Έχουμε φτάσει 9 μέρες πριν τις πανελλήνιες και μαθηματικά δεν έχω βγάλει την ύλη κανονικά ακόμα και δεν αγχώνομαι, φαντάσου. Χαλάρωσε λίγο δεν κάνει κακό
Η χαλαρότητα φέρνει νωχέλεια.
Τέλος πάντων, ας κάνει ό,τι θέλει, σ' εννιά μέρες δεν γίνονται και πολλά έτσι κι αλλιώς. Ό,τι κάναμε κάναμε παίδες!
Gate4
Επιφανές μέλος
Ξες τι; Δεν πιστεύω ότι επειδή έμειναν 9 μέρες τέλος. Δεν τα γράφουμε όλα τα μαθήματα σε 9 μέρες. Εγώ θα αφιερώσω στα μαθηματικά 4 μέρες τώρα συν το σ/κ που θα έχουμε όταν γράφουμε, 6. Ναι ξέρω λες τι θα σώσεις αλλά δεν είναι έτσι γιατί μέσα σε τόσες μέρες φρεσκάρεις ορισμούς-αποδείξεις που στα μαθηματικά είναι στάνταρ μονάδες και προλαβαίνεις να δεις αλλά και να λύσεις ασκήσεις. Άρα δεν τελείωσε τίποτα ακόμα. Προσωπικά θα κάνω ότι μπορώ έστω και τελευταία στιγμήΗ χαλαρότητα φέρνει νωχέλεια.
Τέλος πάντων, ας κάνει ό,τι θέλει, σ' εννιά μέρες δεν γίνονται και πολλά έτσι κι αλλιώς. Ό,τι κάναμε κάναμε παίδες!
fockos
Επιφανές μέλος
Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους
gregory nub
Διάσημο μέλος
'Οσοι ελπίζατε στην ΟΛΜΕ ώστε να παραταθεί έστω και λίγο η έναρξη των εξετάσεων μην ελπίζετε άλλο οι πανελλαδικές θα γίνουν κανονικά
ΟΧΙ ΡΕ ΓΜΤ! τεσπα, ευχαριστώ για την ενημέρωση, περίμενα να κάτσω να διαβάσω το γενικής στο διάστημα της απεργίας. Υποθέτω πως θα πρέπει να κάτσω να την διαβάσω τώρα. Κρίμα...
Πάρτε τραγούδι:
HonoreDeBalzac
Εκκολαπτόμενο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Το θέμα είναι ότι πολλούς ορισμούς και κάποιες αποδείξεις δεν τόσο ξέρω καλά και εκεί έχω ένα θέμαΕ ναι, προλαβαίνεις να λύσεις ασκήσεις, και να διαβάσεις, αλλά για να φρεσκάρεις αυτά που ήδη ήξερες. Στην ουσία δεν κάνεις τίποτα καινούργιο.
ΟΧΙ ΡΕ ΓΜΤ! τεσπα, ευχαριστώ για την ενημέρωση, περίμενα να κάτσω να διαβάσω το γενικής στο διάστημα της απεργίας. Υποθέτω πως θα πρέπει να κάτσω να την διαβάσω τώρα. Κρίμα...
Πάρτε τραγούδι:
gregory nub
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.