04-05-13

19:08
Παιδιά έχω κάνει μια ανάρτηση που αφορά τους περισσότερους, κυρίως όμως τους μαθητές της θεωρητικής, σχετικά με συμβουλές για τις πανελλήνιες!
Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο!
https://philologikitheorisi.blogspot.gr/
Το κομμάτι που αναφέρει:
"Επίσης, δεν αποκλείουμε απ' τις πανελλαδικές, θέματα που έπεσαν στις εξετάσεις ου ΟΕΦΕ! Νόμος! Το 2010 στον ΟΕΦΕ στο μάθημα της λογοτεχνίας έπεσε το "Μες στους προσφυγικούς συνοικισμούς" του Γ. Ιωάννου και πολλοί έλεγαν ότι δεν θα πέσει και στις πανελλαδικές Ιωάννου. Έπεσε όμως, "Στου Κεμάλ το σπίτι"."
Πόσο σωστό! Έδινα εγώ τότε κ έκανα αυτό το λάθος... Σκέφτηκα, έλα μωρέ Ιωάννου ΟΕΦΕ οπότε πάνε κ τα δύο... Διαβάζω όλα τα υπόλοιπα κ τα δυο κείμενα του τα αφήνω εντελώς. Πάω το πρωί να γράψω (μέσα στη χαρά γιατί θεωρούσα ότι είχα διαβάσει καλά κ ικανοποιητικά) κ με το που παίρνω τα θέματα στα χέρια μου πάει το χαμόγελο. Και τώρα τί κάνεις? Γράφεις ότι θυμάσαι από τότε που το είχες διαβάσει πρώτη φορά? Άστα να πάνε! Τελικά πήρα ένα 9ράκι που μου έγινε μάθημα... (Να σημειώσω ότι την πρώτη χρονιά που έδινα με τον "Ελεγκτή" του Σαχτούρη είχα γράψει για 17,5...) Χάλια μαύρα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.