Jok19
Νεοφερμένος
Δεν πέφτει εθελοντισμός. Ξεκολλάτε !!!!
δεν πέφτει το ένα,δεν πέφτει το άλλο, στο τέλος θα μας ρωτήσουν πως περάσαμε το Πάσχα!
γιατί όχι εθελοντισμός;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
δεν πέφτει το ένα,δεν πέφτει το άλλο, στο τέλος θα μας ρωτήσουν πως περάσαμε το Πάσχα!
γιατί όχι εθελοντισμός;
Γιατί επίσης το περιμένουν πολλοί όπως και την ενδοσχολική βία.
Αθλητισμός θα πέσει, κάτι με ολυμπιακή ιδέα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse
Διάσημο μέλος
μπορει αλλα ας μην αποκλειουμε και τα αναμενομενα...Γιατί επίσης το περιμένουν πολλοί όπως και την ενδοσχολική βία.
Αθλητισμός θα πέσει, κάτι με ολυμπιακή ιδέα...
cha0s
Περιβόητο μέλος
Για τον Κωστα Σομμερ θα πεσει,να γραψουμε δοκιμιο για τους πνευματικους ανθρωπους (βλ Σομμερ).
Ε δύσκολο ρε για τον Σόμμερ. Πέρσι έπεσε η τέχνη.
DrHouse
Διάσημο μέλος
μπορει αλλα ας μην αποκλειουμε και τα αναμενομενα...
Αναμενομενα στην εκθεση?
Sure
Ε δύσκολο ρε για τον Σόμμερ.
Aθλητισμος και Σομμερ,πως να φτιαξετε το τελειο σωμα σε μια Δημοκρατικη κοινωνια,απο την οποια θα απουσιαζουν τα αναβολικα.Δοκιμιο
cha0s
Περιβόητο μέλος
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
Nαι, τέλειο. Τα παιδάκια που την βρίσκουν με σκυλάδικα, πώς και τί θα γράψουν σε αυτό το θέμα; Δε νομίζω να έχουν και άποψη.Λαϊκισμός στην τέχνη. Ωραίο θέμα.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Nαι, τέλειο. Τα παιδάκια που την βρίσκουν με σκυλάδικα, πώς και τί θα γράψουν σε αυτό το θέμα; Δε νομίζω να έχουν και άποψη.
science_lover
Νεοφερμένος
του ΟΕΦΕ της φυσικής;;;;
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Εθελοντισμό έβαλε o οεφε στα επαλ για αυτό μας είπαν ότι παίζει να μην είναι τόσο πιθανό.. Εγώ πιστεύω ή ενδοσχολική βία ή τουρισμός.. Ίσως και αθλητισμός δεν ξέρω..τι θεμα θα θελατε να πεσει στην εκθεση;;;Εγω προσωπικα προτιμω εθελοντισμο και ανθρωπινα δικαιωματα...
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
Η θεωρητική, αν δεν κάνω λάθος, τελείωσε στις 30/04..σμρ οεφε η θεωρητικη τι γραφει?
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος
Η θεωρητική, αν δεν κάνω λάθος, τελείωσε στις 30/04..
αα μαλιστα! ευχαριστω μαρακι
gregory nub
Διάσημο μέλος
@ΓΑΤΕ4 , η έκθεση πολύ γρήγορα βγαίνει. Εκτός αν "βγάζω" την έκθεση, σημαίνει διαβάζω τα 300 φυλλάδια που μου χει δώσει ο εκθεσάς στο φροντ, τότε ναι, είναι παλούκι στον πρωκτό να την βγάλεις.
Εγώ θεωρία θα διαβάσω, καθώς και τα θέματα που πιστεύω πως είναι ΣΟΣ.
Gate4
Επιφανές μέλος
Και o ρατσισμός πιστεύω παίζει. Και θα ήταν εύκολο πιστεύω.Κι εγώ θεωρώ κάποιο θέμα με αθλητισμό-ολυμπιακούς αρκετά πιθανό. Επίσης πολύ πιθανό θεωρώ θέμα με την πολυπολιτισμικότητα, αν και εύχομαι να μην πέσει.
@ΓΑΤΕ4 , η έκθεση πολύ γρήγορα βγαίνει. Εκτός αν "βγάζω" την έκθεση, σημαίνει διαβάζω τα 300 φυλλάδια που μου χει δώσει ο εκθεσάς στο φροντ, τότε ναι, είναι παλούκι στον πρωκτό να την βγάλεις.
Εγώ θεωρία θα διαβάσω, καθώς και τα θέματα που πιστεύω πως είναι ΣΟΣ.
Εμ ναι κοίτα έχω να διαβάσω θεωρία(την τελείωσα), 58 θεματικές (38 έμειναν), εκθέσεις έτοιμες και δικές μου όπως και ασκήσεις. Κοίτα μπορεί να είναι περίεργο αλλά εγώ βασίζομαι στην έκθεση για καλό βαθμό..
STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος
whitedove
Νεοφερμένος
Και o ρατσισμός πιστεύω παίζει. Και θα ήταν εύκολο πιστεύω.
Εμ ναι κοίτα έχω να διαβάσω θεωρία(την τελείωσα), 58 θεματικές (38 έμειναν), εκθέσεις έτοιμες και δικές μου όπως και ασκήσεις. Κοίτα μπορεί να είναι περίεργο αλλά εγώ βασίζομαι στην έκθεση για καλό βαθμό..
58 θεματικες???????????????Παναγια μου..παρα πολλες ρε συ..
να ρωτησω κατι ρε παιδια...
για θυμιστε μου τι επεσε οεφε για εκθεση?
cha0s
Περιβόητο μέλος
να ρωτησω κατι ρε παιδια...
για θυμιστε μου τι επεσε οεφε για εκθεση?
δημοκρατία
Misstzw3
Νεοφερμένος
Και o ρατσισμός πιστεύω παίζει. Και θα ήταν εύκολο πιστεύω.
o ρατσισμος ειναι πολυ πιθανος , καθως προσφατα εγινε ενα περιστατικο με κατι φραουλες https://www.anarkismo.net/article/25406
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.