Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
Παίζει να ήταν το 2006 με Παπαδιαμάντη, και το 2003 με Βιζυηνό. Με κάθε επιφύλαξη, γιατί πάει κι ένας χρόνος.Ελα ρε γμτο και περίμενα να βάλουν όνειρο έλεος! Κι εσείς που λέτε ότι έχει πέσει παρόμοιο θέμα κ οεφε και πανελλήνιες ποιο ήταν ποια χρονιά;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
augur
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Ναι καλό ήτανε. 3ο-4ο συνδίαζαν πολλά κεφάλαια μαζί και ήταν αρκετά ασυνήθιστα θέματα. Το 2ο δεν μου άρεσε και πολύ, δεν προλάβαινα να τα γράψω καλά και αν εξαιρέσεις το οξυγόνο στα αλλα σίγουρα έχω χάσει.Ωραίο το διαγώνισμα της βιολογίας. (πετάχτηκα εγώ της θετικής, συνεχίστε τώρα)
Θυμάσαι αν έβαλες σε κανένα πολλαπλής το γ?
Gate4
Επιφανές μέλος
Αν με πεις τι ρωτούσε θα σε πωΝαι καλό ήτανε. 3ο-4ο συνδίαζαν πολλά κεφάλαια μαζί και ήταν αρκετά ασυνήθιστα θέματα. Το 2ο δεν μου άρεσε και πολύ, δεν προλάβαινα να τα γράψω καλά και αν εξαιρέσεις το οξυγόνο στα αλλα σίγουρα έχω χάσει.
Θυμάσαι αν έβαλες σε κανένα πολλαπλής το γ?
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Ιδέα δεν έχω τι ρωτούσαν. Απλά θυμάμαι ότι δεν έβαλα καθόλου το γ, για αυτό ρωτάω.Αν με πεις τι ρωτούσε θα σε πω
Gate4
Επιφανές μέλος
χαχαχα δεν θυμάμαι τι να σε πωΙδέα δεν έχω τι ρωτούσαν. Απλά θυμάμαι ότι δεν έβαλα καθόλου το γ, για αυτό ρωτάω.
gregory nub
Διάσημο μέλος
Ζητάν πολλές φορές ερωτήσεις που πρέπει να γράψεις 1 σελίδα και να πιάνει 6-10 μονάδες ξέρω γω. ΟΚ. Δεν έχω εκπαιδευτεί εγώ να γράφω ταχύτατα . Πάλι καλά που τουλάχιστον δεν δίνω ΟΕΦΕ.
Didonia
Νεοφερμένος
~julia~
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παίζει να ήταν το 2006 με Παπαδιαμάντη, και το 2003 με Βιζυηνό. Με κάθε επιφύλαξη, γιατί πάει κι ένας χρόνος.
Επειδή είναι μεγάλο πεζό κείμενο.. να φανταστώ δεν έπεσε το ίδιο απλά άλλη ενότητας?.. αν ναι τότε λογικό δεν καταλαβαίνω τί νομίζετε ότι καίγονται όλα απλά δεν θα μπουν τα ίδια θέματα; όμως βιολογία πχ δεν γίνεται να μην βάλουν ίδια ύλη 45 σελίδες είναι.. αν πχ έπεφτε όνειρο νομίζω δεν θα βάζανε το ίδια κομμάτι..
Επίσης έχω πολλά νεύρα σήμερα επειδή η οικογένεια μου κάνει συνέχεια φασαρία και δεν το βουλώνουν και όταν πήρα τηλ τους φίλους μου να δω τι κάνουν ----> « Έλα εμείς πάμε παραλία τώρα.. εσύ πως είσαι..»
Ιρις21
Νεοφερμένος
Ιρις21
Νεοφερμένος
Επειδή είναι μεγάλο πεζό κείμενο.. να φανταστώ δεν έπεσε το ίδιο απλά άλλη ενότητας?.. αν ναι τότε λογικό δεν καταλαβαίνω τί νομίζετε ότι καίγονται όλα απλά δεν θα μπουν τα ίδια θέματα; όμως βιολογία πχ δεν γίνεται να μην βάλουν ίδια ύλη 45 σελίδες είναι.. αν πχ έπεφτε όνειρο νομίζω δεν θα βάζανε το ίδια κομμάτι..
Επίσης έχω πολλά νεύρα σήμερα επειδή η οικογένεια μου κάνει συνέχεια φασαρία και δεν το βουλώνουν και όταν πήρα τηλ τους φίλους μου να δω τι κάνουν ----> « Έλα εμείς πάμε παραλία τώρα.. εσύ πως είσαι..»
Σε νιώθω απόλυτα! Κουράγιο! σε ένα μήνα θα λιώνουμε στις παραλίες κ όχι στο διάβασμα!
Gate4
Επιφανές μέλος
Όντως βάζουν πολλά.. Σήμερα ακριβώς στο τρίωρο τελείωσα και χωρίς να προλάβω να ξαναδώ τις απαντήσεις μου.Έχοντας λύσει προηγούμενα θέματα ΟΕΦΕ, κι έχοντας δει και τις απαντήσεις που έχει αναρτήσει ο ΟΕΦΕ, έχω να πω, πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ 3 ΩΡΕΣ ΑΥΤΑ!
Ζητάν πολλές φορές ερωτήσεις που πρέπει να γράψεις 1 σελίδα και να πιάνει 6-10 μονάδες ξέρω γω. ΟΚ. Δεν έχω εκπαιδευτεί εγώ να γράφω ταχύτατα . Πάλι καλά που τουλάχιστον δεν δίνω ΟΕΦΕ.
nPb
Επιφανές μέλος
DrHouse
Διάσημο μέλος
Νομιζω,εχω καταληξει σε pilot v5 hitecpoint 05mm ή 07
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Aν τα εξώφυλλα είναι πάλι εκείνα τα άχρηστα του 2012, θα φας αγγούρι με τέτοιο στιλόΠρεπει και φετος να αποφασισω με τι στυλο θα γραψω.Ειναι απο τις πιο δυσκολες αποφασεις των πανελληνιων 8)
DrHouse
Διάσημο μέλος
Ποτε θα σταματησετε να αναπαραγετε τους μυθους με τα στυλο?
Grow up.Ρωτηστε,μαθετε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Ποιους μύθους ρε; Λες και εμείς δεν έχουμε βιβλία με ίδιο απαίσιας ποιότητας εξώφυλλο.Και περσυ με αυτο το στυλο εγραψα.Ειχα κανει και περσυ,αντιστοιχο ποστ.
Ποτε θα σταματησετε να αναπαραγετε τους μυθους με τα στυλο?
Grow up.Ρωτηστε,μαθετε.
Τώρα, αν εσύ το φυσούσες για να στεγνώσει είναι άλλο καπέλο. Εγώ πάντα μουντζουρώνομαι με αυτά
~julia~
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πρεπει και φετος να αποφασισω με τι στυλο θα γραψω.Ειναι απο τις πιο δυσκολες αποφασεις των πανελληνιων 8)
Ήθελα κι εγώ να το θέσω αυτό σαν θέμα αλλά νόμιζα πως μόνο εγώ σκέφτομαι τέτοια.. Όντος το είδος του στυλό είναι πολύ σημαντικό την ώρα που γράφεις Ήθελα να ρωτήσω για έναν κανόνα ' το στυλό πρέπει να είναι ανεξίτηλος ή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και Pilot Frixion που σβήνει?
Έχω μανία με τις μουτζούρες δεν τις αντέχω. Άλλα φοβάμαι επειδή σβήνει σε υψηλές θερμοκρασίες μην γίνει τίποτα. Πάντως το στυλό που αναφέρεις δεν θα πετάγεται στην άλλη πλευρά του φύλλου? πολύ σπαστικό.
Αν δεν μπορέσω να χρησιμοποιήσω το Πιλοτ τότε σταθερή αξία
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.