https://www.youtube.com/watch?v=dXtWL0G3dmk
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~julia~
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eμενα μου ειπε μαλιστα ο διευθυντης ''κατσε γιατι δεν πρεπει ουτε εγω να το δω'' και απομακρυνθηκε απο τον υπολογιστη δεν το πιστευω οτι σας τους βαζουν και μονοι τους εγω δεν θα το δεχομουν
Στο δικό μου γινόταν της κακομοίρας. Ο καθηγητής είχε τρελαθεί και έλεγε : «Πότε ρε γμω το κέρατό μου θα έρθει αυτό το παιδί, πότε θα έρθει το άλλο.. χαχαχα όταν πήγα να γράψω το κωδικό, μου είπε να βάλω αριθμό για μην το ξεχάσω δλδ το κινητό μου! Και τον κοιτάω... όχι θα βάλω ότι θέλω του λέω Και πάω.. « όχι κεφαλαία-μικρά θα το ξεχάσεις» ~_~ καλά θα βάλω μικρά και έφυγα Οτι να 'ναι
BTW εγώ είχα σκεφτεί άμα κάποιος έπαιρνε τηλ για βόμβα χαχαχα θα γράφαμε στις επαναληπτικές?
Α επίσης καλά 13 σελίδες? Τι γράφεις ρε παιδάκι μου? Όσο μεγάλα γράμματα και να έχεις τόσες δε γράφεις. Τις θεωρώ πολλές και νιώθω μειονεκτικά τώρα!! πότε πρόλαβες 13 σελίδες σε 3 ώρες?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Εκείνη την στιγμή θα σκέφτεσαι σε τι θέματα θα εξεταστείς στις πανελλήνιες ή πώς θα σωθείς;Τελευταία μου έχει καρφωθεί μια ιδέα στο μυαλό: τι γίνεται αν την ώρα που γράφουμε γίνει σεισμός? Κανονικά πρέπει να κατέβουμε κάτω από τα θρανία αρχικά, και μετά να απομακρυνθούμε από το κτήριο για αρκετή ώρα. Μετά τι? Θα γυρίσουμε πίσω και θα συνεχίσουμε να γράφουμε τα ίδια θέματα?
Το'χω κάψει, το ξέρω αλλά κουβέντα να γίνεται.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω θα επιανα την κολλα και θα ετρεχα και θα εγραφα ταυτοχρονα ! Πανω στο χαος κιολας χαμπαρι δεν θα παρουν μουχιχιχι
pseutiko_fili
Νεοφερμένος
αχαχαχα αντε βρε που νιωθεις και μειονεκτικαε συνηθισε το χερι να παει γρηγορα μετα απο τοσα διαγωνισματα.ειδικα στις πανελλαδικες θα παρει φωτια επειδη και καλα θα αγχωθεις θα πεις ωχ δεν θα προλαβω και θα τελειωσεις και νωριτερα απ οτι περιμενεςπαντα εγραφα πολλα σε αυτη την λογοτεχνια δεν ξερω ρε παιδια ισως επειδη μου αρεσε.δεν εγραφα ομως μπουρδες νταξειΣτο δικό μου γινόταν της κακομοίρας. Ο καθηγητής είχε τρελαθεί και έλεγε : «Πότε ρε γμω το κέρατό μου θα έρθει αυτό το παιδί, πότε θα έρθει το άλλο.. χαχαχα όταν πήγα να γράψω το κωδικό, μου είπε να βάλω αριθμό για μην το ξεχάσω δλδ το κινητό μου! Και τον κοιτάω... όχι θα βάλω ότι θέλω του λέω Και πάω.. « όχι κεφαλαία-μικρά θα το ξεχάσεις» ~_~ καλά θα βάλω μικρά και έφυγα Οτι να 'ναι
BTW εγώ είχα σκεφτεί άμα κάποιος έπαιρνε τηλ για βόμβα χαχαχα θα γράφαμε στις επαναληπτικές?
Α επίσης καλά 13 σελίδες? Τι γράφεις ρε παιδάκι μου? Όσο μεγάλα γράμματα και να έχεις τόσες δε γράφεις. Τις θεωρώ πολλές και νιώθω μειονεκτικά τώρα!! πότε πρόλαβες 13 σελίδες σε 3 ώρες?
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Μόνο εμένα με φαίνεται ότι οι μέρες περνάνε πολύ γρήγορα και πολύ αργά μαζί;
Go_for_it!
Δραστήριο μέλος
Εγώ κάνω διάλειμμα από τον Παρευξείνιο, ο οποίος, για ακόμη μια φορά, κατάφερε να εξαντλήσει όλη την υπομονή μου.
Το "αγαπημένο" μου κομμάτι είναι στη σελίδα 246: "Το μέλλον...της ναυπηγικής"
~julia~
Εκκολαπτόμενο μέλος
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
Για μαζεψου ξενυχτια μετα τις 29 χαχα,αυτο που λες παντως για τις μερες και εγω το νιωθω αξιοπεριεργο τι να πειςΕγώ χθες ξενύχτησα, ήπια και σήμερα ξύπνησα με τις κότες αλλά μια χαρά διαβάζω.
Μόνο εμένα με φαίνεται ότι οι μέρες περνάνε πολύ γρήγορα και πολύ αργά μαζί;
το χειροτερο σημειο στο βιβλιοΚαλημέρα
Εγώ κάνω διάλειμμα από τον Παρευξείνιο, ο οποίος, για ακόμη μια φορά, κατάφερε να εξαντλήσει όλη την υπομονή μου.
Το "αγαπημένο" μου κομμάτι είναι στη σελίδα 246: "Το μέλλον...της ναυπηγικής"
cha0s
Περιβόητο μέλος
DrHouse
Διάσημο μέλος
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
πως μπορεις να διαβαζεις ετσι δεν βαριεσαι; εγω τα σπαω πανταΣημερα εχει πρωταγορα μονο,ολες τις ενοτητες.Απο αυριο μεχρι το σαββατο ολα τα κεφαλαια ιστορια.Στο 5ο ο ασθενης ειναι με μηχανικη υποστηριξη
Libertus
Συντονιστής
DrHouse
Διάσημο μέλος
πως μπορεις να διαβαζεις ετσι δεν βαριεσαι; εγω τα σπαω παντα
Εξαρταται τι διαβαζω.Γνωστο που μαρεσει αρκετα,μπορω να διαβαζω ολη μερα,αλλα ιστορια πχ το 3ο και το 5ο κεφαλαιο που ειναι μαλακιες,ψιλοξενερωνω και τα σπαω για να αποδωσω.Σε μενα μετραει και το ποσο μαρεσει το μαθημα,διαδραματιζει πολυ σημαντικο ρολο.Σε αλλους παλι,δεν ισχυει αυτο.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω παντως το σαββατο γραφω τα ποιηματα τα πεζα τα χα γραψει πριν 2 βδομαδεςΜε τη λογοτεχνία τι κάνετε;
Εξαρταται τι διαβαζω.Γνωστο που μαρεσει αρκετα,μπορω να διαβαζω ολη μερα,αλλα ιστορια πχ το 3ο και το 5ο κεφαλαιο που ειναι μαλακιες,ψιλοξενερωνω και τα σπαω για να αποδωσω.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Με τη λογοτεχνία τι κάνετε;
Έχω βγάλει ποιήματα αλλά περιμενω την κυριακή που βγάζει θέματα ο οεφε...
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
μακραν η πιο χαλια εισαγωγη απο εκει που περιγραφει τι γινεται στο εργο δεν το εχω μαθει καλα και ουτε προκειται οπως φαινεταιΕισαγωγή θα τη βγάλεις όλη? Εγώ έβαλα 2 μερες πρωταγορα. Πρωι ως τις 7 το απογευμα ενότητες και μετά εισαγωγή.
DrHouse
Διάσημο μέλος
Εισαγωγή θα τη βγάλεις όλη? Εγώ έβαλα 2 μερες πρωταγορα. Πρωι ως τις 7 το απογευμα ενότητες και μετά εισαγωγή.
Χωρις εισαγωγη.Εισαγωγη θα βγαλω αλλη μερα.
Libertus
Συντονιστής
εγω παντως το σαββατο γραφω τα ποιηματα τα πεζα τα χα γραψει πριν 2 βδομαδες
Σας παίρνουν ώρα να τα κάνετε επανάληψη;Έχω βγάλει ποιήματα αλλά περιμενω την κυριακή που βγάζει θέματα ο οεφε...
Εγώ έβγαλα σε μία μέρα Ιωάννου και ποιήματα (τα μικρά) και μου φάνηκε περίεργο.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.