άντζυ
Δραστήριο μέλος
Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους..!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
άντζυ
Δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ πολύ!μέχρι 5/3
Muxu Su
Διάσημο μέλος
https://www.inetfreaks.gr/panelladikes/
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Υπάρχει κάποιος λόγος να το ποστάρεις;Αντίστροφη μέτρηση.
Gate4
Επιφανές μέλος
ΕφιάλτηςΑντίστροφη μέτρηση.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Κάποιος που θέλει να ξαναδώσει, τι χαρτια πρεπει να κάνει?
gregory nub
Διάσημο μέλος
Αντίστροφη μέτρηση.
Ωραία, τελειώνει ο χρόνος!
M.A
Νεοφερμένος
Να ρωτήσω κάτι?
Εφυγες οπως εισαι να συμπληρωσεις την αιτηση στο σχολειο που φοιτουσες!! Η διορια ειναι ως τις 5 μαρτιου την τριτη δηλαδη!!
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Pequeño
Τιμώμενο Μέλος
Να ρωτήσω κάτι?
Όπως είπε και ο φίλος από πάνω, όχι τρέχεις αλλά ΤΡΈΧΕΙΣ! μέχρι τη Τρίτη μπορείς! Και εγώ έτσι τελευταία στιγμή το άφησα!!!!
Την δήλωση νομίζω πρέπει να την βρεις μόνη σου, αν δεν κάνω λάθος.
Εγώ για καλό και για καλό την έβγαλα φωτοτυπία μη πάω μέχρι το σχολείο και μου πουν έπρεπε να την φέρεις εσύ, όχι τίποτα άλλο αλλά είναι και μακριά το σχολείο μου. (μου τη βρήκε μια κοπέλα από εδώ στο σαιτ του υπουργείου παιδείας)
Για καλό και για κακό έβγαλα φωτοτυπία και το απολυτήριο μου αλλά και την ταυτότητα μου, μου έκατσε εμένα και τα έβγαλα γιατί ποτέ δε ξέρεις ίσως υπάρχει περίπτωση να χρειαστούν. Όπως είπα είναι μακριά το σπίτι μου από το σχολείο.
Να κάνω μια άλλη ερώτηση και εγώ ρε παιδιά, άντε κάνω δήλωση, όμως εγώ ανήκω και σε ειδική κατηγορία πότε πρέπει να κάνω δήλωση για αυτό; Τώρα ή αργότερα όπως κάναμε όταν δίναμε κανονικά;
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Μαντάμ_Σουσού
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οκ, ευχαριστω πολυ, θα παω την Δευτερα στο σχολειο!
ΧΑρουλίτα θα ξαναδώσεις ? :O ξαφνιάζομαι γτ θυμάμαι απο παλιά ποστς σ , οτι το τμήμα χημείας το ήθελες πολύ.
M.A
Νεοφερμένος
Εφιάλτης
Μα γιατι εφιαλτης?? Τελειωνουμε παιδιαααα!!
Οκ, ευχαριστω πολυ, θα παω την Δευτερα στο σχολειο!
Θα σου δωσουν την δηλωση στο σχολειο ας την εκτυπωσουν ουτως η αλλως ξινονται!! Αντε και καλη σου τυχη!
ΠΑρε και ρωτα γτ ενα παιδι που ξερω και ανηκει στους πολυτεκνους του ελεγαν κατι παραξενα οτι πρεπει τρ να παει κατι χαρτια κ μαλακιες...ρωτα για ν μν ψαχνεσαι με δ'αυτους!Όπως είπε και ο φίλος από πάνω, όχι τρέχεις αλλά ΤΡΈΧΕΙΣ! μέχρι τη Τρίτη μπορείς! Και εγώ έτσι τελευταία στιγμή το άφησα!!!!
Την δήλωση νομίζω πρέπει να την βρεις μόνη σου, αν δεν κάνω λάθος.
Εγώ για καλό και για καλό την έβγαλα φωτοτυπία μη πάω μέχρι το σχολείο και μου πουν έπρεπε να την φέρεις εσύ, όχι τίποτα άλλο αλλά είναι και μακριά το σχολείο μου. (μου τη βρήκε μια κοπέλα από εδώ στο σαιτ του υπουργείου παιδείας)
Για καλό και για κακό έβγαλα φωτοτυπία και το απολυτήριο μου αλλά και την ταυτότητα μου, μου έκατσε εμένα και τα έβγαλα γιατί ποτέ δε ξέρεις ίσως υπάρχει περίπτωση να χρειαστούν. Όπως είπα είναι μακριά το σπίτι μου από το σχολείο.
Να κάνω μια άλλη ερώτηση και εγώ ρε παιδιά, άντε κάνω δήλωση, όμως εγώ ανήκω και σε ειδική κατηγορία πότε πρέπει να κάνω δήλωση για αυτό; Τώρα ή αργότερα όπως κάναμε όταν δίναμε κανονικά;
Pequeño
Τιμώμενο Μέλος
Της πρότεινα να την βγάλει μόνη της γιατί μερικοί είναι τσιγκούνηδες ή ξίνονται τόσο πολύ που βρίσκουν δικαιολογίες για να μη σηκωθούν από τη παρέκλα!Θα σου δωσουν την δηλωση στο σχολειο ας την εκτυπωσουν ουτως η αλλως ξινονται!! Αντε και καλη σου τυχη!
ΠΑρε και ρωτα γτ ενα παιδι που ξερω και ανηκει στους πολυτεκνους του ελεγαν κατι παραξενα οτι πρεπει τρ να παει κατι χαρτια κ μαλακιες...ρωτα για ν μν ψαχνεσαι με δ'αυτους!
Καλά το φαντάστηκα!
Δηλαδή να πάω να πάρω και κανένα χαρτί οικογενειακής καταστάσεως ε; πφφφφ
Φλασία που με ήρθε τώρα, από τη σχολή που είμαι γραμμένη δε χρειάζεται τίποτα σωστά;
gregory nub
Διάσημο μέλος
Φλασία που με ήρθε τώρα, από τη σχολή που είμαι γραμμένη δε χρειάζεται τίποτα σωστά;
Εμάς μας ζήτησαν πιστοποιητικό γεννήσεως, αν θέλεις να είσαι σίγουρη πάνε με το πιστοποιητικό αν είναι!
M.A
Νεοφερμένος
Της πρότεινα να την βγάλει μόνη της γιατί μερικοί είναι τσιγκούνηδες ή ξίνονται τόσο πολύ που βρίσκουν δικαιολογίες για να μη σηκωθούν από τη παρέκλα!
Καλά το φαντάστηκα!
Κοιτα νμζ τν απριλιο θα πρεπει ν πας τα χαρτια αλλα ρωτα απο τρ εσυ γτ δν το ρισκαρεις!
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Να ρωτήσω κάτι?
Μαζι με αυτα που αναφέρονται πιο πάνω θα πρεπει να πας και τη βεβαίωση πρόσβασης .
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Περίεργη ιστορια...ΧΑρουλίτα θα ξαναδώσεις ? :O ξαφνιάζομαι γτ θυμάμαι απο παλιά ποστς σ , οτι το τμήμα χημείας το ήθελες πολύ.
Ειμαι πολυ ικανοποιημενη απο το χημικο και μαλλον δεν θα δωσω!
Για αλλους λογους ρωτησα...
katy95
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.