Μήπως υπάρχει κανείς που δίνει δεύτερη χρονιά για να μου πεί πώς αντιμετωπίζει τις δυο μεγαλύτερες απειλές, κούραση - βαρεμάρα;
λοιπόν υπάρχει... εγώ!

Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι η βαρεμάρα του να κάνεις τα ίδια ξανά και ξανά ειδικά όταν την προηγούμενη χρονιά τα είχες ξεσκίσει όλα, και όλοι συμμαθητές και καθηγητές έλεγαν κάθε φορά που εφερνες αντίρρηση στο σύστημα των πανελλαδικών γενικότερα" κοίτα ποιος μιλάει, το σίγουρο 20άρι"... Ε, όπως και να το κάνουμε είναι τουλάχιστον ζόρικο να κάνεις rematch ... Αλλά ο στόχος είναι ιερός και πρέπει να κάνουμε την καρδιά μας πέτρα...

Αξίζει... όσο για την κούραση δε θα το λεγα. Σε σχέση με πέρυσι φυσικά πάντα. Εμένα 5 ώρες την ημέρα μαζί με τα ιδιαίτερα που κάνω στα μισά μαθήματα(μαθηματικά φυσική και έκθεση. Στα άλλα καθόλου) είμαι σε αριστο επίπεδο συμφωνα με τα λεγόμενα των καθηγητών μου...Οπότε μην απελπίζεσαι! όλα καλά θα πάνε! και στο λέει κάποια που το άγχος της, της βούλιαξε τις γνώσεις πέρυσι ! Κάλό κουράγιο και ευχομαι κάθε επιτυχία! λιγο υπομονή χρειάζεται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.