kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Και στα όρια και στη συνεχεια και στην παραγωγο.Θάνατος στις συναρτήσεις
Γράφω και εγώ αύριο μαθηματικά.
Gate4
Επιφανές μέλος
Επιτέλους υπάρχει ένας άνθρωπος που με καταλαβαίνειΚαι στα όρια και στη συνεχεια και στην παραγωγο.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Χαχαχα δεν ξέρω, έχω και καλές μέρες που τρώω φλασιές και λύνω και δύσκολες ασκήσεις και μέρες που αμα δεν κοιτάζω μια σχεδόν ίδια λυμένη άσκηση δεν μπορώ να κάνω τίποτα.Επιτέλους υπάρχει ένας άνθρωπος που με καταλαβαίνει
Σε διαγώνισμα, είναι το μόνο μάθημα που φοβαμαι να πάω να γραψω.
Gate4
Επιφανές μέλος
Μαθηματικά είναι αυτάΧαχαχα δεν ξέρω, έχω και καλές μέρες που τρώω φλασιές και λύνω και δύσκολες ασκήσεις και μέρες που αμα δεν κοιτάζω μια σχεδόν ίδια λυμένη άσκηση δεν μπορώ να κάνω τίποτα.
Σε διαγώνισμα, είναι το μόνο μάθημα που φοβαμαι να πάω να γραψω.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Εγώ αγαπάω τη βιολογία.. τα μαθηματικά πάλι δενΟχι θανατος στα μαθηματικααα τα μαθηματικα τα αγαπαμε!!!
Solmyr
Δραστήριο μέλος
Sky'sTheLimit
Νεοφερμένος
Solmyr
Δραστήριο μέλος
γεια σας παιδιά! είμαι και γω τρίτη λυκείου και θέλω να σας ρωτήσω κάποια πράγματα... πόσες ώρες διαβάζετε κάθε μέρα? επίσης, εγώ που δεν τα πάω καλά π.χ στη φυσική,ντάξει δεν λέω ότι δεν ξέρω τίποτα απλά δεν έχω φτάσει εκεί που πρέπει για να πιάσω την σχολη που θέλω υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρω αν διαβάζω συνεχώς? α και τι ακούγεται για φέτος? πάλι θα βάλουν θέματα ότι να ναι?;/
1 Δεν επιτρεπεται να γραφεις με greeklish αλλα μονο με Ελληνικά.
2 Δεν παιζουν ρολο το ποσες ωρες διαβαζεις ,αλλα ποσο γρηγορα μαθαινεις αυτο που διαβαζεις ,ποσο συγκεντρωμενη εισαι και τι προσωπικη δουλεια κανεις
3 Αν αφιερωσεις παραπανω χρονο στη φυσικη με συνεχεις επαναληψεις και πολλες ασκησεις σιγουρα θα γραψεις καλα
4 Δε ξερω τι ακουγεται, αλλα οτι και να ακουσεις εσυ, να διαβασεις και να προετοιμαστεις σε τετοιο βαθμο, ωστε οτι και να σου βαλουν να μη μπορεσουν και σε αιφνιδιασουν.Οπως λενε<<hope for the best but prepare for the worst>>
Sky'sTheLimit
Νεοφερμένος
Solmyr
Δραστήριο μέλος
σορρυ,δεν το ηξερα για τα αγγλικα..βασικα εχω αρχισει να ψιλοαπογοητευομαι! αν δεν περασω σε μια καλη σχολη ολα θα πανε χαμενα.. εμεινε λιγος καιρος και δεν ξερω αν θα τα καταφερω κ ουτε αν εχω εστω και την παραμικρη πιθανοτητα να πετυχω τους στοχους μου..;/
Πρώτα πρέπει εσύ όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα να αφήσετε τις ηττοπάθειες.Αν έχετε μυαλό τότε έχετε τις ίδιες πιθανότητες να γράψετε καλά με αυτούς που πέρασαν ιατρική,νομική κλπ.Δεν είχαν τίποτα παραπάνω από εσάς.Η προετοιμασία και η ατομική προσπάθεια καθορίζουν τα πόσα μόρια θα βγάλεις.
Anyway,ο χρόνος δεν είναι λίγος.Αντιθέτως ο χρόνος φτάνει και περισσεύει.Απλώς από εδώ και πέρα πρέπει να καταβάλλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια γιατί είμαστε στα μισά πριν το τέλος.Οι προπονήσεις πρέπει να γίνουν πιο σκληρές.
Επίσης και καλό βαθμό να μη βγάλεις υπάρχουν αρκετές καλές σχολές που έχουν εξέλιξη και οι οποίες μπορούν να σου εξασφαλίσουν ένα ελπιδοφόρο μέλλον(με την προϋπόθεση πάντα να είσαι από τους πρώτους στην όποια σχολή)
Sky'sTheLimit
Νεοφερμένος
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Θάνατος στις συναρτήσεις
Και στα όρια και στη συνεχεια και στην παραγωγο.
Θα σας στην σπάσω αλλά αγαπάμε μαθηματικά!
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Καθένας με τα γούστα του.Θα σας στην σπάσω αλλά αγαπάμε μαθηματικά!
Ασχετο, πότε ανοιγουν τα σχολεια? Στο φροντιστήριο μας είχαν πει οτι ενω στις 7 θα είναι κλειστά εμείς θα κάνουμε μάθημα κανονικά και σήμερα μια είπε στο mega ... όλα ειναι ετοιμα για τα σχολεία που ανοίγουν τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου...
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Καθένας με τα γούστα του.
Ασχετο, πότε ανοιγουν τα σχολεια? Στο φροντιστήριο μας είχαν πει οτι ενω στις 7 θα είναι κλειστά εμείς θα κάνουμε μάθημα κανονικά και σήμερα μια είπε στο mega ... όλα ειναι ετοιμα για τα σχολεία που ανοίγουν τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου...
Εγώ ξέρω ότι τα σχολεία ανοίγουν στις 8.
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Μην καείς μόνο, κοιμήσου λίγο για να 'σαι πιο άνετη.
Και σκατά στο Mendel
Tελικα κοιμηθηκα 4 και ξυπνησα 8:30
Aλλα αξιζε!Εγραψα πολυ καλα.
Αλλα πολυ γραψιμο ρε αδελφακι μου.Πολυ μεγαλο διαγωνισμα.
9-1 εγραφα
Scof
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα σας στην σπάσω αλλά αγαπάμε μαθηματικά!
Για κανέναν λόγο
Η φυσική ειναι μακράν πιο ενδιαφέρουσα, τόσο οι ασκήσεις της όσο και σαν επιστήμη γενικότερα...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.