Solmyr
Δραστήριο μέλος

μια χαρά περνάς τη βάση...όπως και να χει αν οι καθηγητές σας είναι ιδιότροποι και σας βάζουν πολλά τότε αφιερώστε 2 ώρες.
από ότι φαίνεται δεν το πολύ κατέχω με πολλαπλές παραθέσεις...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

Το διάβασμα που έκανα εγώ στο διαγώνισμα ιστορίας ήταν ούτε μία ώρα και πήρα ένα 15 νομίζωΕξαρτάται πως εννοείς το αξιοπρεπές βαθμό. Γιατί με μία ώρα Ιστορία πέρνεις-δεν πέρνεις την βάση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

σίγουρα θα υπάρχουν και άλλοι τρόποι...ο σωστός βέβαια είναι ένας.με διάβασμα...λες και αν διαβάσει κανείς 1 ώρα για ένα διαγώνισμα(το οποίο πιθανότατα να είναι και το μοναδικό στο συγκεκριμένο μάθημα) θα χάσει την ευκαιρία να περάσει στη σχολή που θέλει
φυσικα και οχι θα χασω μια ωρα που μπορω να αξιοποιησω για την χαλαρωση μου
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

στο φροντιστηριο εχουμε μια εκθεση την εβδομαδα για το σπιτι. στο σχολειο μπορει και περισσοτερες. στο φροντιστηριο-αν και με 2 μερες καθυστερηση-πηγαινω παντα. στο σχολειο σχεδον ποτε. απο εδω και στο εξης λεω να κανω το αναποδο γιατι θα δω εναν βαθμο στο τετραμηνο...μουρλια...Τώρα όχι. Όταν έχω όμως σχολείο παραδόξος ναι.![]()

εμας ευτυχως ειναι πολυ παραστατικη στο μαθημα και μου εχουν μινει τα πιο πολλα(ελπιζω) ετσιΤο διάβασμα που έκανα εγώ στο διαγώνισμα ιστορίας ήταν ούτε μία ώρα και πήρα ένα 15 νομίζωκαι δε νομίζω οι καθηγητές να είναι χαζοί βάζουν εύκολα θέματα στα γενικής παιδείας..

Gate4
Επιφανές μέλος

Σε όσα μαθήματα γενικής γράψαμε τα έβγαλα με σκονάκι και ανάγνωση σε 2-3 διαλείμματα (και όχι μόνο εγώ)
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

οσο σκεφτομαι οτι ειχα ξενυχτυσει αν διαβασω βιολογια γενικης για διαγωνισμα και τεστ παρολο που δεν δινω και εγραψα και 14 με πιανυουν τα κλαματα!Για αυτό με το ότι δεν αφιερώνουμε έστω μία ώρα στο διαγώνισμα σε μάθημα γενικής παιδείας πολύ καλά είπε ο kwstasIdealism. Δηλαδή θα έχω να διαβάσω το πανελλαδικώς εξεταζόμενο μάθημα και θα κάτσω να ασχοληθώ με αρχαία και ιστορία; ή θα κάτσω να κοιμηθώ πχ πιο αργά για να ασχοληθώ με ένα τέτοιο μάθημα; είναι θέμα ξεκούρασης και χρόνου, απλά δεν γίνεται να ασχοληθείς.
Σε όσα μαθήματα γενικής γράψαμε τα έβγαλα με σκονάκι και ανάγνωση σε 2-3 διαλείμματα (και όχι μόνο εγώ)

Solmyr
Δραστήριο μέλος

φυσικα και οχι θα χασω μια ωρα που μπορω να αξιοποιησω για την χαλαρωση μου
τώρα ρε φίλε σοβαρά...μήπως σκάβεις και χρειάζεσαι τόσο πια μια ώρα χαλάρωση?και παρεμπιπτόντως εγώ δεν είπα πουθενά να χάσεις μια ώρα από τη ξεκούραση σου.Άμα θες μπορείς να μη διαβάσεις λατινικά ή μαθηματικά 2 ώρες αλλά 1.Πάλι δεν έγινε τίποτα...
Μη θεωρείτε τις Πανελλήνιες σαν το πιο δύσκολο κουραστικό πράγμα που έχετε να αντιμετωπίσετε.
Σίγουρα θέλει πολύ κόπο σίγουρα μπορεί να προκαλέσει άγχος σε μερικά παιδιά,αλλά μέχρι εκεί...Όσο πιο γρήγορα το απομυθοποιήσετε τόσο το καλύτερο για εσάς
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Είσαι λοιπόν η ζωντανή απόδειξη αυτού που είπα. Έχασες τον ύπνο σου και την ξεκούρασή σου για ένα μάθημα που δε δίνεις. Άξιζε; μπαοσο σκεφτομαι οτι ειχα ξενυχτυσει αν διαβασω βιολογια γενικης για διαγωνισμα και τεστ παρολο που δεν δινω και εγραψα και 14 με πιανυουν τα κλαματα!δεν εκανα ποτε σκονακι και δεν το πολυεχω
![]()

όταν γράφαμε αρχαία είχαμε 2 κομμάτια μεταφράσεις και 1 σελίδα εισαγωγή. Άντε την εισαγωγή την θυμόμουν και λίγο γιατί ήταν σαν παραμυθάκι αλλά τις μεταφράσεις δεν τις έβγαζα ούτε μα παπαγαλία

Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος

τώρα ρε φίλε σοβαρά...μήπως σκάβεις και χρειάζεσαι τόσο πια μια ώρα χαλάρωση?
Μη θεωρείτε τις Πανελλήνιες σαν το πιο δύσκολο κουραστικό πράγμα που έχετε να αντιμετωπίσετε.
1)ΝΑΙ....ΝΑΙ και...ΝΑΙ!!Μιά ώρα είναι υπερπολύτιμη...

2)Σίγουρα δεν είναι...αλλά είναι ίσως η πρώτη φορά που πρέπει να "πάρεις την ζωή στα χέρια σου"με κάποιον τρόπο,όπως λένε...
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

μεταφραση δεν ειχα καταφερει να μαθω ποτε στην σχολικη ζωη μου!Είσαι λοιπόν η ζωντανή απόδειξη αυτού που είπα. Έχασες τον ύπνο σου και την ξεκούρασή σου για ένα μάθημα που δε δίνεις. Άξιζε; μπαντάξυ όλοι λίγο πολύ θέλουμε έναν βαθμό αλλά δεν θα τρελαθούμε κιόλας!
όταν γράφαμε αρχαία είχαμε 2 κομμάτια μεταφράσεις και 1 σελίδα εισαγωγή. Άντε την εισαγωγή την θυμόμουν και λίγο γιατί ήταν σαν παραμυθάκι αλλά τις μεταφράσεις δεν τις έβγαζα ούτε μα παπαγαλία![]()

Solmyr
Δραστήριο μέλος

τι σπαστικο που οτι και να μας λετε, αν δεν την περασουμε αυτην την φαση δεν προκειται να το καταλαβουμε....![]()
και εγώ φέτος περνάω αυτήν τη φάση αλλά το έχω καταλάβει

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

νομιζα οτι ειχες δωσει σορρυ. εγω αναλογα τις ωρες μουκαι εγώ φέτος περνάω αυτήν τη φάση αλλά το έχω καταλάβει![]()

Gate4
Επιφανές μέλος

εγώ τις μάθαινα παπαγαλία πάντα για να γράψω κάτι αλλά φέτος δεν πρόλαβα ούτε είχα όρεξημεταφραση δεν ειχα καταφερει να μαθω ποτε στην σχολικη ζωη μου!παντα εκανα περιληψη
αλλα αυτην την φορα που εδωσε η διπλανη ενα σκονακι
ετρεμα λιγο αλλα νομιζω πως τα καταφερα!!
![]()

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

ο δικος μας αν και ο πιο αυστηρος του σχολειου, εκανε τα στραβα ματια παντωςεγώ τις μάθαινα παπαγαλία πάντα για να γράψω κάτι αλλά φέτος δεν πρόλαβα ούτε είχα όρεξηεγώ έχω κόλπο φέτος δεν με πιάνουν με τπτ
![]()

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Εμάς αυτός που μας κάνει ιστορία είναι ο πιο αυστηρός είναι αλλά σχεδόν είχε πει τι θα βάλει και τα θέματα ήταν πανεύκολα!ο δικος μας αν και ο πιο αυστηρος του σχολειου, εκανε τα στραβα ματια παντως![]()
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

στους βαθμους τετραμηνου θα δειξειΕμάς αυτός που μας κάνει ιστορία είναι ο πιο αυστηρός είναι αλλά σχεδόν είχε πει τι θα βάλει και τα θέματα ήταν πανεύκολα!

Gate4
Επιφανές μέλος

Έλα μωρέ χαλαράστους βαθμους τετραμηνου θα δειξει![]()

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.