Gate4
Επιφανές μέλος

ούτε κανΤο οτι πρεπει να διαβασω και ιστορια γενικης για διαγωνισμα την τριτη που αρχιζουμε, με τρελενει-.-

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

μας εχει δωσει σχεδον ετοιμες τις ερωτησεις που θα βαλει.ντρεπομαι:$ :Ρ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

αν έχει δώσει έτοιμες ερωτήσεις και είναι λίγες ρίξε μια ματιάhttps://s6.favim.com/orig/61/lefunny...y-animals-funny-pictures-Favim.com-597202.jpg (ακυρο:Ρ)
μας εχει δωσει σχεδον ετοιμες τις ερωτησεις που θα βαλει.ντρεπομαι:$ :Ρ

πάντως εγώ στο διαγώνισμα ιστορίας αδιάβαστη ήμουν

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Το οτι πρεπει να διαβασω και ιστορια γενικης για διαγωνισμα την τριτη που αρχιζουμε, με τρελενει-.-
μην το πραξεις απλα
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Και εγώ έλεγα ότι θα πάρω το βιβλίο στο σπίτι να διαβάσω όταν γράφαμε αλλά δενμου αρεσει που ειχα πει οτι θα διαβαζα 2-3 ερωτησεις την ημερα:Ρ

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

χαχαχα εγω το εχω μονιμα σπιτιΚαι εγώ έλεγα ότι θα πάρω το βιβλίο στο σπίτι να διαβάσω όταν γράφαμε αλλά δεν![]()

Solmyr
Δραστήριο μέλος

Το οτι πρεπει να διαβασω και ιστορια γενικης για διαγωνισμα την τριτη που αρχιζουμε, με τρελενει-.-
σιγά το πράγμα.1 ώρα υπόθεση είναι και συ παραπονιέσαι...
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ έχω Ιστορία, Βιολογία Γεν. (δεν δίνω) και Αρχαία. Πιο να πρωτο κάνεις;

σιγά το πράγμα.1 ώρα υπόθεση είναι και συ παραπονιέσαι...
Έλα πες ότι κάνεις πλάκα?!
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

alex2395
Δραστήριο μέλος

καλά κάτσε να δεις καθαρό μιγαδικό σε 4ο θέμα και το συζητάμε.![]()
κανενα παραδειγμα(σε κανενα βιβλιο) γιατι δεν ειμαι σιγουρος ποσο δυσκολη την εννοεις την ασκηση

παρ'ολα αυτα κατι τετοιο εχει πεσει ποτε?
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Keep calm and do some maths![]()
Ceep calm and do some chemistry γιατί την παρασκευή έχεις μάθημα και δεν έχεις ανόιξει βιβλίο απο τότε που κλείσαν τα σχολεία!

JKaradakov λίγο βιολογία διάβασε είναι εύκοληστα άλλα σκονάκι
![]()
Το θέμα είναι πότε. Είμαι μέχρι εδώ (το χέρι πάνω απο το κεφάλι) με αυτά που έχω να κάνω για τα μαθήματα που δίνω που...
Gate4
Επιφανές μέλος

Solmyr
Δραστήριο μέλος

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

για ποιο λόγο το θεωρείς?πλάκα.σου φαίνεται παράλογο να αφιερώσει κανείς 1 ώρα για να διαβάσει ένα μάθημα και να πάρει ένα αξιοπρεπές βαθμό?
φυσικα υπαρχουν και αλλοι τροποι να εξασφαλισεις τον αξιοπρεπη βαθμο
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

για ποιο λόγο το θεωρείς?πλάκα.σου φαίνεται παράλογο να αφιερώσει κανείς 1 ώρα για να διαβάσει ένα μάθημα και να πάρει ένα αξιοπρεπές βαθμό?
Εξαρτάται πως εννοείς το αξιοπρεπές βαθμό. Γιατί με μία ώρα Ιστορία πέρνεις-δεν πέρνεις την βάση.
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

χαχαχα καλο! κι εγω αυριο φυσικη γενικηςCeep calm and do some chemistry γιατί την παρασκευή έχεις μάθημα και δεν έχεις ανόιξει βιβλίο απο τότε που κλείσαν τα σχολεία!
Το θέμα είναι πότε. Είμαι μέχρι εδώ (το χέρι πάνω απο το κεφάλι) με αυτά που έχω να κάνω για τα μαθήματα που δίνω που...

κατι αλλο.προλαβαινετε και κανετε εκθεσεις και για το σχολειο και για το φροντιστηριο?

Solmyr
Δραστήριο μέλος

φυσικα υπαρχουν και αλλοι τροποι να εξασφαλισεις τον αξιοπρεπη βαθμο
σίγουρα θα υπάρχουν και άλλοι τρόποι...ο σωστός βέβαια είναι ένας.με διάβασμα...λες και αν διαβάσει κανείς 1 ώρα για ένα διαγώνισμα(το οποίο πιθανότατα να είναι και το μοναδικό στο συγκεκριμένο μάθημα) θα χάσει την ευκαιρία να περάσει στη σχολή που θέλει
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

χαχαχα καλο! κι εγω αυριο φυσικη γενικης![]()
κατι αλλο.προλαβαινετε και κανετε εκθεσεις και για το σχολειο και για το φροντιστηριο?![]()
Τώρα όχι. Όταν έχω όμως σχολείο παραδόξος ναι.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.