χριχρι :)
Νεοφερμένο μέλος

Είναι μερικές φορές που σκέφτεσαι ότι τα πηγαίνεις μια χαρά στα μαθήματα, ότι οι πιθανότητες να περάσεις εκεί που πραγματικά θέλεις είναι με το μέρος σου και μόνο μία ατυχία μπορεί να στο στερήσει αυτό...
Είναι όμως κάποιες στιγμές που σκέφτεσαι... ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ;
Τι κάνεις τότε; Τώρα είναι εντάξει, υπάρχουν, αν συμβεί κάτι κατά τη διάρκεια των σπουδών τι κάνεις; Ή ακόμα χειρότερα αν αυτό γίνει πριν;
Εκεί είναι που φτάνει η ψυχολογία στον πάτο...
Αυτά.-
Στην φάση που είμαστε τώρα, δεν πρέπει να κάνουμε τέτοιες σκέψεις

Ξέρω ακούγεται αδύνατο όμως πρέπει...
Και να συμβεί το οτιδήποτε τότε, κάπως θα βρεθεί μία λύση..
Αρκεί να μην τα παρατήσουμε με την πρώτη..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

Dogie όλοι πάνω κάτω σε αυτήν την κατάσταση είμαστε:/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

κι εγω λεω να μεινω αθηνα αυριο μετα το μαθημαΕγώ αύριο και μεθαύριο έχω διακοπές![]()

Gate4
Επιφανές μέλος

Για 2 μέρες δεν θα ανοίξω βιβλίο και δεν με νοιάζει τίποτα (αχχχ ευτυχίακι εγω λεω να μεινω αθηνα αυριο μετα το μαθημα![]()

να ξεκουραστείς ρε χρειάζεται

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

Το περιεργο ειναι πως τοσο καιρο δεν εχω ξεσκιστει στο διαβασμα, αλλα νομιζω πως και μονο στην σκεψη οτι δεν μπορω να κατσω να κοιταω το ταβανι, κουραζομαιΓια 2 μέρες δεν θα ανοίξω βιβλίο και δεν με νοιάζει τίποτα (αχχχ ευτυχία)
να ξεκουραστείς ρε χρειάζεται![]()

ετσι!να μην σε νοιαζει τιποτα!

Gate4
Επιφανές μέλος

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

ψυχολογια στα ταρταρα!Ρε καταλαβαίνω και εγώ από συνήθεια δεν μπορώ να μη διαβάσω ούτε μία μέραε ρε και εγώ αλλά δεν μπορώ πρέπει να ηρεμήσω λίγο γιατί με βλέπω να ψοφάω μετά τα χριστούγεννα
![]()

Gate4
Επιφανές μέλος

Σε νιώθωψυχολογια στα ταρταρα!![]()

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

antonisd95
Δραστήριο μέλος

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

χαχαχαχα καλά εμένα η ξαδέρφη μου διάβαζε εισαγωγή στα αρχαία και είπε τον αδερφό της Σωκράτη![]()
χαχαχαχα σαν να λεμε ειμαστε νορμαλ!Μόλις σηκώθηκα ένα πρωί, ρώτησα την μάνα μου: "Πόσο είναι το λ;" ...(με δυσκόλευε μία άσκηση ενώ κοιμόμουν)

antonisd95
Δραστήριο μέλος

χαχαχαχα σαν να λεμε ειμαστε νορμαλ!![]()
Δεν αστειεύομαι.Στον ύπνο μου, μου έρχονται κάτι παλούκια ασκήσεις.

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

χαχαχαχα ενταξει μεχρι εκει δεν εχω φτασει! λες να εβρισκα ασκησεις στον υπνο μου και να μην ελυνα τις ηδη υπαρχουσες στον ξυπνιο μου? χμμΔεν αστειεύομαι.Στον ύπνο μου, μου έρχονται κάτι παλούκια ασκήσεις.(πρέπει να τις ανεβάσω καμιά μέρα στην συλλογή ασκήσεων )
![]()
Gate4
Επιφανές μέλος

-Τα μαλλιά μου ηλεκτρίζονται
-Φωτοσυνθέτουν ρε και στρέφονται προς τον ήλιο
-άρχισες τις εξυπνάδες πάλι;
-γιατί εξυπνάδες ρε αλήθεια είναι.. αφού φέτος έχουμε γίνει φυτά

antonisd95
Δραστήριο μέλος

-άρχισες τις εξυπνάδες πάλι;
Δεν είπες/είπε "εξυπνάδες"."Μαλακίες" είπες/είπε .

Gate4
Επιφανές μέλος

όχι εξυπνάδες είπαΔεν είπες/είπε "εξυπνάδες"."Μαλακίες" είπες/είπε .![]()

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- Τρελας123
- pannnos1992
- Hased Babis
- giorgos5002
- georgetherrr
- Alessandra Eliza
- akis_95
- Yorgos L
- infection54
- Vicky13
- panaman
- petrosln
- Kzaro
- BillyTheKid
- kiyoshi
- Joji
- spring day
- efi25
- Than003
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- SlimShady
- ggl
- Cupid
- Κώστας 7708
- Σταβι
- valantis21
- Adolfo valencia
- hecktors
- Zetakallipidou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.